Seniorzaad door de gloryhole...

In mijn vorige verhaal heb ik een fantasie naar buiten gebracht. Een ding is duidelijk ik heb een sterke voorkeur voor oude mannen. Niets maakt me geiler dan een ervaren man die mijn jongere kontje lekker kan verwennen. Niet alles is fantasie, ik heb natuurlijk vaak genoeg de daad bij het woord gevoegd. Zo ben ik een liefhebber van sexbioscopen, de wat luxere met gloryholes en themadagen. Regelamtig ben ik dan ook in amersfoort of hilversum te vinden want ik weet.....daar zijn genoeg oudere peimels die verwend willen worden. Een van mijn eerste ervaringen was dan ook in de bios. 


Aan het einde van een werkdag waarin ik al constant mijzelf aan het opgeilen was kon ik het niet laten om toch nog even de bios binnen te glippen. Een beetje onwennig en nerveus betaal ik de entree en stap naar binnen. Aangekomen maak ik eerst mij rondje langs de ruimtes, aftastend en op zoek naar kandidaten. Het is rustig en ik besluit mijzelf even op te warmen in de gay cinema ruimte. Onderuitgezakt in de stoel speel ik.met mijzelf to mij pik al lekker hard wordt. Omdat ik niet al te snel klaarkomen besluit ik om de gloryhole ruimte binnen te stappen. Er staat een man die wat nerveus om mij heen beweegt. Ik voel hoe zijn ogen op en neer over mijn lichaam gaan. Ik voel me niet aangetrokken en wacht nog op een betere kans. Plots hoor ik het gordijn bewegen en zie ik een man in een net pak binnenstappen. Duidelijk een vent die terug komt van een dag op kantoor en op zoek is naar wat ontspanning. Brutaal haalt hij zijn hand langs mijn kontje terwijl hij doorloopt achter de gloryholewand. Dit is hem dacht ik, nu gaat het gebeuren.

Ik neem plaats geknield voor het gat terwijl hoor dat hij zijn broek losmaakt. Ik kan niet wachten om die heerlijk zaadstaaf van hem te bewonderen. Dan drukt hij zijn lul die al lekker hard is door de opening. Een normaal formaat, lekker pijpformaat;), maar het geilste van alles (mannen die vaker hebben gepijpt zullen het met me eens zijn) een ontzettend dikke eikel. Ik plaats mijn lippen over zijn lul en bewerk met mijn tong zijn eikel zodat hij vochtig wordt. Ik hoor de man achter het schot langzaam kreunen. Ik doe het goed denk ik en ik besluit om zijn eikel nog verder van mijn tong te voorzien terwijl ik hem met mijn hand langzaam aftrek. Blijkbaar heeft onze actie wat aandacht getrokken want al snel staan er nog twee mannen zich af te trekken op mijn pijpshowtje. Geen probleem denk ik, hoe meer hoe beter. Ik zuig, lik en teek aan zijn lul totdat hij steeds harder gaat kreunen. De aderen in zijn lul zwellen op als ik probeer zijn staaf dieper in mijn keel te steken. Opeens haalt hij zijn lul terug en loopt om het schot naar me toe. "Nu wil ik jou pijpen" fluistert hij. "Nee ik pijp jou totdat je klaarkomt" zeg ik heel direct. Ik was net lekker bezig en ik wilde niets liever dan zijn harde pik naar een hoogtepunte brengen. Hij liet zijn borke volledig zakken en ik begon als een bezetene te zuigen. Hard op en neer met mijn hoofd om zijn paal zo diep.mogelijk in mijn keel te drukken. Achter mij gaan de twee mannen zich steeds harder afrukken en ik wordt nog geiler. "Ik ga komen" kreunt hij gevolgd door een diepe zucht. Een seconde twijfel ik maar dan belsuit ik om al dat warme zaad in mijn mond te laten verdwijnen.

Ik voel hoe zijn lul opzwelt en met een aantal flinke stoten spuit hij zijn warme lading in mijn keel. Ik lik zijn eikel schoon terwijl ik nog wat speel met zijn zaad. Hij trekt zijn broek omhoog "bedankt" hijgt hij en hij loopt weg. Ik blijf nog ontzettend geil achter nog genietend van die enorme eikel die een paar seconden geleden nog klaarkwam in mijn mond. Ik besluit om ook weg te gaan en misschien nog een glimp van hem op te vangen voor een nieuwe date, maar ik ben te laat hij is al weg. Dit is een waargebeurde ervaring. Niet mijn enige maar wel een van mijn meest geile want ik heb nooit meer zo'n lekkere pik in mijn mond gehad. Dus misschien als je dit leest be je de man die door mij gepijpt is of je bent zo nieuwsgierig dat je die man wil zijn in de toekomst. Misschien.........ik ben er altijd voor in..xx

8936 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.