Henk en Henk

Geplaatst door: biman54-ede op 30-08-17

Jarenlang was hij mijn collega, weliswaar op een andere afdeling, maar ik zag hem regelmatig lopen. Ik vond hem altijd een beetje nichterig overkomen, beetje hoge stem en gebaartjes, maar dat vond ik wel schattig eigenlijk. Op een dag hoorde ik dat hij bij zijn vrouw weg was en was gaan samenwonen met een man. Dus toch, dacht ik toen ik dat hoorde. Ik heb zijn man 1 keer gezien samen met Henk op een feestje. Toen waren ze nog samen. Een paar jaar geleden hoorde ik dat hij gescheiden was van die man maar ik zag ze nog wel een keer samen, weer op een feestje. Een tijdje geleden had ik, je raad het al, een feestje en daar was hij ook. Hij was nu wel alleen gekomen. Pas toen ik weg ging richting huis sprak ik hem heel even, ik gaf hem een hand bij het weggaan, hij pakte mijn hand stevig vast met twee handen. Gek genoeg moest ik vaak aan hem denken de afgelopen tijd, weet niet goed wat het was eigenlijk, misschien vond ik hem diep in mijn hart wel een beetje leuk. Ik kon een glimlach niet onderdrukken toen ik daaraan dacht. Een poosje later zag kwam ik hem in de stad tegen. De begroeting was heel hartelijk. Hij nodigde me gelijk uit om een keer een biertje bij hem te komen drinken en gaf zijn adres en telefoonnummer. Hij wilde graag praten over het werk wat hij vroege deed en wat ik nog steeds doe. Henk is namelijk al jaren met pensioen en ik nog niet. Ik vond het prima en beloofde te bellen.

Het zou die week bloedheet worden toen ik hem het weekend ervoor belde. Ik zei tegen hem dat ik een week vrij heb en deze week wel  kon komen. Hij nodigde me uit voor de woensdagmiddag, ik zal gelijk wat biertjes koud zetten voor je. Is goed, zei ik, maar niet teveel hoor wat ik moet nog autorijden. De woensdag was aangebroken en het was die dag weer heel erg warm. Eerst lekker douchen. Wat zal ik aantrekken zat ik me te bedenken. Ik deed een luchtig sportshirtje aan en een Adidas short, zo'n 70er jaren nylon broekje, witte kleur met blauwe strepen aan de zijkant, eronder een klein blauw zwembroekje, waar ik vaker mee liep in de zomer in de tuin. Ik keek in de spiegel en twijfelde of ik dit wel moest doen.  Zo meteen kan hij zijn ogen of handen er niet van af houden dacht ik bij me zelf. Ik stapte vol twijfels de auto in richting zijn huis. Onderweg op de snelweg ben ik zelfs nog een keer gestopt en vertwijfeld gedacht of dit niet te sexy en uitdagend zou zijn, ik dacht aan teruggaan maar heb alle moed verzameld en ben toch naar hem toegegaan.

Toen de voordeur openging zag ik dat hij een luchtig overhempje en een short aanhad. De begroeting was aller hartelijks. Weer pakte hij mijn hand beet met twee handen en het voelde gelijk goed en vertrouwd. Wat zie je er lekker zomers uit joh, zei hij op zijn bekende manier. Ik bedankte hem en zei dat het buiten al boven de dertig graden is. Kom zei Henk, we gaan lekker in de tuin in de schaduw zitten, ik zal eerst even wat kouds pakken, wil je er een glas bij maar dat hoefde ik niet. We gingen tegenover elkaar zitten en Henk vroeg honderduit over het werk. Na een lang gesprek en een tweede biertje vroeg hij, wil je even mijn huis zien? Ik vond het prima. We liepen de keuken en via de hal de trap op, ga jij maar voor zei hij. Ik liep achter hem aan en hij zei plots, dat broekje van jou is een klein beetje doorzichtig, we waren boven op het halletje en hij keek me aan, vindt je het vervelend dat ik dat zeg? Nee hoor stamelde ik. Hij liet de badkamer zien en had een soort logeerkamertje. Henk zei, als je een keer wil overnachten dan kan dat hier zoals je ziet. We gingen nu naar zijn slaapkamer. Een mooie ruime kamer me nog een klein balkon eraan. Mooi hoor zei ik. Heel erg leuk. Mijn gevoelens voor hem waren inmiddels wel gegroeid. Ik vond hem heel aardig en lief en warm. Hij ging op de rand van het bed zitten aan het voeteneind en vroeg me om even naast hem te komen zitten en dat deed ik.

Ik wil je wat vragen zei hij. Beloof je dat een  eerlijk antwoord zal geven? Ik beloofde het. Hij pakte met twee handen mijn twee handen beet en keek me aan. Hij zei: zoals je weet val ik op mannen en heb jou altijd een leuke jongen/man gevonden en ik vind het geweldig dat je hier bent. Mijn vraag is wel, waarom heb je die sexy kleding aangedaan? Ik voelde het hart behoorlijk in mijn keel bonken en zei: ik vind het gewoon leuk en lekker om er sexy bij te lopen en ik dacht, jij vind dat vast ook niet erg. Dus je hebt het ook voor mij gedaan, vroeg Henk. Ik knikte alleen maar. Dat vind ik heel erg lief van je. Hij bleef me maar aankijken en dacht, wat moet ik doen, ik vind hem zo leuk maar ik durf niet verder te gaan. Zou je mij durven te kussen, vroeg hij.  Ik werd steeds zenuwachtiger maar durfde ook geen nee te zeggen dus ik knikte weer. Henk glimlachte en ging met zijn mond naar de mijne en kuste me, we keken elkaar aan en hij kuste me weer. Ik legde mijn hand op zij wang en nu kuste ik hem, ik voelde zijn tong in mijn mond gaan en beantwoorde dat met een tong terug. Het leek wel of alle remmen eraf gingen, we begonnen steeds heftiger te tongzoenen, kom laten we op bed gaan liggen, hij op zijn rug en ik half boven op hem. Hij streelde mijn rug en mijn kontje, we lagen heerlijk te vrijen. We trokken onze kleding uit en lagen naakt te tongzoenen met onze inmiddels stijf geworden pikken tegen elkaar.

Kom laten we standje 69 doen stelde hij voor, ik draaide me om en ging boven en hij onder, ik likte aan zijn pik en hij aan de mijne. Een droom kwam voor mij uit dacht ik toen en de gevoelens die ik al heel lang had voor hem werden beantwoord. Ga maar even op je rug liggen, ik deed dat maar al te graag, Henk begon al mijn gevoelige plekjes te kunnen en te likken, ik kreunde van genot. Hij duwde mijn benen uit elkaar en omhoog en begon te likken aan mijn mannenkutje, ik had het niet meer. Hij stopte even en liep naar het nachtkastje, shit heb alleen nog glijmiddel maar geen condooms. Ik zei: lieve Henk, ik wil je, laat die condooms lekker zitten, ik wil je heel graag. Hij smeerde zijn stijve in met glijmiddel en mijn kutje en kwam heel voorzichtig bij me naar binnen. Ik legde een hand op zijn hoofd en met de andere hand streelde ik zijn rug en ik deed mijn benen om zijn middel, Henk begon mij zachtjes te neuken. Het voelde zo liefdevol en warm. Tijdens het neuken kuste hij me nog een keer en drukte zijn wang tegen de mijne, hij ging nu iets sneller op en neer, allebei hoorde we elkaars gekreun en gehijg heel duidelijk.  Ik hou het niet zo lang meer, ik kreunde en zei, kom maar liefje, geef het aan me, ik wil het. Ik hoorde hem steeds sneller gaan hijgen en kreunen, hij kwam klaar. Al zijn geil spoot hij in mijn kutje. We lagen nog even bij te komen en toen ging hij uit me, hij pakte een handdoekje en veegde al het zweet van ons beider voorhoofd en veegde zijn pik schoon. Mmmm, het was heerlijk liefje, ik wil wel vaker bij je langskomen als dat mag. Je mag elke dag wel langskomen haha.  Henk begon mij, al liggend op mijn rug te pijpen, hij ging met zijn tong over mijn ontblote eikel en pijpte me langzaam tot het einde, al mijn geil kwam in zijn mond terecht. Het was lang geleden dat ik zo schokkend was klaargekomen. Henk kroop weer op me, ik deed mijn benen weer om zijn middel  en we begonnen te tongen, ik proefde mijn eigen zaad.

We hebben nog lang na liggen te praten en te knuffelen en toen was het tijd om naar huis te gaan. Ik deed mijn kleding weer aan en spraken beneden een nieuwe datum af om langs te komen. Bij de voordeur kuste we langdurig. Ik fluisterde in zijn oor, misschien neem ik volgende week wel lekkere geile dameslingerie mee en die doe ik dan voor je aan. Oh echt, kirde Henk, ik zei zeker weten. Na een innige omhelzing stapte ik in de auto richting huis met een heerlijk gevoel in mijn lijf.

4838 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 34)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.