Spermasletje geneukt

Zoals ik in mijn  vorige verhaal al verteld had ,was ik het spermasletje geworden van mijn toenmalige vriendje Ronny, maar na een paar weken van alleen maar pijpen wilde hij natuurlijk meer ,en ik eigenlijk ook wel . Zo gebeurde het dat ik tijdens een vrije schooldag van Ronny mee naar zijn huis moest ( ouders waren werken ,dus we hadden het rijk alleen )binnen no-time waren we allebei naakt en ik ging automatisch al door de knieën om zijn lul in mijn mond te nemen . Maar Ronny zei hoho wacht maar eens even ,ik moest op mijn knieen op het bed gaan zitten met mijn kontje omhoog , zo zei Ronny , ik ga die slettekut van je ook maar eens gebruiken voortaan ,ik was nog anaal maagd en werd beetje bang ,ik wist niet of ik zijn pik wel kon verdragen ,maar voor ik het wist had Ronny zijn eikel die nat was geworden met voorvocht al tegen mijn sterretje aan en ik smeekte nog om voorzichtig te doen maar

Ronny stootte hem zonder medelijden in een keer naar binnen. Ik gilde het uit in het kussen dus gelukkig werd mijn gegil heel erg gesmoord in het kussen. 

Ronny stootte er daarna flink op los en zei dat ik me niet aan moest stellen en dat ik als sletje niks te vertellen had en gewoon ten alle tijde pijp en neuk klaar moest staan voor hem. Gelukkig nam de pijn al snel af en ik begon zijn stoten lekkerder en lekkerder te vinden ,en ook mijn pik begon te groeien ,en ik vroeg of ik me af mocht trekken tijdens het neuken en gelukkig kreeg ik hier toestemming voor , Ronny stond bijna op het punt van spuiten ,en toen ik hem vroeg om me vol te spuiten kwam hij keihard klaar en ik voelde zijn zaad diep in me komen ,  kom jij ook maar vieze geile slet zei Ronny en ik spoot me vervolgens ook helemaal leeg en viel uitgeput languit op bed. Zo zei Ronny nu ben dus niet alleen mijn pijpsletje maar ook mijn neukslet en dat heb ik de weken daarna wel gemerkt ook ,iedere dag moest ik hem zijn gang laten gaan en ik genoot hier met volle teugen van.

4130 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.