Sportschool

Zoals altijd als ik vrij ben lekker vroeg in de morgen naar de sportschool. 09.00 uur sta ik voor de deur. Lekker rustig en heb alle toestellen voor mijzelf. 

Als ik aan het bankdrukken ben hoor is iemand binnenkomen. Mogge hoor ik, ik antwoord mogge. Even later zie ik wie is binnen gekomen een wat oudere man van rond de 60 en nog steeds goed getraind. Onze blikken ontmoeten en we glimlachen allebei. Als ik mijn laatste setje doe komt hij tegenover mij zitten. Hij gaat liggen en ik zie tot mijn verbazing geen slip onder zijn korte broek. Hij komt omhoog en vraagt kun je het zien! Ik wordt rood en zeg sorry. Staren is niet beleefd hihi. Ik ga verder met mijn parcour en denk er verder niet bij na.

Als ik klaar ben ga ik omkleden en douchen. Als ik onder de douche sta hoor ik de deur en even later stapt hij bij me onder de douche. Zo dom en nieuwsgierig als ik ben kijk ik naar zijn pik. Hmmm cm of 18 en lekker dik. Weer hoor ik kun je het zien. Ik schrik en draai me om en was mijn haar. Dan voel ik dat hij tegen me aan komt staan en voel zijn 18cm tegen mijn kontje. Hij pakt mijn pik en begint me zachtjes en langzaam af te trekken hmmmm. Direct wordt ik stijf en ik hoor hem lachen. Ik pak zijn pik vast en kneed zijn pik. Ook hij wordt lekker stijf. Ik draai me om kijk naar hem. Voor ik het weet kust hij me en duwt zijn tong naar binnen en we beginnen te tongzoenen hmmm nog nooit met een man gedaan maar zooo lekker. Hij duwt mij naar beneden en dwingt me op mijn  knieën. Ik lik zijn eikel met de puntje van mijn tong. Dan duw ik mijn lippen over zijn eikel en sabbel zijn eikel. Hmmm geil zeg. Ik sluit mijn mond om zijn eikel en begin hem langzaam te pijpen. Op en neer en steeds ietsjes sneller. Zijn adem wordt zwaarder en hij begint te kreunen. Pakt mijn hoofd en drukt mijn  hoofd naar zijn pik en duwt zijn pik in mijn mond. Ik voel zijn keiharde pik kloppen, pak zijn  ballen en begin ze te strelen waarop hij diep in mijn keel spuit en klaarkomt,  ik blijf zijn pik pijpen hmmmm super geil zeg. Langzaam voel ik zijn pik slapper worden maar ik blijf hem langzaam zuigen en streel zijn ballen. 

Hij trekt mij omhoog en we vrijen verder. Dan draait hij zich om en bied zijn getrainde kontje aan. Hmmm ik duw mijn pik tegen zijn sterretje en neuk zachtjes zijn kontje, steeds een stukje verder en verder tot ik mijn pik diep in zijn kontje duw en hem hard en diep begin te neuken. Hmmmm lekker hoor. Ik voel dat ik moet komen en wil mijn stijve pik terugtrekken, hij voorkomt dit en zegt neuk me lekkertje. Waarop ik heerlijk diep klaarkom. Trek mijn pik eruit samen met het achtergebleven zaad. Hij neemt mijn slappe pik in zijn mond en zuigt zacht mijn zaadpik. 
Hmmm wat een geile ochtend in de sportschool zeg. Zo wil ik elke ochtend wel trainen hihi.

5465 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.