Mijn eerste Shemale

Mmmm...wat vind ik het toch heerlijk om naar pikken te kijken op internet maar niet alleen puur mannen maar Shemales, T-girls, travo's eigelijk alles met een flinke zaadstaaf. Lang heb ik gefantaseerd en ook op internet gekeken waar ik het beste een keer een shemale kon opzoeken. Het beste leek mij gewoon de Wallen. Na lang twijfelen toch op een dag de moed verzameld om naar Amsterdam af te reizen. Het mooi van de Wallen is dat je er overal sex ziet, een en al geilheid. In een steegje bij de Oudezijdsvoorburgwal moesten ze zitten. Na een rondje gelopen te hebben om mijzelf in de stemming te krijgen het steegje ingedoken. Op zoek naar een colombiaanse schone waarvan ik reviews had gelezen. "Fors geschapen en extreem" waren woorden die ik terugvond in mijn zoektocht. 


Daar stond ze dan in een raam halverwege het steegje. Ik liep er meteen op af en bekeek haar van dichtbij. Ze maakte her bekende gebaar van kom binnen en haalde haar gereedschap uit haar geile slipje om mij over te halen. 20cm schoon aan de haak en daarbij een flinke kont en kleinere borsten. Ik voelde mijn hart bonzen en mijn handen trillen. Hier had ik naar gezocht dus ik stapte naar binnen. Ze stelde zich voor als Esmeralda, ik zij "hey ik ben Dennis" op een nerveuze toon. Daarna leidde ze me naar boven naar haar afwerkkamertje. Het rook naar glijmiddel en condooms maar was wel opgeruimd. Ik trok mijn kleren uit waardoor ze kon zien dat ik al lekker hard was. Zij waste zich en draaide zich daarna om naar mij en ging rechtop voor me staan. Ze was net iets groter dan ik waardoor ik me lekker onderdanig voelde. Ze drukte haar halfharde lul tegen mijn mond en ik kon niet anders dan dat gevaarte naar binnen werken. Verder dan de helft kwam ik niet maar ik likte en zoog er flink op los, ow man wat geil.

Blijkbaar vond ze mijn pijpbeurt niet diep genoeg en met haar handen pakte ze mijn hoofd en begon me een handje te helpen. Steeds dieper en dieper waardoor ik bijna moest kokhalzen. " do you like it dirty?" Vroeg ze. Maar met een volle mond kon ik niet anders dan ja knikken. Steeds harder begon ze mijn hoofd tegen haar aan te drukken toen ze opeens me van haar af drukte achterover op het bed. Ik lag gewillig te wachten en zag hoe ze een condoom pakte, glijmiddel erop deed en langzaam weer naar me toe kwam. Ze drukte haar eikel tegen mijn gaatje dat echt nog niet gemaakt was voor dit formaat. Toch drukte ze hem er voorzichtig in. Ik begon hard te kreunen, het deed pijn maar het was precies waar ik naar gezocht had. Steeds verder drukte ze haar lul naar binnen tot mn kontje eindelijk zich overgaf en ze met flinke stoten me begin te neuken. Ik lag bijna verdoofd op mijn rug terwijl ik keihard genomen werd. Blijkbaar vond ze het niet genoeg want ze trok haar lul eruit haalde het condoom eraf en zei dat ik op mijn knieen moest gaan zitten. Ze drukte haar lul weer in mijn mond en zei "don't suck it". Ik snapte het niet maar ik wachtte geduldig met de lul in mijn mond op haar volgende bevel. Opeens voelde ik een warme straal in mijn mond. Het was geen zaad maar ze begon te plassen.
Ik wist niet wat ik moest doen, ik had dit nog nooit ervaren maar ik voelde me zo'n onderdanig geil sletje dat ik het liet gebeuren. Het was niet veel dus ik kon het doorslikken en ondanks dat ik amper wist wat ik gedaan had werd ik alsmaar geiler. Ik ging tegen het bed staan voorover gebukt en spreidde mijn benen zodat haar staaf me nog een keer goed kon doorneuken. Ze wachtte geen moment en ramde haar halfharde lul weer naar binnen. 10 minuten lang heeft ze op mijn kont geramd tot ik tranen van in mijn ogen had. Tot ze uiteindelijk luid kreunend haar warme zaad over mijn rug spoot. Ik plofte op bed, uitgeput en voldaan. Nooit eerder was ik zo gebruikt, maar wat was het geil. Ik heb me snel gewassen, aangekleed, haar bedankt en ben naar buiten gelopen. Met dit beeld nog vers in mijn hoofd toch nog even een cinema ingedoken om mijn zak die op knappen stond met de anderen te delen....;)

7468 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.