Jonge knul tussen de oude mannen

Ik lig op bed terwijl ik dit fantaseer. Vaak zoek ik contact met oude mannen van 60 of soms 70+ op chatsites om lekker geil mee te cammen of af te spreken. Maar nog nooit heb ik mijn echte fantasie werkelijkheid kunnen maken.....hier is ie dan..


Een groepje van 4 oude gay mannen slank, stevig ervaren en rond de 70 jaar nodigen mij uit in een vakantie huisje. Geil als ik ben rijd ik er naar toe nadat ik me thuis helemaal glad heb geschoren. Aangekomen bij het huisje doet een slanke man de deur open "welkom Dennis wat leuk dat je er bent". Ik voel mijn hart sneller kloppen want ik wist dat deze dag ooit zou komen. Binnengekomen zie ik nog 3 andere mannen van dezelfde leeftijd op de bank zitten. 1 stevige man met een flinke buik, en nog twee slanke oude geile kerels. Na een drankje en wat praten over koetjes en kalfjes is het tijd om tot actie over te gaan. "Kleed je maar uit en laat jezelf eens zien" zegt de stevige kerel. Gehoorzaam als ik ben trek ik langzaam alles uit. Ik voel mijn handen trillen van de spanning. Als een object ga ik rond de tafel waar iedereen even mij kan aanraken en kan voelen. Dan zie ik dat een van de mannen een butplug te voorschij  haalt. "Ga maar alsvast op bed liggen ik kom er zo aan" zegt hij terwijl mijn pik al behoorlik hard wordt. Ik ga op mijn handen en knieen op bed liggen als ik de deur van de slaapkamer open hoor gaan. Langzaam en zonder iets te zeggen brengt een van de mannen de butplug in zodat mijn kontje al lekker opgerekt wordt.

"Blijf maar liggen we komen er zo aan" zegt hij terwijl ik de deur dicht hoor gaan. Nerveus maar ook ongelofelijk geil blijf ik zitten op bed. Ik hoor de mannen praten in de kamer en ik kan niet wachten tot ze binnen komen. Dan...na 5.minuten gaat de deur open, het is de man die me heeft binnengelaten. "Zo ben je al lekker geil?" Vraagt hij, met trillende stem zeg " ja heel erg meneer". Ik voel hoe hij de burplug langzaam uit mijn strakke gaatje trekt. Dan doet hij zijn broek omlaag en loopt naar de voorzijde van het bed. Ik begin hem te pijpen, minutenlang terwijl hij al een vinger in mijn kontje laat verdwijnen. Dan hoor ik de deur weer open gaan. Ik kijk en ik zie de stevige man met een stijve lul binnenkomen. Hij wacht niet, pakt wat glijmiddel en gaat recht op mijn kontje af. Ik kreun ontzettend met nog steeds een pik in mijn mond als hij zijn staaf naar binnen drukt. Oow wat heb ik hier lang van gedroomd en het is elke stoot waard. Hij begint mij harder te neuken terwijl ik als een bezeten aan die andere lul blijf zuigen. Dan wisselen ze om en ik ga op mijn rug liggen. De stevige man gaat op bed staan en dwingt mij eerst om zijn kontgaatje te likken. Daarna schuift hij zijn paal diep in mijn keel terwijl de ander mijn al opgerekte gaatje neukt. Door en door en door wordt ik lekker genomen tot de slanke senior klaarkomt hij haalt zijn lil ee uit en spuit zijn ware zaad over mijn buik heen. Heerlijk dat warme sap..

"spuit ook maar over me heen" zeg ik tegen de stevige man en niet lang erna houdt hij het niet meer en laat zijn warme lading op mijn buik belanden. Uitgeput en voldaan lig ik op bed terwijl de twee mannen zich opfrissen. "Je dacht toch niet dat je al klaar was he?" Zegt de stevige man terwijl hij weer de butplug in zijn handen neemt. Ik ga weer gewillig op handen en voeten zitten en ik voel hoe hij weer mijn gaatje vult met de plug. 10 minuten zit ik uitgeput op bed wachtend op de volgende twee mannen en hun lading warm zaad. Het is ongelofelijk hoe deze oude mannen mij nog heerlijk te grazen hebben genomen. Ik ga dan ook met een onzettend geil gevoel weer terug naar huis. Deze afspraak wil.ik vaker maken en misschien.....heel.misschien wordt deze fantasie ooit werkelijkheid......

7551 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.