Bi en sauna

Het is een eind rijden, maar ik had het er voor over. Het doel van mijn reis, een gay sauna in het midden van het land, was het waard. Ik was er vaker geweest. Het is er schoon, goede spullen en een ontspannende sfeer. Ik verheugde me er enorm op en reed dan ook met een halve erectie de parkeerplaats op. Bij binnenkomst nam mijn lul in omvang toe. Daar zorgden de geuren, de halfnaakte mannen, gewikkeld in een kleine handdoek, en de te verwachten avonturen wel voor. Snel uitgekleed en naar de douche ruimte gegaan. Ik zag onderweg wel een paar mannen raar kijken naar mij inderhaast omgeslagen handdoek. De erectie zorgde voor een dikke bobbel. Na de douche ben ik gelijk naar het Turkst stoombad gelopen. Het was er warm en stikdonker. Op de tast ging ik naakt op een bankje zitten. Het was er druk en zonder opzet zat ik bijna op de schoot van iemand. Na wat heen en weer geschuifel zat ik dan eindelijk. Rust kreeg ik niet. Mijn buurman legde zijn hand op de binnenkant van mijn dij en streelde mij zacht. Ik kreunde van geilheid. Hij ging door met strelen, erg geraffineerd. Mijn erectie was nu volledig en ik wilde niets liever dat hij mijn lul vast pakte. Maar hij had de tijd. Langzaam ging zijn hand naar boven en subtiel raakt hij vederlicht mijn zak aan.

Ik zat te wippen als een krolse kat. Eindelijk pakte hij mijn lul en trok me langzaam af. Ik snikte van geilheid. De man liet zich van het bankje zakken en zat op zijn knieën voor. Hij nam mijn lul in zijn mond en zoog er aan. Wat kon hij pijpen! Ik stond op punt van klaarkomen toen hij plotseling opstond en wegliep. We hadden geen woord gewisseld. Met een erectie waarmee je een spijker in de muur kon slaan, besloot ik wat af te koelen. Na een douche liep ik naar de relexruimte. Ik liet me op een bank zakken en keek naar een pornofilm op een groot scherm. Naast me lag een mooie man, jonger dan ik. Hij keek naar mij, maar vooral naar mijn lul. Voorzichtig raakte hij die aan en pakte toen mijn hand. Hij leidde die naar zijn lul. Een pracht exemplaar van indrukwekkende grootte. Ik begreep het gebaar en duwde hem achterover en begon hem af te trekken. Langzaam, want niemand had haast. Na verloop van tijd kroop ik nog dichter naar hem toe en begon hem te pijpen. Mijn lippen omvatten zijn lul en met mijn tong speelde ik met zijn pisgaatje. Voorzichtig ging ik met één van mijn vingers naar zijn sterretje en masseerde die. De man kreunde en hijgde opgewonden. Ik maakte mijn vinger nat met mijn spuug en duwde die in zijn mannenkut. De man kreunde nog luider en plotseling kwam hij klaar in mijn mond golf na golf sperma schoot hij naar binnen. Ik kon het niet zo snel doorslikken en het droop van mijn kin.

'Sorry', stamelde de man, 'ik kon het niet meer houden. Je kunt tè goed pijpen!'
Ik vertelde hem dat ik net niet erg vond. Na mij wat opgefrist te hebben, liep ik naar de darkroom. Daar zijn verschillende ruimtes met matrassen. Het is er altijd druk. Overal waren mannen aan het sexen. Soms met z'n tweeën, soms met meerdere. Ik liep naar een pijpkamertje en zag dat deze bezet was. Ik stak mijn lul door een gat en bijna gelijk begon mijn onzichtbare lover er aan te zuigen. Mijn hemel, wat een lekker gevoel! Hij gebruikte zijn tong en handen en zoog op het juiste ogenblik. Al snel trok ik terug en ging opzoek naar nog iets lekkers. In het schemerdonker botste ik tegen een man op. Deze greep onmiddellijk in mijn kruis. 'Wauw! Wat een lekkere lul heb jij! Wil je me neuken?', zei hij. Zonder mijn antwoord af te wachten duwde hij me op een matras van één van de kamertjes. We lagen innig in elkaar verstrengeld. Zijn zoen verandere al snel in een heerlijke tongzoen. Ondertussen masseerde hij mijn lul. Na enige tijd pakte hij een condoom en deed deze om mijn lul. 'Neuk me, neuk me alsjeblieft. Ik ben zo geil', fluisterde hij mij heet in mijn oor. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en draaide wulps met zijn kontje. Ik bracht mijn spijkerharde lul naar zijn sterretje en duwde hem voorzichtig naar binnen. Hij was goed voorbereid, want zijn mannenkut was ingevet en zonder al te veel moeite schoof ik mijn lul helemaal naar binnen. Hij kreunde verlekkerd en ik begon hem te neuken. Mijn hemel, wat een lekker kontje. Dit zou ik niet lang volhouden! Plotseling voelde ik een hand op mijn kont en realiseerde mij dat we de deur niet hadden afgesloten. Ik keek over mijn schouder.

Een paar mannen stonden naar ons te kijken en één masseerde mijn billen. Hmm, niet verkeerd! Ik ging door met de andere man te neuken. Die kreunde van verrukking en geilheid. De andere man zag dat als een aanmoediging en stak een vinger in mijn mannenkut. Dat vond hij schijnbaar niet voldoende, want ik voelde zijn lul tegen mijn sterretje. Snel voelde ik naar achteren en tot mijn gerustelling had hij een condoom om zijn lange, maar slanke piemel gedaan. Ik duwde terug als teken dat hij zijn gang kon gaan. Ik voelde dat hij met zijn vinger glijmiddel aanbracht en stak toen zijn lul in mijn mannenkut. Oef! Dat was even wennen, maar de pijn ging al snel over in een heerlijk gevoel. Ik bleef mijn eerste lover langzam neuken, totdat we min of meer in een gelijkmatig tempo zaten. Met mijn hand trok ik de man, die ik neukte, af. Al snel voelde ik mijn sperma naar boven borrelen en spoot mijn condoom vol. Veel gehijg en een natte hand vertelde me dat de eerste man ook klaar kwam. Ik bleef nog even op mijn knieën zitten, totdat ik achter me de man hoorde hijgen en kreunen. Zijn bewegingen waren nu oncontroleerbaar en hij spoot zijn condoom vol in mijn kont. We bleven alle drie naast en over elkaar nog lange tijd liggen.
Na nogmaals een douche te hebben genomen, begon ik de lange terugweg. Het was het iedere kilometer waard.

10280 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 39)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.