The Frenche Maid deel 2

Geplaatst door: biman54-ede op 04-10-17

In het eerste verhaal had ik verteld dat ik huishoudelijk werk ging doen als een jongen van 27 jaar (wat al weer een tijdje geleden is voor mij). Ik moest van de bewoner van het pand, een man van rond de 70 jaar,  een uniform aan als frence maid. Een droom kwam uit voor mij, lekker geil erbij lopen, een beetje poetsen en na afloop lekker geneukt worden door de  mooie man. Ik werd voor vast aangenomen door hem en ging voor de tweede keer naar het mooie statige huis voor mijn werk, ik belde aan en de man deed open. Nou zei hij, hetzelfde ritueel als vorige week, ga je maar omkleden en aan de slag. Ik deed wat mij werd opgedragen. De mooie man zat weer op de bank en ik voelde zijn ogen soms priemen in mijn rug. Plots zei hij, kom je even bij me zitten op de bank en ik deed wat er werd opgedragen. Jij hebt toch snel geld nodig? Ik heb aan wat vrienden over jou verteld en die hadden ook wel interesse in jou als hulp in de huishouding. Ze zijn ook bereid om 50 gulden voor uur te betalen, het zijn 4 mannen en met mij erbij loopt het geld aardig binnen. Ik bedankte de man dat hij dat had gedaan.
 
Moet ik bij hen dan ook een keer proefdraaien of hoeft dat niet, vroeg ik. Nou ze wonen hier allemaal in de buurt, dus dat is makkelijk voor jou en ze wilde deze ochtend even naar je kijken hoe je alles doet in huis, dus ik heb ze uitgenodigd vanochtend. Ik dacht 4 man,  jeetje,  wat zouden ze allemaal met me willen, als ze allemaal willen neuken na die 2 uur dan krijg ik het nog druk, dacht ik met een glimlach. Ik ging verder de keuken schoonmaken en hoorde de bel en meerdere mannenstemmen en werd toen toch wel een beetje zenuwachtig. Waar is ie, vroeg 1 van de mannen direct, in de keuken zei de bewoner van het pand. Alle 4 de mannen kwamen de keuken binnen terwijl ik de kookplaat schoonmaakte. Het waren 4 mannen van tussen de 40 en 70 jaar schatte ik in en ik gaf ze allemaal keurig een hand. Hoever ben je met de keuken, werd mij gevraagd, ik ben bijna klaar meneer. Is goed, wij gaan in de woonkamer zitten en jij komt hier stoffen en zuigen, werd mij opgedragen en ik knikte alleen maar. De 5 mannen hadden allemaal koffie en ik begon met stoffen. Het leverde best wel veel gefluister onderling op merkte ik. Tijdens het stoffen en zuigen waren al de ogen  op mij gericht en dat waren er best veel. Doe je zo nog even de wc? Is goed meneer ga ik nu even doen. Toen ik terugkwam waren de 4 heren weg wat me heel erg verbaasde, zijn ze er niet meer meneer? Ze zijn even naar boven gegaan en jij hoeft alleen mijn slaapkamer nog even te doen en dan kun je gaan. En weer knikte ik.

Ik ging naar boven en hoorde stemmen op de slaapkamer. Ik deed de deur open en deed gelijk een stapje terug, ze waren alle 4 spiernaakt. Je komt hier de boel nog even zuigen grapte de jongste van het stel. Ja zei ik, ik moest van meneer naar boven gaan. Als je door ons wil worden aangenomen, doe je vanaf nu wat wij zeggen. Weer knikte ik, ik had het geld hard nodig maar 4 man pffff. We hebben geloot welke 2 er eerst  mogen en dat zijn hun geworden, de oudste en de jongste. Ga maar op handen knieen op bed zitten met je lekkere kontje omhoog, ik deed wat er gezegd werd. Het duurde niet lang of mijn slipje lag op de grond, ik had een pik in mijn mond en een tong die over mijn kutje ging en die pik verdween er ook rap in.. Ik voelde 2 heerlijke pikken in me, ik gooide alle schroom van me af en begon te genieten, net als de 2 toeschouwers.Hij heeft een beetje droge mond zei de man die ik pijpte tegen de man die stond toe te kijken, kun je hem niet even leegmelken? Hij haalde een bekertje uit de badkamer en ik voelde zijn hand over mijn stijve pik gaan. Ik werd gemelkt als een koe en ik vond het heerlijk en kwam al snel schokkend klaar. Mijn kutje trok helemaal samen en werd nog strakker daardoor. De man die ik aan het pijpen was pakte het bekertje met zaad aan en liet het me opdrinken en stak gelijk zijn stijve in mijn mond en zei, zo dat is beter.

Het duurde niet lang voor hij ook in mijn mond klaarkwam, 4 grote witte stralen werden achterin mijn keel gespoten en 2 tellen later kwam de andere man in mijn kontje klaar. Nu was het de beurt aan de andere 2 mannen die stonden te trappelen. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn benen omhoog, nu voelde ik pik nummer 2 naar binnen glijden in mijn kutje. Die andere man beval me lekker aan zijn ballen te gaan liggen wat ik dan ook deed.  Het duurde niet voor hij klaar kwam, hij spoot al zijn geil over mijn gezicht, ik zat helemaal onder. Even later kwam de ander ook klaar en niet lang daarna gingen mannen de kamer uit om zich weer aan te kleden en naar beneden gaan. Ik hoorde ze stommelen en lachen op de trap. Ik bleef uitgeput liggen met een uitgewoond kutje en een mond en gezicht vol sperma. De bewoner van het pand kwam vervolgens naar boven en keek naar me. Ze hebben je aardig te pakken gehad he, ik kon dat niet ontkennen.  Ik heb wel goed nieuws voor je, bent door iedereen aangenomen voor 50 gulden per 2 uur, kunt dan elke dag naar iemand toe om schoon te maken. Ik heb al een adressenlijstje en een schema. Ga je maar even opfrissen. Ik deed wat er werd gezegd en vroeg, kan ik nu gaan? Wat denk je zelf. De man ging op de stoel zitten in de slaapkamer en deed zijn kamerjas open, zijn pik stond fier overeind. Ik heb hem heerlijk klaargepijpt, hij heeft per slot van rekening alles voor me geregeld.
 
Een paar jaar heb ik dat werk gedaan met nog wat andere baantjes en na een paar jaar was ik schuldenvrij en kon ik een nieuwe start maken in mijn leven.

xxx

4440 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.