Kamer te huur

Ik woon sinds een paar jaar een beetje buitenaf en heb ruimte over: naast mijn huis staat een soort van vakantiewoning waar ik niks mee doe. Dus ik dacht ik ruim de troep op en bied het zomerhuis te huur aan, voor een student...er is hier vlakbij een hogeschool met veel studenten dus volgens mij moet dat lukken. Na een advertentie in de hogeschool te hebben opgehangen kwamen er diverse reacties een studente die die helft aan huur wilde betalen omdat ze het weekend niet aanwezig zou zijn...dus niet, een jongen van buitenlandse komaf die op vrijdag een gebedssamenkomst wilde houden: heel mooi maar niet bij mij en zo nog een paar, soms echt vreemde vogels. Op zaterdagmorgen gaat de telefoon en een vrij zachte stem vraagt of de kamer nog vrij is. Ik leg hem uit dat het een huisje betreft met volledig eigen voorziening, en ik nodig hem uit om te komen kijken. Er komt later een slanke jongen de oprit op fietsen, in een wat oude spijkerbroek, met van die kekke suède schoenen en een modische ronde bril. Hij heeft een leuke donkere haardos en een paar open bruine kijkers. Zijn mond is een dun streepje; een serieuze jongen zo te zien. Na enig heen weer gepraat mag hij de kamer huren, en vanaf maandag is het zomerhuis bewoond! Ik zorg dat op maandag alles netjes en fris is, en er staat een bosje verse bloemen op het aanrecht als hij komt. Thijs, zo heet hij is eerst nog wat terughoudend, maar na een paar weken is hij aardig vlotter, en hij blijkt een goed gevoel voor humor te hebben. Mijn zwarte labrador Fred heeft als snel vriendschap gesloten en Fred blijft regelmatig bij Thijs slapen. Zo hangt er ineens een bordje aan de voordeur van het zomerhuis met de tekt: Fred en Thijs in een hartje...dat is nou humor!


Na verloop van tijd wordt de relatie met Thijs meer vriendschappelijk. Ik ervaar wat van zijn thuissituatie, en ik vertel hem van mijn situatie; gescheiden, geen kinderen enz. Kortom we kunnen het goed met elkaar vinden, af en toe nodig ik Thijs uit om te komen eten, of we gaan ergens wat eten, maar er gebeurt nik....ik kijk wel naar hem, en zie zijn mooie slanke lijf, en als hij in sportbroekje in de tuin aan het rommelen is met Fred om zich heen springend maakt mijn lul een klein vreugdesprongetje, ik moet naar binnen om mijn erectie te verbergen.....Dat gebeurt daarna een paar keer en ik begin Thijs met een beetje andere ogen te bezien. Ook smelt ik bijna als hij lacht...zijn hele gezicht veranderd dan en moet ik een diepe zucht tegenhouden. Kortom ik ben geloof ik een beetje verliefd, maar dat heb ik weer: op mijn huurder....... Dan een prachtige augustusdag, lekker vrij en ik ben al vroeg in de tuin aan het werk. Fred ligt steeds ergens anders maar let goed op wat ik doe. Als de Postbode langs komt slaat Fred aan, en een paar minuten later staat Thijs ineens voor me. In zijn sportbroekje, en met blote bast en volgens mij met een behoorlijke erectie.....ik weet niet goed waar ik moet kijken, maar hij lacht naar me en zegt dat we er nu lang genoeg om heen hebben gedraaid en pakt mijn hand en loopt richting het tuinhuis, Fred in ons kielzog maar die moet dan nu toch maar even buiten blijven. Mijn handen zijn zwart van de tuinaarde, en ik ben bezweet, en voor ik het weet heeft Thijs me richting douche geduwd en terwijl de warme douche inmiddels loopt omhelst hij me en kust me, ik proef zijn tong die door mijn mond flitst en ik heb het idee dat ik onder stroom sta....zijn hand is inmiddels in mijn trainingsbroek en hij heeft mijn ballen stevig vast...het gebeurt me niet gauw dat ik het initiatief kwijt been, maar ik geef me volledig over...uiteraard help ik hem uit zijn sportbroek en ik voel een lekkere pik die echt super stijf is.

We vrijen stevig door en ondertussen gaan onze pikken in gevecht met elkaar...ik ben nu drijfnat en ik zet Thijs naast me onder de douche en zak door de knieën om zijn lul te pijpen, ik proef zijn zilte eikel en ik lik zijn pisgaatje en proef het voorvocht. Thijs werkt mij nu weer omhoog en zakt door om mijn luk te pijpen en dat doet hij superlekker: hij neemt de pik zover als kan in zijn mond om vervolgens met een stevige kokhals weer op adem te komen; echt super geil. Toch fluister ik in zijn oor dat ik naar het bed, de bank of op de grond wil...en hij sluit de kraan. Met een paar verse handdoeken wrijven we ons droog en springen dan op de bank, waar we onmiddellijk weer stevig aan het zoenen gaan. Thuis pakt iets tussen de kussens weg: het is een flesje lube, en ik zie dat hij zijn jongenskut vingert et twee vingers vol lube, en hij kijkt mij aan en zegt met een hese stem dat hij nu geneukt moet worden....ik vinger zijn kontje en voel de siddering door hem heen gaan. Dan zet ik hem half op zijn hurken boven mijn keiharde lul en druk hem dan door met een lichte dwang op zijn heupen. Uiteraard is het eerste einde even slikken, maar ik ben heel voorzichtig en al tongend schuiven we verder in elkaar. Ik merk aan zijn hijgen dat ik nu goed diep in hem zit en maar voorzichtig een paar neukbewegingen. Thijs kreunt nu zo hard dat ik zelf bijna adem te kort kom van geilheid en na een paar stoten vinden we een ritme, waarbij we steeds even tongen, ik zijn tepels lik en ik zo af en toe aan zij superstijve pik zit. Dat onderbreekt hij steeds snel, bank om te vroeg te komen.

Maar na een poosje is het toch te moeilijk...onze bezwete lijven plakken aan elkaar en terwijl ik echt tot aan mijn ballen in hem zit kreunt Thijs dat hij het niet meer kan houden: hij trekt zichzelf keihard af en hij richt zijn pik om mijn gezicht, een warme  stroom zaak gutst in vijf lange stralen zit ik er redelijk onder, en dat is voor mij ook het signaal om te komen; ik haal mijn pik uit zijn warme kont, en hij zakt onmiddellijk richting mijn kruis, en zodoende kan ik een behoorlijke kwak zaad in zijn wijd geopende mond spuiten...ik ben in tijden niet zo klaargekomen! We blijven nog lekker een poos liggen, plakkerig van het zaad en al vrijend en likkend hebben we nog een lang en geil naspel, kortom Thijs mag blijven! Wordt vervolgd.

6256 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 39)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.