Onbekend 4

Mijn dienst zat er op, gelukkig, het was warm en druk geweest op mijn werk, maar de aflossing was er, dus nu lekker douchen. Snel kleedde ik me uit, nam een lekkere douche en trok mijn t-shirt en trainingsbroek aan, slip of shorts deed ik niet aan. lekker toch om je edele delen los te laten hangen in je broek. Trouwens ik was niet van plan direct naar huis te rijden en misschien kwam het nog van pas niet teveel broeken aan te hebben. Verdomme, het miezelde, jammer had ik niet verwacht dat het zou gaan regenen, maar ik wilde toch gaan kijken.

Kleine 20 minuten later reed ik de parkeerplaats op, wat ik al stiekem verwachte werd waarheid, buiten een paar vrachtwagens was de eerste parkeer strook leeg, zoals altijd reed ik door naar de tweede, daar stonden een paar auto's geparkeerd, maar geen kwam me bekend voor. Ik parkeerde in de nabijheid van een straatlamp, liet mijn raam een stuk zaken en draaide me een sigaretje die ik aan stak. Al rokend, en met mijn linker hand in mijn trainingsbroek een beetje spelend met mijn slappe piemel, keek ik wat om me heen. Ik had me al verzoend met de gedachte dat ik na mijn sigaret maar naar huis reed, want het was niet te verwachten dat er nog veel bedrijvigheid zou ontstaan hier. Het voelde beste lekker aan om zo te spelen met mijn piemel, die traag reactie gaf en beetje bij beetje uit zijn slaap toestand kwam. Ik schoof mijn trainingsbroek wat omlaag liet mijn eikel boven de broeksband uitsteken en wreef zachtjes met mijn vinger over mijn besneden eikel. Toen ik om me heen keek nadat ik mijn broek verder omlaag geschoven had tot onder mijn ballen zag ik een bekende aan komen lopen, Jo, hij kwam naast het portier en keek naar binnen, omdat ik niet ver van de lantaarn afstond kon hij goed zien hoe ik erbij zat. Stoute Marcel, zomaar aan het spelen met je piemeltje, zei hij lachend, zal ik even bij je komen zitten, ja doe maar gaf ik als antwoord. Hij kwam naast me zitten en zijn ogen bleven rusten op mijn inmiddels harde piemel, wat is het toch een lekker ding, zei hij, en legde zijn  hand om mijn pik heen en masseerde hem zachtjes. Ik verwonderde me weer hoe zacht zijn handen waren, dat was me al vaker opgevallen, heerlijk was dat, zeker als hij zo met mijn pik speelde. Ik schoof mijn broek helemaal omlaag zodat ik mijn benen verder uit elkaar kon doen, daar maakte hij graag gebruik van want nu werden ook mijn ballen heerlijk verwend door zijn zachte handen. Al heel snel welde er een druppel voorvocht omhoog uit het pisgaatje in mijn besneden eikel, Jo boog voorover en likte het gelijk weg, mmm, heerlijk toch gromde hij. Zijn handen gingen onder mijn t-shirt, streelden mijn buik, vonden mijn tepels waar hij zachtjes in kneep, heerlijk was dat, ik kreunde zacht van genot, wat was hij toch een lekkere vent die me zo verwende.

Zijn mond vond mijn pik, hij likte over mijn eikel, liet hem steeds verder tussen zijn lippen glijden tot hij hem bijna geheel in zijn mond had. Hij pijpte me, kneedde mijn ballen, beet af en toe zacht in mijn harde pik, mijn hemel wat was dat heerlijk.  het duurde niet lang of ik duwde hem terug van mijn pik, effe rustig aan Jo, zei ik, ik sta al bijna op springen, hij likte nog even over mijn  eikel en ging dan rechtop zitten, ook zijn hand nam hij weg uit mijn kruis. Mijn keiharde pik stond trillen schuin voor mijn onderbuik, langzaam voelde ik de druk verminderen en werd hij minder hard. Kijk, zei Jo, daar komt Dre aan gewandeld, ik keek en zag een man over het trottoir onze kant op komen lopen, ik wilde mijn broek optrekken, want ik zat daar nog steeds met mijn broek op de enkels, nee niet doen, ben je gek, zei Jo, dat is een van hetzelfde  als jij en ik, die rukt net zo graag en pijpt net zo graag als ieder ander. Paar minuten later stond Dre naast mijn auto, ik dacht het al, zei hij, tegen Jo, dat ik je gezien had, je hebt al een lekkere pik gevonden zei ik, Ja, zei jo, zeker weten, maar ik moest hem even met rust laten anders was hij al aan het spuiten geweest. Lekker toch zei Dre. Jo pakte weer mijn half stijve pik vast en speelde er wat mee, beetje trekken, beetje strelen, beetje knijpen, en in tijd van niets was hij weer kei hard. Dre liep om de auto heen en kwam aan mijn kant staan, zo kan ik het beter zien zei hij, Jo speelde met mijn pik, Dre keek toe en ik zag dat hij ook aan zijn broek zat te frunniken, mag ik instappen, vroeg hij, en hij wees naar de achter bank, ik keek Jo aan en die knikte, kan geen kwaad zei hij Dre is wel in orde. Dan doe maar zei ik, hij stapte in en ging in het midden van de bank zitten zodat hij kon kijken wat Jo deed met mijn harde pik. Ik draaide me iets op mijn stoel zodat Dre beter zicht had, Jo zijn andere hand ging naar achteren naar het Kruis van Dre, hij begon aan zijn broek te frunniken, maar dat ging niet zo makkelijk.

Dre ging achteruit zitten, en opende zelf zijn broek, als vanzelf schoof hij die samen met zijn onderbroek omlaag en toonde ons zijn dikke harde pik, hij trok een been en voet uit zijn broeken en schoof weer dichterbij, Jo greep direct zijn dikke pik vast en schoof zijn voorhuid omlaag tot achter de eikel rand. Dre zijn pik was dik, veel dikker als de mijne en ik zag duidelijk de aders die langs zijn stam omlaag liepen, zijn ballen hingen in zijn balzak over de rand van de achterbank. Ik reikte naar achteren, streelde zijn been en raakte zijn ballen aan met mijn vingertoppen. ik sloot mijn vingers om zijn ballen heen, terwijl Jo ons allebei aftrok. Om er nog beter bij te kunnen liet ik de rugleuning van mijn stoel achter over zakken, half op mijn zij liggend lag mijn hoofd bijna ter hoogte van Dre zijn kruis, ik kuste hem op zijn been, waarna hij zich wat draaide en ik net met mijn mond tot bij zijn eikel kwam. Die ik gretig likte, Jo trok de voorhuid van Dre zijn pik ver omlaag, en ik draaide met mijn tong over zijn eikel heen, door zijn pisgaatje en proefde zijn lekkere voorvocht. Jo trekkend en ik likkend en zuigend aan zijn pik werd het Dre toch te veel, hij kreunde dat hij ging spuiten, ik trok mijn hoofd wat terug en keek toe hoe Jo hem verder aftrok, Dre zijn mond stond open en hij hijgde, er welde steeds meer voorvocht op uit zijn eikel, en toen, een dikke klodder spoot uit zijn pik en lande op zijn buik, en nog een, en nog wat druppeltjes volgende, hij zakte achter over en ontspande. Goh wat was dat lekker zei hij. Ik keek toe hoe hij met een doekje het zaad van zijn buik veegde, Jo begon weer te spelen met mijn harde pik, ik had ook niet veel tijd meer nodig, voelde het al borrelen in mijn ballen. Dre boog zich naar voren en als vanzelf sloten zijn lippen zich om mijn pik heen, ohhhh.... nou dat hield ik niet lang, hij zoog en zakte over mijn pik heen, ik hed het idee dat ik met mijn eikel bijna in zijn keel zat. Wat was dit lekker, pas op kreunde ik, het komt zo, maar dre trok er zich niks van aan, hield zijn lippen stevig om mij n pik heen en bewoog zijn hoofd op en neer, zijn tong langs mijn op springen staande lul. Ik kwam klaar, mijn zaad spoot ik in zijn mond, hij slikte alles in, de laatste restjes likte hij nog van mijn pik, en van mijn eikel. Mmmm zei hij, das nog eens lekker zaad, Jo lachte, keek me aan en zei, zo je hebt Dre nu ook leren kennen.

Nou dat had ik zeker, goh wie had dat gedacht toen ik hier aankwam vanavond, ik niet in elk geval. We brachten onze kleren in orde, ondanks de miezel regen stapte ik toch uit om even een sigaret te roken, daar was ik wel aan toe, Dre rookte ook dus die deed mee. We kletsten nog wat en toen werd het toch hoog tijd om naar huis te rijden, Jo en Dre, zij hadden de tijd voor zichzelf gingen bij het tankstation koffie halen en ik reed naar huis, met een heerlijk gevoel, met een pik die vanavond toch wel heel erg verwent was geworden, wat wilde ik nog meer. Nagenieten..... heerlijk.

3847 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.