Buurtgenoot 2

Nadat we beiden hadden toegegeven dat er wel wat eten in onze maag terecht moest komen, liep ik de keuken in. Ik pakte een keukenpan en begon met eieren te bakken. Ook al ben ik gewend altijd in mijn onderbroek te lopen, naakt is toch even wat anders. Dat heen en weer ketsen van je edele delen als je loopt, voelt toch vreemd. Toen de boter heet genoeg was en ik de eieren in de pan had gebroken, pakte ik alvast 2 borden waar ik ook 2 boterhammen oplegde. Ik was zo bezig intensief bezig dat ik niet merkte dat Mark achter me kwam staan en plots zijn armen om me heen gooide en zijn hoofd in mijn nek lag. “Even een knuffel voor de kok” merkte hij op. Hij drukte zich nu steviger tegen me aan ik voelde zijn slappe pik hangen in mijn bilspleet. Op zicht niet vreemd, maar door zijn aanrakingen, kwam er weer wat leven in mijn kruis. Uiteraard zag hij dit en dat deed bij hem ook weer wat groeien. Dat kon ik weer voelen tegen mijn kont. “lekker ding” zei ik, “ deze eitjes zijn bijna klaar dan kunnen we ons weer op andere eitjes storten”. Al snel waren de eieren klaar en in stilte lieten we het ons smaken. Na het eten en een peuk in de tuin, werd het tijd om ons, daar beneden, te gaan schoonmaken. Om de beurt leegden we onze darmen en spoelden de handel goed schoon. Wel zo fris, zou ik zeggen. Ook nu konden we bijna niet van elkaar afblijven. We leken wel 2 verliefde jonge honden. Na het afdrogen liepen we naar mijn slaapkamer.

Mark dook meteen op bed, maar ik pakte nog even een speciale toilettas uit de badkamer, gevuld met condooms, glijmiddel en een paar cock ringen. Uit een la van de ombouw van mijn bed greep ik nog 2 buttpluggen en een net echt lijkende dildo. Ik smeet ze naar Mark op bed en als een geile sloerie, pakte hij de dildo en begon dat ding te pijpen, mij geil aankijkend. Voordat we verder gingen, trok ik mijn dekbed onder Mark vandaan. “Dan hoef ik straks niet de hele boel te verschonen” knipoogde ik. Toen viel mijn oog op de grote fles massageolie. Mark zag mij kijken en murmelde “Hmmmm”, pakte de fles en dirigeerde me om te gaan liggen. Ik vind een massage heerlijk om te ondergaan dus ik ging heerlijk ontspannen op mijn borst liggen. Mark spoot rijkelijk veel van de olie op mijn rug en billen en begon daarna de boel rustig uit te smeren om daarna met mijn nek en schouders te beginnen. Heerlijk vond ik het en ik werd er al lekker loom van. Langzaam zakte hij verder naar beneden om via mijn onderrug ging hij verder met mijn benen, afentoe heel sneaky mijn billen, pik en ballen aanrakend. Dit liet me niet onberoerd maar lag wel onhandig op die manier. Ik kwam ietsjes omhoog om mijn pik goed te leggen anders werd het erg pijnlijk. Mark greep meteen zijn kans pakte nu met 2 handen mijn geoliede billen vast. Een paar petsen erop waarvan ik moest kreunen en daarna weer rustig masserend. Als vanzelf open je dan je benen iets wijder en had hij goed zicht op mijn gaatje. Hij bukte zich en begon mijn gaatje met zijn tong te bewerken, tot deze goed nat was. Met wat olie erbij en het was sesam open u.. . Een vinger drukte er tegen aan en vrij makkelijk ging deze iets naar binnen. Toen zijn duim, iets meer weerstand maar nog steeds makkelijk en pijnloos.

Twee vingers ging al moeizamer maar met licht druk verdwenen ze al snel een stukje in mijn gaatje. Mark bewoog ze een beetje heen en weer en in deze ontspannen sfeer kon ik een licht hijgen niet tegen houden. Hij haalde ze eruit en wederom concentreerde hij zich op mijn hamschijven, die volgens mij nu moesten spiegelen van de olie. Plots voelde ik dat hij zijn lul in mijn bilnaad legde en zich languit over mij heen flaneerde. Heel langzaam schoof hij zichzelf wat heen en weer, waardoor ook zijn pik door mijn gleuf heen en weer bewoog. Dit hield hij even vol en ging daarna van me af. Ik lag nog steeds loom op mijn borst, genietend van elke aanraking. Toch merkte ik dat hij ergens mee bezig was toen hij tussen mij wijd verspreide benen op zijn knieën zat. Hij legde de dildo op mijn rug, maar met zijn vingers was hij mijn kringspier aan het bewerken met olie. Dat is zo’n geil gevoel. Lastig te omschrijven. Je moet het meemaken. Plots kwam er iets kouds tegen mijn gaatje. Al draaiend schoof hij langzaam de grootste plug bij me naar binnen. Normaal heb ik best wel moeite met deze plug als ik het zelf doe maar nu ging het vrij soepel, vond ik. Totdat de plug op het eind kwam en na een oef, gekreun en een plop zat de plug er in. Mijn opengesperde kringspier, sloot zich weer terug om de plug. Dat zijn die momentjes die je altijd wel voelt en ik kreunde gewoon, alleen nu van genot. Mark pakte de dildo van mijn rug en liet me omdraaien. Door dit draaien voelde ik de plug nog meer en helemaal door de druk van het knijpen van je billen. Toen ik helemaal uitgedraaid was, merkte ik dat mijn eigen pik nu recht omhoog stond. Mark pakte hem beet en met zijn vette handen trok hij een paar keer mijn vel heen en weer en met zijn handpalm over mijn eikel. Die is dan supergevoelig dus ik schokte hiervan met als gevolg een samentrekken van de spieren en een scheut van licht, drukkend gevoel in mijn achterste. Mark werd hier duidelijk erg geil van want ik zag hem een paar druppels voorvocht lekken op mijn buik. Ik wilde wat zeggen, maar hij legde een vinger op mijn mond.

Zo van sttttStill zijn. Ik zag dat hij mijn toilettas pakte, het tubetje glijmiddel en een condoom. Hij smeerde zijn eigen sterretje nu in met het glijmiddel. Heel handig stroop hij het condoom af over mijn stijve lid. Ook de buitenkant van het condoom smeerde hij goed in met glijmiddel. Uitdagend kroop hij nu op mijn borst en sloeg zijn redelijk slappe pik tegen mijn lippen. Ik deed mijn mond open om zijn worst te ontvangen. Maar nee, hij schoof tergend langzaam van mijn borst naar buik. Drukte zijn kont tegen mijn keiharde paal aan, tilde deze even op en richtte met een hand mijn pik tegen zijn gaatje aan. Voorzichtig liet hij zich zakken. Ik voelde de druk van zijn openende gat tegen het puntje van mijn eikel. Hij kreunde licht en toen mijn eikel door zijn kringspier dook, werd het meer kermen. Hij bleef zo even zitten, met zijn handen leunend op mijn borst. Hij zakte verder tot hij niet meer verder kwam door de houding waarin wij zaten/lagen. Ook nu bleef hij even zo zitten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet vaak met mijn eigen pik in een kontje heb gezeten maar dit voelde echt strak aan, alsof hij heel nauw is. Zou dit echt komen door zijn getrainde spieren? Hij begon wat te bewegen en bij mij voelde het echt als melken. Mark wipte nu op en neer in mijn schoot en bij elke wip voelde ik zijn stijver wordende piemel op mijn buik slaan. Ik greep nu zijn beide billen vast en trok ze iets uit elkaar terwijl ik met mijn vingers mijn pik begeleide zodat deze niet uit zijn kontje sprong. Mark hijgde nu wat meer en zijn gezicht trok wat grimassen. Uit ervaring weet ik dat dit standje erg vermoeiend is voor de berijder en zo ook voor Mark. Met mijn pik nog in zijn gat liet hij zich op mijn borst vallen. Hij zocht mijn lippen om even te zoenen maar ik nam het stoten van hem over. Hard en snel stootte ik nu in zijn soppende mannenkut. Hierdoor kreunde, schreeuwde en kermde hij tegelijk. Pijn en genot. Door het pompen en schudden van mijn ballen, kreeg ik al snel het gevoel om klaar te gaan komen. Hijgend fluisterde ik in zijn oor dat mijn zwemmertjes eraan zaten te komen. Maar hij reageerde niet, hij was in trance terwijl ik zag dat zijn lekkende pik een plasje voorvocht had gevormd. Ik stopte met stoten want dat is met die snelheid en positie ook niet vol te houden.

Mark richtte zich op, leunde achterover en steunde met zijn handen op mijn bovenbenen. Deze actie bracht even rust maar mijn geilheid was toch echt niet meer te stoppen. In elkaar verstrengeld, wurmde ik me los waardoor Mark versuft van me af viel. Ik trok het condoom van me, trok mijn ballen naar beneden en trok me nu met volle snelheid af. Binnen 20 seconden spoot ik mijn lading met volle kracht over Mark’s buik, borst en ook gezicht. Er leek geen einde aan deze zaadlozing te komen. Lang geleden dat ik zo intens was klaar gekomen. Eerst die spanning, dan de ontlading en daarna de ontspanning. Ik liet me naast Mark vallen die nog steeds uitgeteld lag bij te komen. Ik trok voorzichtig de plug uit mijn kontje. Door de ontspanning ging het makkelijk. Ik stond op en in de badkamer gooide ik de plug in de wasbak en met wat wc papier maakte ik mijn kontje wat schoon. Hierna kroop ik weer naast Mark die gelukkig kon lachen. Ik gaf hem een zoentje op zijn mond en hij beantwoorde deze met een tongzoen. Even vreeën we zo met elkaar, waarbij mijn hand zijn ballen kneden. Redelijk snel stond zijn pik weer overeind. Liggend in standje 69 slurpte ik zijn lul mijn mond in. Ook Mark vergreep zich eerst aan mijn slappe pik maar verlegde zijn tong naar mijn kringspier. Terwijl hij mij begon te rimmen, groeide zijn pik weer naar harde proporties. Mijn inmiddels natte kut opende zich en zijn twee vingers verkenden de boel. Hij bewoog ze snel in en uit mijn kontje. Waarschijnlijk raakte hij mijn prostaat een paar keer want een soort gevoel van orgasme maak zich meester van me. Nog niet vaak meegemaakt, dit gevoel. Zijn pik lekte ook weer vocht, merkte ik en zonder dat ik het in de gaten had, werd er iets groots, stomps tegen mijn rozetje geduwd. Ik liet zijn pik los, wilde me oprichten om te kijken maar plots werd er doorgeduwd en zat er iets groots een paar cm in mijn darmen. Ik gaf een gil van pijn en het onverwachte. Toen schoot het door mijn gedachte dat het de dildo moest zijn en ja hoor dat was het inderdaad toen Mark hem nog wat verder duwde.

Draaiend, en wat heen en weer bewegen volgde. Ik had het even niet meer, hijgde en steunde maar Mark gaf geen krimp. Het huilen stond me dichterbij dan het lachen, maar niet veel later sloeg dit om naar een acceptabele pijn en zelf iets wat op genot moest lijken. Mark kroop nu onder me vandaan nog steeds met de dildo bewegend. Ik lag nu met mijn borst op het bed op mijn knieën en kontje omhoog.  Even was er geen beweging maar hoorde ik wel geritsel. Kort daarna werd de dildo uit me getrokken. Een opluchting maakte zich meester bij mij alleen was het van korte duur. Mark was achter me komen zitten en ramde nu zijn pik bijna in 1 keer naar binnen. Gelukkig stopte hij even. Hij maakte wat heupwiegende bewegingen en ik merkte meteen dat deze bewegingen ietwat ongecontroleerd waren. Ik stak mijn handen wat achteruit op zoek naar zijn armen. Toen ik er 1 had plantte ik deze op mijn heup, niet veel later gevolgd door de andere. Mark begreep de hint want zo kon hij beter zijn evenwicht houden en beter stoten. Met lange halen stootte hij nu in mijn kont. Ik kreunde en piepte maar de snelheid werd nog steeds opgevoerd. Kreunen werd jammeren en piepen werd schreeuwen. Wel van genot. Plots stopte hij en ik dacht aan een ander standje maar Mark niet. Het was nu er in , er uit en na een stuk of 10 keer, waarbij ik mijn hoofd bijna verloor van geilheid, stak hij hem er weer helemaal in. Beukte toen genadeloos hard  en snel door om vervolgens brullend het condoom te vullen die nog om zijn pik in mijn kont zat. Na wat kort na stoten, haalde hij hem er uit. Deed het condoom af en plofte badend in het zweet naast me neer. We omhelsden elkaar, bleven nog even zo liggen om vervolgens ons weer af te spoelen onder de douche.

Dat was ook wel nodig met al die olie. In de woonkamer zaten we nog even na te genieten met een blikje bier. Ik had mijn jockstrap weer aan en Mark zijn gele slip. We keuvelden nog wat na en dronken nog een biertje. Niet lang daarna besloot Mark om richting huis te gaan en begon het al donker te worden. In de deuropening, waar ik nog steeds in mijn jockstrap stond, namen we innig afscheid met een korte maar heftige tongzoen. Mark keek me peinzend aan en toen met een brede glimlach.  “Ronde 3 ”. Ik knipoogde naar hem, greep hem vol in zijn kruis en fluisterde in zijn oor. “Wie weet de volgende keer”. Mark ging en ik trok de deur achter me dicht. Van een date is het niet meer gekomen, zelfs geen mail of chat.  Gr Danny

4143 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.