Laatbloeier

Op mijn 50 e toch nog bi gevoelens. Mijn vrouw had steeds minder trek in sex, we waren op vacantie waar ook stuk naaktstrand bij was. Als ze sliep liep ik langs de waterlijn en zo kwam ik ook eens op het homogedeelte Achter de doorzichtig windschermen zag ik wel wat ze met hun hand deden, dat maakte mij toch wel geil en ook de mooie pikken die ik zag slingeren van de mannen die er liepen meest oudere trouwens Liep erna 2 x daags langs en kwam vaak dezelfde tegen bij de waterlijn. Als er iemand voor mij liep bukte hij zich even en kont ik zijn dikke kont en zijn ballen goed zien,even later draaide hij zich om en liep terug , en dan zag ik meestal geen slappe pik. Mijn pik kan er ook best zijn ,en ik zag er nog grotere ,en ook heel kleine. Was al paar x een dikke man tegen gekomen die dan steeds nadrukkelijk naar mijn slingerende pik keek,hij had zelf een hele kleintje zo te zien.

Ik was toch benieuwd hoe groot hij was als hij stijf was,en toen hij mij weer tegemoet liep streelde ik mijn zak en trok aan mijn pik, hij wees gelijk naar boven naar een windscherm, ik knikte van ja. Wachtte dat hij boven was en liep er toen ook heen, hij lag op zijn rug en trok aan zijn inderdaad klein pikkie. Hij pakte mijn pik gelijk vast en trok er aan en begon mij ook te pijpen, ik trok aan zijn pik die goed stijf werd maar niet groot was. Hij was goed geil en spoot het eerst  op zijn buik, ik spoot even later ook op zijn buik.

We wisselden verder geen woord en ik ging weer weg. Nu ik dit mee gemaakt had wilde ik ook wel meer, en s,middags liep ik die kant weer op . Dacht nu wil ik wel een grotere pik en ook eventueel dat mijn pik in zijn kont komt. Kwam wel wat lekkers tegen onderweg, en toen ik terug kwam had ik mijn keus al gemaakt gelukkig stond hij er nog, was een oudere man eind 60 ,vlak bij hem trok ik aan mijn lul en hij toen ook. Ik liep nu gelijk met hem naar boven toe, het was een Duitser ,achter het scherm trokken we gelijk aan elkaars lul, en hij zoog op die van mij. Neuk je ook vroeg hij,ik zei ja dat wordt dan de eerste x,maar wel met condoom en die had hij bij zich. Hij ging op zijn rug liggen en trok zijn benen omhoog en ik vingerde zijn anus eerst en deed condoom om. Wat gemakkelijk gleed mijn lul in zijn kut zeg,onder het neuken trok hij mijn hoofd naar zich toe en begon mij te kussen, ik aarzelde maar was zo geil dat we elkaar zelfs tongden. Wat kwam ik lekker klaar was toch beter dan zelf trekken, en toen ik de condoom af deed pijpte hij mij verder leeg.
Hopelijk tot gauw zei hij.

5159 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.