Frank en Rob

Geplaatst door: lghdn op 31-07-17

Dit is het eerste verhaal dat ik ooit heb geschreven en gepubliceerd. Het verhaal is gebaseerd op mijn eigen ervaring. Hoewel namen en gebeurtenissen niet geheel overeenkomen met de werkelijkheid. Ik hoop dat jullie het verhaal kunnen waarderen.

Frank pakte zijn jas van de kapstok. Had hij alles bij zich? "Sleutels, telefoon, flesje wijn, jas is niet nodig het is warm.. Ja", zei Frank hardop tegen zichzelf. Doe niet zo idioot dacht hij er meteen achter aan. Niemand hoort je. Sinds hij alleen woonde had hij er, ongemerkt, een gewoonte van gemaakt tegen zichzelf te praten. Nou gaan dan maar dacht hij. Frank stapte naar buiten deed de deur achter zich dicht en pakte zijn fiets. Hij was op weg naar een eetafspraak bij Rob thuis. Hij had Rob leren kennen via het vrijwilligerswerk dat zij beide deden. Frank had veel aan Rob gehad toen hij begon met het vrijwilligerswerk. Rob was de spil waar alles omheen draaide en Frank kon met al zijn vragen altijd bij hem terecht. Tijdens een van de avondshifts had Rob hem een keer naar zijn privé leven gevraagd. Heel subtiel en totaal niet opdringerig. Frank hield er eigenlijk niet van om veel over zichzelf te vertellen. Al helemaal niet tegen mannen. Maar de manier waarop Rob hem de vraag had gesteld, maakte dat Frank het totaal niet lastig vond om met hem hierover te praten. Ze bleken best wel wat gemeen te hebben. Beide gescheiden, beide veertigers. Frank merkte dat hij veel had aan de ervaringen van Rob. Franks relatie was nog niet zo heel lang op de klippen gelopen en het alleen zijn was iets waar hij nog erg aan moest wennen. Rob gaf hem het vertrouwen dat alleen zijn niet het einde van de wereld betekende. Langzamerhand veranderde hun werkrelatie in een vriendschappelijke relatie. Rob had wat klussen bij Frank in huis gedaan. Want met zijn twee linkerhanden was klussen voor Frank een hele opgave. En Frank had in het voorjaar de tuin van Rob onder handen genomen. Vorige week had Rob opeens aan Frank gevraagd of hij zin had om 's avonds een keer bij hem te komen eten. Daar zei Frank geen nee tegen. 
Het was een heerlijke zomeravond. De krekels waren luidruchtig bezig de aandacht van een partner te trekken en er hing een heerlijke zoete geur in de lucht. Al fietsend dacht Frank, half hardop, wat hij zou zeggen als hij bij Rob was. Frank merkte dat hij een beetje zenuwachtig was. Als er maar geen ongemakkelijke stiltes vallen, dacht Frank.


En daar was een reden voor. Naast de vriendschappelijke gevoelens was er een ander gevoel ontstaan voor Rob. Iets wat Frank niet had verwacht en wat hem beter leek ook niet met Rob of met wie dan ook te delen. Hij voelde zich aangetrokken tot Rob. Frank had niet meer naar mannen gekeken sinds zijn relatie over was. En dit kwam dan ook totaal onverwacht. Nu was Rob verre van onaantrekkelijk en dat vond niet alleen Frank. Er waren meer, vrouwelijke, collega's die dat vonden. "Niet aandenken", sprak Frank zichzelf toe. Hij was er bijna en dit soort gedachten moesten nu niet door zijn hoofd spoken. Anders zouden er zeker ongemakkelijke stiltes vallen. Frank reed de oprit op en zette zijn fiets op slot. Met de fles wijn in zijn hand liep hij naar de deur. Beetje trillend belde hij aan. Eikel, dacht hij bij zichzelf, je bent verdomme vierenveertig, doe eens normaal! Het duurde even maar daar kwam een bekend silhouet de gang in gelopen. De deur ging open en daar stond Rob in korte broek en t-shirt. Oh dacht Frank wat heeft hij toch mooie armen. Maar veel tijd om verder na te denken was er niet. "Kom snel binnen, ik ben nog even in de keuken bezig, kan niet te lang weg want anders gaat het fout". Rob ging Frank voor richting de keuken. "Doe alsof je thuis bent", zei Rob met een ontwapende glimlach. Nu was dat in het huis van Rob niet zo heel lastig. Zodra je de drempel overstapte had je het gevoel dat je op bekend terrein was. Frank zette de fles wijn op het aanrecht. "Ik heb een flesje wijn meegenomen". "Oh, lekker", zei Rob. "In de rechter lade ligt de kurkentrekker. Maak hem maar meteen open. Glazen staan in de kast achter je". Frank pakte twee glazen en maakte de fles open. "Ik hoop dat je hem lekker vindt", zei hij tegen Rob terwijl hij de wijn inschonk. "Oh ik vertrouw je helemaal daarin", zei Rob. Proost! Twee glazen klonken tegen elkaar en even keken ze elkaar recht aan. Een warm gevoel ging door Frank heen. "Wat ruikt het lekker", zei Frank meteen om zijn aandacht ergens anders op te vestigen. "Het is bijna klaar. Wil je vast borden en bestek op de tafel leggen?" Rob wees met zijn hand globaal in de richting waar de borden en bestek te vinden waren.


Niet veel later zaten ze tegenover elkaar aan tafel. Het eten smaakte heerlijk en het vertrouwen in Franks keuze voor wijn was niet misplaatst. Franks angst voor ongemakkelijke stiltes bleek totaal ongegrond. Rob was zo ontwapenend en er was zoveel gespreksstof. "Zullen we wat gemakkelijker gaan zitten?", zei Rob, nadat ze de laatste restjes van het toetje uit de schaal hadden gelepeld. "Das goed", zie Frank. Rob stond op en liep naar de keuken. "Maak je maar comfortabel op de bank, ik ruim even af. Nee jij gaat zitten, jij bent de gast", zei Rob toen Frank aanstalten maakte om mee te helpen met afruimen. Frank ging op de bank zitten. "Thee of koffie?", klonk het vanuit de keuken. "Koffie graag", zei Frank. "Heb je er iets in?". "Nee dank je".  Niet veel later kwam Rob met twee koppen koffie de woonkamer in. "Alsjeblieft" en hij plofte naast Frank op de bank. Rob trok zijn benen op en Frank merkte dat hij moeite had zijn ogen van de benen van Rob af te houden. Zo dichtbij Rob was Frank nog nooit geweest, althans niet zonder noodzaak. Ja op het werk natuurlijk wel maar dat was anders. Frank voelde dat hij het warm kreeg en dat kwam niet doordat het 's avonds nu niet echt afkoelde. Rob keek hem aan. Robs ogen hadden altijd wel een glinstering maar nu leek het alsof ze nog meer glinsterden.Een beetje ondeugend zelfs. Frank nam een slok van zijn koffie en probeerde een gespreksonderwerp te vinden. Tijdens het eten was dat geen probleem maar nu leek het onmogelijk. Gelukkig had Rob er minder moeite mee. 


"Misschien een te persoonlijke vraag", begon Rob, "maar op wat voor een man val je?" Frank dacht dat hij stikte in zijn koffie. "Sorry, het was niet de bedoeling de koffie door je neus naar buiten te laten komen, ik ben gewoon benieuwd". Frank keek Rob aan. In een sneltreinvaart speelden zich er verschillende scenarios af in zijn hoofd. "Om je de waarheid te zeggen, op iemand zoals jij", hoorde Frank zichzelf zeggen. "Oh, dat is fijn". Dat was niet de reactie die Frank had verwacht. Een beetje verbouwereerd keek hij Rob aan. Rob lachte. "Ik ben niet gevoelloos hoor, ik heb het idee dat je de laatste tijd meer en anders naar mij kijkt Frank" Frank wist niet wat hij moest zeggen. "Ik ben blij dat ik het goed heb opgemerkt. Ben ik dat nog niet verleerd".  "En wat is er dan zo aantrekkelijk aan mij?" vervolgde Rob. Rob wist wel hoe hij directe vragen moest stellen, dacht Frank. Frank zuchtte. "Je armen om mee te beginnen". "Mijn armen?". "Ja je armen. Die zijn zo mooie breed en groot". "Deze bedoel je?", zei Rob terwijl hij zijn linkerarm om Franks schouder legde. Frank voelde de warmte van Robs arm dwars door zijn shirt door zijn lichaam trekken. "En wat nog meer?" "Eh", stamelde Frank, "je lippen". Rob keek Frank aan. "Weet je dat zeker? Je hebt ze nog nooit van dichtbij gezien". Rob boog zich voorover en kwam met zijn gezicht naar Frank toe. Zijn arm lag nog steeds over de schouder van Frank. "Ja", was het enige dat Frank kon uitbrengen. Rob kwam nog iets dichterbij en Frank voelde de adem van Rob als een koele bries in zijn gezicht.  Wat gebeurt er dacht hij. Veel tijd om daar over na te denken kreeg hij niet. Robs lippen raakte die van hem. Een rilling ging door zijn lichaam. Rob legde zijn rechterhand op het linker bovenbeen van Frank en begon deze zachtjes te strelen. Frank had nog steeds zijn kop koffie in zijn hand en kon geen kant op. Rob ging iets naar achteren en zag dat Frank er een beetje ongemakkelijk bij zat. "Geef die maar hier, die hebben we niet nodig" en Rob pakte de kop koffie van Frank en zette die neer op de tafel. "Waar waren we… oh ja hier" en Rob kuste Frank vol op de mond terwijl zijn handen over Franks bovenlichaam gleden. Robs lippen tegen die van hem deden Frank smelten. Langzaam opende Rob zijn mond en Frank voelde het puntje van Robs tong tegen zijn lippen drukken. Instinctief opende Frank ook zijn mond en Robs tong verdween meteen naar binnen. Zijn tong had geen enkele moeite de tong van Frank te vinden. En het was alsof Franks lichaam hierop had gewacht. "Oh lekker", zuchtte Frank. 
"Volgens mij heb je het veel te warm", hoorde hij Rob mompelen. Zonder antwoord af te wachten begon Rob voorzichtig de knopen van Franks shirt los te maken. Frank had het niet meer. Als zijn shirt uitging dan ook het t-shirt van Rob. Op gevoel vond Frank de onderkant van Robs t-shirt. "Trekken", hoorde hij Rob zeggen toen hij met de onderkant van het t-shirt bij het hoofd van Rob was aangekomen. Rob stak zijn armen in de lucht en Frank trok het t-shirt over Robs hoofd. Rob had ook niet stilgezeten en het t-shirt belande naast het shirt van Frank op de grond. Rob lachte naar Frank. "Weet je, ik heb hier al een tijd op gewacht. En volgens mij jij ook" 


"Ik wist niet dat jij op mannen viel", zei Frank. "Ik ook niet, maar jij brengt iets in mij naar boven dat ik al heel lang niet meer heb gevoeld", antwoordde Rob. 
Het zachte licht in de woonkamer verlichtte het bovenlichaam van Rob en Frank probeerde zoveel mogelijk in zich op te nemen. Het was nog mooier dan dat hij had gedacht. Breed en gespierd, maar niet te. "Volgens mij wacht er iemand om bevrijdt te worden. Mag ik?" Robs handen gingen naar de knoop van Franks broek. Ontkennen had inderdaad geen zin. Zijn broek stond strak. Rob plaatste zijn vingers om de bovenste knoop en behendig maakte hij hem los. En daarna nog een… en nog een… Frank ging staan en Rob pakte de zijkanten van de broek vast en trok hem naar beneden. "Hmm, wat zit daar onder die onderbroek?" Met een ruk ging Franks onderbroek naar beneden. Zijn paal stond recht overeind. "Zo jij bent goed bedeeld". Voordat Frank kon antwoorden voelde hij de warme tong van Rob voorzichtig langs zijn ballen naar boven glijden. Voor iemand die niet wist dat hij op mannen viel weet hij heel goed wat lekker is, dacht Frank. Franks paal trilde van genot. Langzaam ging Robs warme tong naar boven. Frank kreunde zachtjes. Robs tong had de top bereikt en begon cirkels te draaien. Frank pakte het hoofd van Rob met beide handen vast. "Oh heerlijk", kreunde Frank. Rob opende zijn mond en zijn lippen omsloten de eikel van Franks paal. "Oh ja Rob", kreunde Frank terwijl Rob zijn tong over en langs Franks eikel bewoog. Tergend langzaam gingen Robs lippen verder naar beneden. Speeksel droop langs Franks paal naar beneden en druppelde op de grond. Langzaam verdween Franks paal in de warme mond van Rob totdat hij niet verder kon. Robs handen hadden ondertussen de ballen van Frank gevonden en begonnen deze zachtjes te masseren. Rob begon nu zijn mond over Franks paal rustig van beneden naar boven te bewegen. Langzaam voerde hij het tempo op. Franks lichaam zinderde. "Ja", stamelde Frank, ik ga zo komen. Rob liet Franks paal uit zijn mond glijden en met zijn glinsterende ogen keek hij Frank aan. "Nog even geduld Frank", zei hij plagend. Rob stond op en kuste Frank op zijn lippen. "Eerst moet er nog iemand worden bevrijd."


Frank had alle zin van realiteit verloren en had er niet meer aan gedacht dat Rob nog steeds zijn broek aan had. Rob maakte de gesp van zijn riem los en met een beweging opende hij zijn broek. De broek gleed langs zijn benen naar beneden op de grond. Franks adem stokte even. Rob had geen onderbroek aan en Frank had meteen zicht op Robs glimmende knots van een paal en twee forse ballen. "Kan ik er mee door?", vroeg Rob. "Hmmm ja zeker", antwoordde Frank. Frank wierp zich op zijn knieën en pakte Robs paal met zijn handen vast. Hmmm wat rook hij lekker. Frank opende zijn mond en zette zijn lippen op Robs zijn paal. Frank kon niet wachten om Robs paal te proeven en nam hem in een keer zijn mond. Rob lichaam trilde van top tot teen. Nu was het Robs beurt om Franks hoofd vast te pakken. Voorzichtig begon Rob zijn heupen te bewegen. Zijn paal gleed op en neer in Franks mond. Rob sloot zijn ogen en kreunde zachtjes. Frank pakte met zijn rechterhand een van Robs ballen vast en de vingers van zijn linkerhand streelde zachtjes langs de achterkant van Robs ballen. Robs heup bewegingen werden steeds sneller. "Oh ja Frank neem hem helemaal", kreunde Rob. Frank wilde niets lievers maar Robs paal was zo groot dat het bijna onmogelijk was. Rob merkte dat Frank moeite had om zijn paal volledig in zijn mond te nemen en vertraagde zijn heupbewegingen. Frank zuchtte diep en Robs paal gleed uit zijn mond. Rob kwam overeind zijn handen gleden over Franks buik langzaam naar boven en streelde zijn tepels. Zachtjes kuste Rob de lippen van Frank. Frank pakte het gezicht van Rob vast en hij opende zijn mond. Franks tong ging Robs mond binnen en hun tongen vonden elkaar. Robs handen pakte de schouders van Frank vast en zachtjes bewoog hij Frank weer in de richting van de bank. Al kussend kwamen ze op de bank terecht. Rob verbrak de intense kus en ging iets naar achteren. "Je hebt wel lang genoeg gewacht", zei hij zachtjes terwijl hij zijn handen over de benen van Frank liet glijden. Robs tong vond het topje van Franks paal en langzaam gleed zijn warme tong naar beneden. Rob ging op zijn knieën zitten, trok Frank naar voren en duwde zijn benen omhoog. Hij had nu goed zicht op Franks gat. Franks ademhaling versnelde in anticipatie. Rob boog voorover en duwde zachtjes met zijn tong tegen Franks gat. Voorzichtig begon hij rondjes te draaien en plagend verdween het puntje van zijn tong steeds iets vaker in Franks gat. Rob plaatste zijn beide handen op de billen van Frank en trok deze iets uit elkaar. Zijn tong verdween nu dieper in Franks gat en zijn bewegingen werden sneller. Frank kon bijna niet stil liggen van opwinding. Frank voelde Robs linkerhand naar zijn gat gaan. Voorzichtig duwde Rob het topje van van zijn wijsvinger naar binnen. Franks gat was nu zo nat van het speeksel dat zijn vinger er moeiteloos ingleed. Rob maakte zijn rechterhand nat en pakte Franks nog steeds harde paal vast en begon deze te masseren. Frank kreunde van genot.


Helemaal toen Rob ook zijn middelvinger in Franks gat liet verdwijnen. Rob liet zijn beide vingers in en uit Franks gat glijden steeds iets dieper en steeds iets sneller. Zijn rechterhand gleed op en neer over Franks paal. Robs hand om zijn paal en het ritmische beuken van Robs vingers in zijn gat… Frank hield het niet meer. "Ik kom", kreunde hij. In dikke golven spoot Frank zijn goddelijke vocht naar buiten. Franks lichaam trilde terwijl het zijn torso bedekte. Rob kwam omhoog en hij liet zijn vingers uit Franks opgerekte gat glijden. Hij nam Franks paal in zijn mond en begon er zachtjes aan te zuigen. Dit was teveel voor Frank en hij gilde het uit. 
Rob keek op naar Frank en een glimlach verscheen op zijn lippen. Hij liet Franks paal uit zijn mond glijden en met zijn tong baande hij zich een weg door Franks goddelijke vocht naar boven. "Mmmmmhh, wat smaak je lekker", zei hij. Rob likte Franks torso schoon en met zijn mond vol Franks vocht gaf hij Frank een diepe kus. Frank voelde zijn vocht zijn mond in druipen en hij had geen andere keuze dan te slikken. "Nu is het mijn beurt", fluisterde Rob in Franks oor en hij duwde Franks benen weer omhoog. Hij pakte zijn paal vast en liet wat spuug vanuit zijn mond op zijn eikel vallen. Voorzichtig masseerde hij hiermee zijn eikel. Rob boog voorover en pakte met zijn linkerhand een been van Frank vast. Met zijn rechterhand zette hij het puntje van zijn eikel recht voor het gat van Frank. "Ben je er klaar voor?", vroeg Rob. Nog voordat Frank kon antwoorden duwde Rob zijn paal naar binnen. Frank voelde een pijnschuit door zijn lichaam trekken. "Rustig", kermde Frank en Rob wachtte even voordat hij zijn paal verder Franks gat in duwde. Rob had nu met zijn handen beide benen van Frank vast en langzaam liet hij zijn paal in Franks gat heen en weer glijden. "Oh wat ben je lekker strak", mompelde Rob.


Rob begon het tempo op te voeren en uit een reflex greep Frank zijn eigen paal vast. Die was nog steeds een beetje vochtig van Franks vocht en Robs speeksel. Rob had zijn ogen dicht en klemde zijn handen steviger rond Franks enkels. Steeds dieper en harder stootte hij bij Frank naar binnen. Met elke stoot van Rob voelde Frank zijn paal weer harder worden. "Oh ga door, harder", zei Frank. Rob hoefde geen verdere aanmoediging. Vol overgave stootte hij diep bij Frank naar binnen. Zweet druppelde van zijn voorhoofd op Franks buik terwijl zijn paal steeds sneller in Franks gat heen en weer ging. Rob kreunde steeds harder en zijn bewegingen werden steeds onregelmatiger. Frank voelde aan Robs bewegingen dat het niet lang zou duren voordat ook Rob zijn goddelijke vocht zou spuiten. Robs stotende paal in zijn gat en het idee dat Rob zijn vocht in hem zou spuiten brachten Frank in extase. Nog even, dacht Frank en ik kom voor een tweede keer. Plotseling stokte Robs bewegingen en een trilling ging door zijn hele lichaam. "Aaah ik kom, ik spuit je vol", kreunde Rob en met een laatste stoot spoot hij zijn lading goddelijke vocht diep bij Frank naar binnen. Frank sloot zijn ogen en zijn hand greep zij eigen paal stevig vast. "Jaaa", hoorde Rob Frank zeggen en voor een tweede keer spoot Frank zijn vocht over zijn lichaam.
Rob liet zich op Franks lichaam zakken terwijl hij zachtjes zijn heupen heen en weer bewoog. Robs paal was nog steeds hard. "Blijf in me", zei Frank. Voorzichtig gaf Rob Frank een kus. Frank sloeg zijn armen om Rob heen en zo bleven ze een tijd liggen. Frank voelde Robs paal zachter worden en langzaam gleed Robs paal uit Franks gat. Robs goddelijke vocht droop uit zijn gat langs zijn been naar beneden.
Rob ging naast Frank op de bank zitten en streelde zachtjes over zijn lichaam. Frank kwam overeind en kroop tegen Rob aan. "En nu?", vroeg Frank. "Wat jij wil?", zei Rob. "Meer", was het enige dat Frank kon zeggen. "Nu?", vroeg Rob verbaasd. "Nee, niet nu maar wel binnenkort. Ik wil meer van je meemaken Rob", zei Frank. "Dan moeten we dat maar doen", zei Rob terwijl hij Frank kuste. De koffie was ondertussen koud geworden en het was ook al aan de late kant. "Ik moet zo gaan", zei Frank. "Wil je douchen voordat je gaat?", vroeg Rob. "Nee ik wil dit mee naar huis nemen", antwoordde Frank. Frank stond op en begon zijn kleren bij elkaar te zoeken. Rob keek toe terwijl Frank zich aankleedde. "Je bent een mooie man, Frank" zei hij. Frank glimlachte een beetje verlegen. "Jij ook Rob". Rob kwam overeind en sloeg zijn armen om Frank heen. "Ik meen het, je bent echt een mooie man" en zachtjes kuste hij Franks lippen.


Rob pakte zijn t-shirt en korte broek en trok ook zijn kleren aan. "Ik zal je uitlaten". Vlak voordat hij de deur voor Frank opendeed gaf hij Frank nog een stevige kus. "Fiets je voorzichtig?". "Ja hoor maak je maar geen zorgen", zei Frank. Rob hield de deur voor Frank open en Frank stapte naar buiten. Het was nog steeds warm. Frank deed het licht aan en stapte op zijn fiets. Rob stond in de deur opening. Het licht van de buitenlamp verlichtte zijn gezicht. "Slaap lekker Frank". "Slaap lekker Rob". Frank fietste de oprit af en draaide zich om. Rob stond nog in de deur opening en zwaaide. Frank stak zijn hand op en zwaaide terug. Met een brede glimlach op zijn gezicht fietste hij naar huis.

5441 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 42)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.