Frank en Rob, ontbijt

Geplaatst door: lghdn op 20-10-17

"Ben je al wakker", had Frank geappt. "Net mijn ogen open. Lig nog in bed. Sta zo op", was het antwoord van Rob. "Zin in een toetje bij je ontbijt?" "Mmhh. Wat wordt er bezorgd?" "Dat zie je zo. Kom er aan", had Frank terug geappt. En daar stond Frank voor de voordeur van Rob. Het was iets voor achten. Frank belde aan. 


Hij hoorde de woonkamerdeur open gaan en het licht uit de woonkamer stroomde de hal in. Rob opende de voordeur. Hij had zijn badjas aan en liep op blote voeten. "Hoi, kom er in", zei hij. Frank stapte naar binnen zette zijn tas op de grond en deed zijn jas uit. Rob was al de woonkamer in gegaan en Frank liep achter hem aan. Rob draaide zich om naar Frank en sloeg zijn armen om hem heen. "Wat een verrassing zo op de vroege morgen", zei hij en zachtjes gaf hij Frank een kus. Rob liet zijn handen langzaam over de rug van Frank glijden. Frank glimlachte en kuste Rob terug. Zijn handen gleden over Robs rug naar zijn armen en weer terug. Frank voelde de heerlijke warmte van Robs lichaam door zijn kleren heen.

Rob had zijn badjas losjes dicht en Frank had een mooi zicht op de borst en de heerlijke tepels van Rob. Frank zuchtte. "Wat is er?", vroeg Rob met een glinstering in zijn ogen. "Gewoon," antwoordde Frank, "een mooi uitzicht op je mooie lichaam." Terwijl Rob lachte viel zijn badjas open. "Ik dacht al dat ik iets voelde groeien", zei Frank met een glimlach. Robs paal begon inderdaad al op volle sterkte te komen.


Rob pakte de hand van Frank vast. "Kom", zei hij en hij nam Frank aan zijn hand mee naar achteren, richting de eettafel. Het was er schemerig. De gordijnen waren nog dicht. Alleen het licht uit de woonkamer verlichtte de ruimte.

Rob pakte het gezicht van Frank met zijn handen vast en kuste Frank op zijn lippen. Frank kuste Rob terug en voorzichtig drukte Frank zijn tong tegen de lippen van Rob. De mond van Rob reageerde meteen en Franks tong verdween naar binnen. "Oh", dacht Frank, "dit mag wel uren duren". Maar Rob had andere plannen. Robs handen waren ondertussen richting de broek van Frank gegaan. Al kussend probeerde hij de knopen los te maken. "Zo, die zit strak", klonk het al kussend uit Robs mond. "Ik help je wel even", mompelde Frank terug. Toen Frank de bovenste knoop van zijn broek had losgemaakt ging het een stuk makkelijker. Terwijl Rob bezig was met de broek van Frank, schopte Frank één voor één zijn schoenen uit. Rob duwde de broek van Frank iets naar beneden. De zwaartekracht deed de rest en Frank voelde zijn broek over zijn benen naar beneden glijden. Een beetje onhandig stapte Frank uit zijn broek. "Wel blijven staan hoor", zei Rob met een glimlach. "Jij hebt makkelijk praten", zei Frank, "zo in je badjas." Maar wat een heerlijk gezicht is dit, dacht Frank al kijkend naar Rob. De badjas hing losjes om de brede schouders van Rob. Frank liet zijn ogen over het licht gebruinde grote lichaam van Rob glijden. Langs de grote tepels, over de mooie beetje kegelvormige buik richting Robs paal, die nu recht vooruit stond. De blik van Frank was niet onopgemerkt aan Rob voorbij gegaan. "Kan ik er nog steeds mee door?", vroeg Rob. "Ja, natuurlijk", antwoordde Frank. "Gelukkig", zei Rob en tegelijkertijd tilde hij Frank op de eettafel. Zachtjes legde hij Frank neer. "Hmmm een kers als toetje?", zei Rob, al strijkend met zijn hand over de niet te ontkennen bobbel die zich aftekende in de rode jockstrap van Frank. "Daar heb ik wel zin in". Rob pakte de voeten van Frank vast. Met twee snelle bewegingen trok Rob de sokken van Frank uit. Zachtjes streek hij met zijn handen langs de binnenkant van de benen van Frank in de richting van Franks gat. Robs paal steigerde van spanning. "Ik heb best wel trek", zei Rob, terwijl hij zich omdraaide in de richting van het bureau dat tegen de muur stond. Frank hoorde Rob iets pakken maar kon niet zien wat het was. Pas toen hij de vinger van Rob tegen zijn gat voelde wist hij het, glijmiddel. Robs vinger ging soepel naar binnen en al snel volgde een tweede vinger. Frank sloot zijn ogen en kreunde. Plotseling trok Rob zijn vingers terug. Rob pakte nog wat glijmiddel en smeerde zijn paal er mee in. "Ik kan niet langer wachten", hoorde Frank Rob zeggen.

Hij zette zijn eikel voor Franks gat en ramde zijn paal in een keer naar binnen. Frank kreunde het uit. Rob pakte met zijn handen de heupen van Frank vast en begon als een wilde te stoten. Hij trok Frank ietsjes naar voren zodat hij nog dieper bij Frank naar binnen kon stoten. "Oh ja", kreunde Frank en hij voelde zijn eigen paal verder opzwellen. Frank deed zijn ogen open en keek in het gezicht van Rob. Rob had zijn ogen dicht en hijgde zachtjes. Zweet druppeltjes liepen langs de slapen van Rob naar beneden, over zijn wangen langs zijn mond.

Frank pakte met zijn handen de polsen van Rob vast. Even deed Rob zijn ogen open en een ondeugende glimlach verscheen op zijn gezicht.

Met elke stoot van Rob voelde Frank dat zijn zaad verder omhoog werd gestuwd. "Ik houd het niet meer", kermde Frank en op hetzelfde moment spoot hij kreunend en trillend zijn kleren onder.

Rob leek het allemaal niet te merken. Hij stootte steeds harder en sneller bij Frank naar binnen. Frank keek nog steeds naar het gezicht van Rob. Een grijns verscheen op zijn gezicht en een zachte kreun ontsnapte uit zijn mond. Met een laatste paar diepe stoten spoot Rob zijn zaad bij Frank naar binnen. Rob opende zijn ogen en keek Frank aan. "Kom hier mooie man", zei Frank. En hij sloeg zijn armen om de rug van Rob en trok hem naar zich toe. Uitgeput liet Rob zijn lichaam op Franks lijf rusten. Zo bleven ze een tijdje liggen. 


"Dat was een heerlijk toetje", zei Rob. Rob richtte zich op en pakte de handen van Frank vast. Langzaam trok hij Frank overeind. "Kom, gaan we douchen", zei Rob en samen liepen ze naar boven. "Heb je schone kleren meegenomen?", vroeg Rob toen hij de met zaad doordrenkte jockstrap en shirt bij Frank uittrok. "Ja hoor daar was ik al op voorbereid", antwoordde Frank. "Oh je denkt ook aan alles", lachte Rob ondeugend. Rob opende de douchedeur en zette de kraan aan. "Gasten eerst", zei hij toen het water op temperatuur was. Frank stapte de douchecabine in en liet het warme water over zijn lichaam stromen. Rob deed wat douchegel op zijn hand en begon Frank ermee in te zepen. "Draai je maar om dan kan ik je rug doen", zei Rob. Gewillig deed Frank wat Rob van hem vroeg. Robs handen gleden over zijn rug naar beneden en Frank voelde hoe Rob met beide handen zijn billen vastpakte. "Wat heb je toch een mooi lichaam Frank", zei Rob. "Dank je", zei Frank blozend en hij draaide zich om. "Jij ook Rob". "Met deze buik?", vroeg Rob. "Ja Rob, ook met die buik", en Frank kuste Rob teder op zijn lippen. "Jouw beurt om te worden ingezeept." Frank liet geen plek van Robs lichaam onaangeraakt. Rob zette de kraan uit en Frank pakte een lekkere grote handdoek om Rob hiermee vervolgens van top tot teen af te drogen.


Schoon en droog liep Rob naar de slaapkamer. "Hier trek deze maar aan", zei Rob en hij gaf een badjas aan Frank. Allebei in badjas liepen ze de trap af naar beneden. "Koffie?" vroeg Rob. "Ja", zei Frank, "en iets te eten, want ik heb nog niet ontbeten." "Dan ga ik dat voor je regelen", zei Rob met een glimlach. "Ga maar lekker op de bank zitten. Wil je een gebakken eitje?" "Ja lekker", antwoordde Frank. "Dat moet je nog afwachten", zei Rob.

De geur van koffie en gebakken ei verspreidde zich vanuit de keuken naar de woonkamer. Niet lang daarna liep Rob met een dienblad de woonkamer in. "Eet smakelijk Frank", zei Rob terwijl hij naast Frank op de bank ging zitten. "Eet smakelijk Rob." Samen zaten ze lekker te genieten van het ontbijt.

"Wat zijn je plannen voor vandaag Frank?" "Bij jou zijn", antwoordde Frank. "Fijn", zie Rob en sloeg zijn arm om Frank heen.

4367 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.