Extra maatje

Af en toe zoek ik contact met andere mannen, en daar komt dan soms ook een soort van relatie uit: in die zin dat we vaker afspreken wat nader kennismaken, In de vluchtige wereld van de gaysex is dat al heel wat. Ik ben vrijgezel, woon alleen in een leuk appartement dus heb ik ook de vrijheid gasten te ontvangen. Zo ook Robbert: een vlotte kerel van 28, absoluut geen sissy maar een lekkere hetero met een aardige kop, een prachtig afgetraind lijf en en wereldpik. Hij heeft een heerlijke kont en vind vrijwel alles goed. Likken pijpen neuken slikken pis, noem het maar. Ik heb hem een anderhalf jaar geleden ontmoet bij een recreatieplas hier vlakbij waar we, opgewarmd door de zon een geile middag hebben gehad: lekker vrijen en trekken en uiteindelijk kwam hij klaar tegen mijn bovenbeen. We hebben contact gehouden en zo af en toe komt hij en dan sexen we een lekkere middag of als het kan een nacht weg. Ik weet dat hij het ook met vrouwen doet, en zelfs een vriendin heeft maar hij moet het zelf weten...toch?


Afgelopen weekend had ik geen afspraken en zoals wel vaker stuurde ik Robbert een appje met de vraag of hij tijd en of zin had. Als snel volgde een antwoord, Ja hij wilde komen, maar in ieder geval eerst even praten. Nou duik ik niet gelijk bij de voordeur bovenop iemand, maar ik dacht hij zal wel iets te bepraten hebben. Op zaterdag-avond ging de zoemer om 19.30 en ik zach door de intercom dat Robbert voor de deur stond, maar hij was niet alleen, Robbert is groot, zo`n 1,90 en diegene die bij hem was leek aanmerkelijk kleiner. Toen ik de deur opendeed begroette Robbert mij met een brede smile, en schoof een jongen van een jaar of 18 naar voren..die zich voorstelde als Dylan, een iets wat getinte jonge jongen met een keurig  kapsel. Ik zou hem omschrijven als een indisch type, maar zeker aantrekkelijk.

Eenmaal binnen serveerde ik een paar cola, en toen we zo zaten met zijn drieën vroeg ik aan Robbert wat de reden was van het bezoek van Dylan. Robbert moest lachen en zei tegen Dylan dat hij het wel zou vertellen. Dylan bleek een jongere broer van de vriendin van Robbert te zijn, en tijdens een gesprek met Robbert bij hem thuis had Dylan verteld op mannen te vallen, maar helemaal geen ervaring te hebben. Hij wilde dat via Robbert organiseren, want die vertrouwde hij. Robbert had na een lang gesprek besloten naar mij te gaan en samen met hem Dylan te laten kennismaken met de heren liefde. Ik moest wel even slikken, want trio is niet helemaal mijn ding en in het algemeen val ik niet op jongere jongens. Robbert stelde dat dit experiment de moeite waard was, en schoof op richting Dylan, en begon hem geil toe te fluisteren dat Dylan hetzelfde moest doen bij mij wat hij bij Robbert had gedaan....oke dacht ik, ze hebben dus al meer gedaan dan praten. Dylan stond op en ging naast me zitten en bedelde om een zoen..ik liet me dat niet ontzeggen en zoende hem vol op zijn mond, waarbij onze tongen elkaar snel vonden. Met een hoop gestreel en gewriemel verdwenen overhemd en t-shirt op de grond en ook de jeans werden uitgetrokken. Dylan kwam handen te kort want inmiddels was Robbert er ook bij betrokken en voelde ik zijn handen in de buurt van mijn lul. Ik schoof Dylan onderuit op de bank zodat ik een goede blik kreeg op zijn jongenskutje en hij begreep direct wat de bedoeling was: hij trok zijn benen op en hield met zijn handen zijn gaatje geheel beschikbaar. Ik likte zijn gaatje en dat smaakte naar meer en mijn tong flitste over zijn gaatje richting de zak en lul.

Inmiddels zat Robbert naast me en ik proefde zijn tong en samen likten die heerlijke jongenskont helemaal schoon. Dylan had inmiddels een kei van een erectie en af en toe likte ik die lekkere staaf en ondertussen werd ik gerimd door Robbert die mijn gaatje ook niet onberoerd liet. Nu waren we zo geil dat ik glijmiddel en condooms ging halen uit de slaapkamer. Toen ik terugkwam in de kamer met twee handen met spullen waaronder een paar dildo's waren Robbert en Dylan vast begonnen: Robbert had zijn grote pik al in de kont van Dylan gepland en kromde zijn rug om een stoot te maken. Mijn  idee was dat dit met glijmiddel veel beter ging, kroop ik ertussen, haalde Robbert zijn grote pik terug uit de nog droge jongenskut en smeerde een ferme klodder glijmiddel tegen en in de kont van Dylan en smeerde ook Robbert zijn kloppende pik in. Toen plaatste ik zijn pik voor het rose sterretje van Dylan en gaf Robbert een harde klap op zijn lekkere billen...ik lag er zo tussen dat ik bijna met mijn tong de lul van Robbert kon likken....ik was er getuige van dat die forse lul redelijk soepel in de kont van Dylan gleed....heerlijk om te zien, en dat soppende geluid in combinatie met de geur van geilheid maakte me bijna gek. Mij lul was zo stijf dat ik moeite moest doen om me voor de mond van Dylan te manoeuvreren en hij hapte gelijk naar mijn pik en slobberde op een heerlijke stevige manier aan mijn pik. Ik keek naar Robber en we zoenden even met elkaar en ik keek naar een tevreden neuker met een heerlijk bezweet lijf. Nu was Dylan zo ver dat hij kreunend smeekt om te mogen klaarkomen...Robbert stelde mij gerust: het was heus niet over na 1 x een orgasme, en Robbert trok zijn lul terug en we konden nu kijken naar een heerlijk warm rose opgerekt holletje,

Dylan wurmde zich nu overeind en op zijn knieën  duwde hij onze beide gezichten richting zijn gezwollen pik en terwijl Robbert en ik elkaar afsjorden waren onze tongen gericht op de pik van Dylan. Deze trok zich nu kreunend af en spoot toen een enorme kwak zaad over onze tongen heen, wat een genot dat zacht zilte warme sperma en dan ook gelijk tongen. Robbert was nu zo geil dat ik wist wat hij ging doen: hij duwde Dylan terug en spoog  een mond vol sprema vermengd met spuug in Dylans hol, en duwde vervolgens zijn lul diep in de jongen. Slechts een paar stoten en Robbert trok zijn lul terug tot net voor de open ster en spoot toen een heerlijke kwak zaad tegen de ster. Nu wilde ik ook, en ik gleed zonder enige moeite diep in de jongen en ook voor mij was het slechts een paar keer diep stoten en ik kwam in de jongen klaar, dat orgasme werd door Robbert nog even heftiger gemaakt door drie vingers diep in mijn hol te laten verdwijnen...ik kon nauwelijks recht opblijven zitten zo vreselijk kwam ik klaar. Het duurde echt wel een minuut of toen voordat we alle drie weer een beetje bij kennis waren, en toen was het alleen nog maar geilen en likken met elkaar. We zijn alle drie nogmaals klaargekomen waarbij alle kontjes, alle lullen en alle monden heerlijk gevuld zijn. Maar dat vertel ik wel in een volgende aflevering.

5839 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.