Buurman hotel (8)

Het heeft even geduurd, maar er is weer tijd om verder te werken aan dit verhaal. Mocht je vergeten zijn wat er voorafging, dan even deel 1 t/m 7 lezen. Omdat het inmiddels al ruim over 12 uur was, waren we alle drie toch wel moe. We besloten daarop maar te gaan slapen. Nadat we ons uitgekleed hadden gingen Bram en ik in één dubbel bed slapen en Moniek ging in het andere tweepersoonsbed liggen. Moe vielen we allemaal binnen een paar minuten in slaap. ’s Morgens werd ik wakker en merkte dat Bram niet meer naast me lag. Ik keek in het andere bed en zag dat Moniek al wakker was. Ze lag op haar zij met haar gezicht naar mij toe. “goedemorgen schoonheid”. Ze kreeg weer een lach op haar gezicht. Bram kwam op dat moment uit de naakt uit de badkamer. Hij had zich net gedoucht. “zo ik ben weer fris en fruitig. Gaan we zo een ontbijtje nemen, ik heb wel honger?” Ja hoor, maar dan ga ik me nu ff douchen antwoordde ik en stond op. “oké, dan ga ik daarna douchen” zei Moniek.
 
Nadat ik me gedoucht, natuurlijk ook helemaal geschoren en gespoeld, ging Moniek onder de douche. We kleedden ons aan en gingen samen naar de ontbijtzaal waar we een stevig ontbijt namen. Ondertussen bespraken we de situatie van Moniek. Moniek zou contact opnemen met haar zus om te kijken of en wanneer ze daar na toe zou kunnen. Na het telefoongesprek zei ze dat haar zus vandaag niet thuis was, maar dat ze vanaf morgen zou kunnen intrekken. “oke, dan blijven we vannacht ook nog hier slapen” zei Bram. We liepen naar de receptie om de kamer met één nacht te verlengen. Nadat de formaliteiten geregeld waren liepen we samen terug naar onze kamer. Daar aangekomen vroeg Moniek wat we de rest van de dag zouden doen. “nou, als jij er niet was, dan zouden wij ons wel amuseren” zei Bram en knipoogde naar mij. We schoten alle drie in de lach. Er viel een korte stilte en Moniek begon weer te huilen. “Wat zijn jullie toch een schatjes”, zei ze. “Ik ga wel een rondje lopen, dan kunnen jullie je ding doen”. Ik keek Bram aan waarop Bram tegen Moniek zei dat ze best mocht blijven. Hahaha. Hoe vond je het gisteren, vroeg ik. Nou zei Moniek, het zag er wel lekker uit. Hahaha dat dacht ik al zei Bram, maar dan mag je gewoon blijven hoor, we hebben er geen moeite mee als je blijft. Moniek begon te blozen. “Ehm, zou graag willen blijven kijken” “geregeld!” zei Bram.
 
Ik stond op en liep naar Bram. We stonden nu oog in oog en legden elkaars handen op onze rug. Onze tongen vonden elkaar al snel en we begonnen heerlijk te tongen. Ik voelde aan Bram dat hij goed geil was (ikzelf ook) en voelde zijn hand onder mijn shirt gaan en binnen no time trok hij mijn shirt over mijn hoofd en begon mijn tepels met zijn mond te bewerken. Ook ik trok het shirt van Bram over zijn hoofd, ondertussen voelde ik dat Bram mijn broek losmaakte en die gleed meteen tot op mijn enkels. Ik deed mijn schoenen en sokken uit, stapte uit mijn broek en stond nu alleen in mijn strakke slip voor Bram. Hij nam mijn hand en we gingen richting het bed. Daar deed hij ook alles uit op zijn strakke boxershort na. We lagen lekker op elkaar te vrijen en daarbij gingen we helemaal in elkaar op en vergaten dat Moniek nog in de kamer was. Onze handen vonden elkaars kontje die goed gekneed werden. Mijn stijve lul zat al behoorlijk strak in mijn slipje. Ik draaide Bram op zijn rug en ging boven op hem liggen. Langzaam gleed ik naar beneden langs zijn gladde borstkas en likte langdurig zijn tepels en beet er zacht in. Wat verder naar beneden likte ik zijn buik en vervolgens zijn stijve pik die goed zichtbaar was in zijn boxershort. Ik kneedde zijn lul en trok een beetje zijn short omlaag zodat zijn eikel net boven het randje uitkwam. Het voorvocht likte ik heerlijk op. Mmmmm, dat smaakte goed.
 
“Mag ik?” hoorde ik Moniek zeggen. Bram en ik keken op en zagen Moniek naast heb bed geknield zitten. Natuurlijk zei Bram, maar niet zoals je nu erbij zit. Eerst een showtje doen voor ons. Bram ging op zijn zij liggen en ik ging er lepeltje lepeltje achter liggen met mijn hand in zijn broekje. We keken nu naar Moniek die zich langzaam ging uitkleden. Ze had geen superfiguur, een kilootje meer, maar ze was goed voorzien op de juiste plaatsen. Ze deed alles uit en stond op een gegeven moment alleen nog in een kanten broekje. Die ook zei Bram streng. Ze draaide zich om en deed haar slipje omlaag. Daarbij boog ze ver voorover zodat we een prachtig zicht hadden op haar beide gaatjes. 
 
Volgende keer meer.
Stuur me gerust een berichtje wat je ervan vind. Ook voor meer geils ben ik wel te vinden. Tot later.

2713 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.