Backpackerhostel in Kroatie

Nu het collegejaar weer begonnen is denk ik regelmatig terug aan mijn reis afgelopen zomer door voormalig Joegoslavië. Ik ben 22 jaar, student en sommigen zouden me omschrijven als corpsbal. Ik ben lang blond en licht gespierd. Ik ben bi, hoewel ik nooit iets serieus heb gehad met een man en daar eigenlijk ook totaal niet naar opzoek ben.


Midden juli pakte ik het vliegtuig naar Zagreb en begon mijn tour dus in Kroatië. Daar bleef ik een paar dagen en toerde toen met bus, trein en taxi verder door het land om na ongeveer 8 dagen aan te komen in Split. Bij Split had ik gelijk een goed gevoel. Een relaxte moderne stad waar meer dan zat te doen was. Ik zat in een echt backpackers hostel midden in het centrum en deelde mijn kamer met een paar andere mannen. Zoals in de meeste hostels heb je niet heel veel privacy maar maken ze van de stapelbedden toch een soort bedstee. Er hangen gordijntjes bij die je dicht kunt doen maar ze zijn redelijk doorzichtig. Ik koos het achterste bed in de hoek onderin. In het stapelbed tegenover mij was alleen de bovenste bed bezet en het bed boven mij was ook leeg. Omdat ik niemand echt kende besloot ik maar mee te doen met de avondactiviteit van het hostel. Al snel raakte ik aan de praat met een Duitse jongen die op mijn kamer sliep. Hij heette Marko en was een leuke blonde sportieve gozer met hip blond haar en een zacht baardje. We besloten na een uurtje dat het programma van het hostel nog al doods was en gingen zelf toen maar de stad aan. We dronken een paar biertjes op een terras en werden aangesproken door een propper.

Of we nog wat gingen doen vanavond en of we al plannen hadden. Van het een kwam het ander en we konden voor een prima prijsje aansluiten bij een kroegentocht. Het gevolg was een drukke hectische avond waar we de hele stad door gesleept werden en bij allerlei aftandse kroegen goedkoop konden drinken. Eigenlijk de hele avond trokken we met zijn tweeën op en hoewel we ook wel met wat meisjes aanpapten leken ze Marko niet echt te interesseren, wat mij daardoor juist meer voor Marko interesseerde. Toen we ons rond een uur of 5 dronken en voldaan afscheidden van de groep ging het dan eigenlijk ook vrij snel. Aangemoedigd omdat de stad redelijk verlaten was op dit uur en door alle drankjes sloeg Marko een arm om mijn schouder en begon hij opzichtig over zijn libido te praten. Over hoeveel zin hij had, hoe lang het was geleden voor hem, etc. Ik was dronken maar niet dom en had wel door wat er gebeurde. Ik kreeg het er gelijk warm van en in mijn broek ontstond een semi. Daarop sloeg ik mijn arm om zijn middel en babbelde met hem mee. Dat ik weinig tijd had gehad om mezelf af te trekken, dat ik weinig succes had gehad met de chickies deze vakantie. Hij streelde mijn schouden en legde zijn andere arm op mijn borst. 'Hoe kan dat nou joh? Zo'n knappe vent en geen succes, het is gewoon oneerlijk' zei hij. 'Ik kan het zelfde over jou zeggen!' was mijn antwoord. De seksuele spanning tussen ons liep steeds meer op. 'Ik zou het gewoon bijna zelf bij je doen' zei ik. 'Ja nou van mij mag je hoor! Graag zelfs, dan is de wereld weer een stukje eerlijker en dan help ik jou ook gelijk.' We stonden inmiddels stil midden in een verlaten steeg. Ik legde mijn hand op zijn buik en wreef een klein beetje naar beneden. Hij keek me ondertussen strak aan en bewoog zijn hand over mijn bord.

Ik wist dat dit het moment was en schoof mijn hand naar beneden zijn broek en boxer in. Gelijk voelde ik zijn kaalgeschoren pik die al redelijk hard was geworden. 'Laten we snel naar het hostel gaan' zei hij. We waren inmiddels vlakbij en liepen op hoog tempo het hostel in naar onze kamer. Daar was de rust helemaal weergekeerd en lagen onze kamergenoten allemaal te slapen, ook de wat oudere jongen in het bed tegenover mij. Zo zachtjes mogelijk deden we onze schoenen uit, kropen mijn bedstee in en deden de gordijnen dicht. Ik lag onder, Marko lag op me en heftig hijgend begonnen we elkaar te zoenen. Terwijl onze tongen heftig om elkaar heen draaiden voelde ik zijn baard een klein beetje prikken. Heerlijk ordinair tongden we elkaar binnen en buitensmonds met veel speeksel. Ondertussen maakte ik zijn riem en broek los en duwde die een klein stukje naar onder. Hij bewoog zijn billen een beetje de lucht in zodat ik zijn pik makkelijker uit zijn broek kon pakken. Om de andere kamergenoten niet wakker te maken deden we alles in het donker, dus helaas kon ik toen niet zien hoe groot hij nou precies was. Ik voelde echter wel dat het een mooie dikke was. Hij maakte ook mijn broek open en trok m naar onder waardoor ook mijn lul bloot kwam te liggen. We schoven met onze keiharde dikke pikken over elkaar en genoten intens. Ik had mn hand om onze beide piemels heen gevouwen en trok ons samen af. Marko begon inmiddels mijn nek en oor te likken, wat met zijn baard erbij heerlijk voelde. Golven van geilheid stroomden door mijn lichaam.

Langzaam begon Marko zich over me heen te bewegen en ik begreep wat hij wilde. Ik schoof langzaam naar onder en voelde zijn pik over mijn buik en borst omhoog schuiven. Eenmaal bij mijn mond aangekomen nam ik zijn dikke paal gelijk naar binnen en begon als een gek te zuigen. We waren allebei compleet geil. Marko hing nu met zijn pik boven mijn mond terwijl ik onder hem lag. Ik was te geil om hem nog te plagen en zoog hem zo hard af als ik kon. Marko begon te hijgen en langzaam aan zijn heupen te bewegen zodat hij mijn mond een beetje neukte. Het gevoel van zijn dikke pik die tussen mijn natte lippen heen en weer bewoog was heerlijk. Marko zijn stoten werden sneller en zijn onderdrukte gehijg nam toe. Ik voelde dat zijn paal een klein beetje begon te kloppen en met een hele zachte onderdrukte kreun kwam Marko in mijn mond klaar. Dikke stralen sperma spoten tegen mijn tong en wangen. Mijn monde vulde zich met zaad terwijl Marko nog een paar keer krampachtig mijn mond in en uit stootte. Toen hij na 5 of 6 keer spuiten eindelijk klaar was slikte ik zijn heerlijke warme zaad door. Uitgeput schoof Marko zich naar beneden en liet zich zakken. We tongden nog een keer en ik zei tegen Marko dat hij maar snel in zijn eigen bed moest gaan liggen. Toen hij mijn bed uit kroop kneep ik nog even in zijn lekkere ronde billen en trok me daarna heerlijk af.

6463 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.