Sperma slikken

Mijn eerste ervaring met sperma slikken is alweer heel lang geleden .

Het gebeurde met mijn toenmalig judovriendje ook. Ik zat destijds op judo en er werd altijd in een grote groep getraind en ik oefende meestal met Ronny ,na een tijdje nodigde ronny mij bij hem thuis uit ,zijn ouders waren dagje weg zei hij en dan konden we rustig nog wat oefeningen doornemen .Ik merkte tijdens de normale training ook al weleens dat ik iets hards voelde in zijn kruis maar was daar verder totaal niet mee bezig en besefte niet dat hij altijd een stijf wordende pik had .
Eenmaal bij hem thuis deed ik mijn judo pak aan maar omdat het nogal warm was zei Ronny dat we misschien beter alleen in onze onderbroekjes konden oefenen wat we dus ook deden . Na wat kleine oefeningen gedaan te hebben begon er bij Ronny duidelijk een bobbel in zijn broekje te groeien en bij het zien daar aan begon het ook bij mij een beetje te kriebelen alhoewel ik nooit eerder gevoelens voor jongens of mannen .

Op een gegeven moment lag ik op mijn rug en zat Ronny op mijn borst en had zijn knieen op mijn armen zodoende zat zijn kruis dichtbij mijn gezicht en ik kon dus geen kant uit . Ik werd wel ontzettend opgewonden door deze machteloosheid en dit merkte Ronny ook ,hij pakte me ineens in mijn kruis en voelde dat ik een stijve pik had gekregen ,zo zei hij ,dat voelt lekker aan , en met zijn andere hand ontblote hij zijn lul die keihard geworden was en tegen mijn gezicht aan kwam ,hij hield hem voor mijn mond en zei : zuigen sletje dat je bent . Ik wist niet wat me overkwam ,maar omdat ik stik geil was geworden begon ik hem te zuigen ,eerst onwennig maar het ging steeds  beter en Ronny begon als een gek te hijgen en zei dat ik heel goed deed , en hij riep dat hij ging komen ,ik kon nog altijd geen kant uit en hij kwam dus flink klaar in mijn mond , een flinke lading sperma waar ik zowat in stikte maar ik slikte alles door ,hij klom van mij af en zei trek je zelf ook maar klaar , wat ik ook binnen no time deed , ook ik spoot flinke lading en ik moest ook mijn eigen zaad wat op mijn buik lag op mij handen doen en oplikken . Dit was mijn eerste ervaring met pijpen en sperma slikken , de weken daarna moest ik Ronny bijna  dagelijks klaarpijpen . 
En er zijn nog heel wat pikken gevolgd in de jaren daarna .

5779 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.