Late avond in de bibliotheek

Dit is al een tijdje geleden gebeurd. Het was een uur of 21:00 in de universiteitsbibliotheek en de tentamenperiode voor de meeste studenten was voorbij. Dat betekende dat om 9 uur de UB echt volledig uitgestorven was. Ik zat in een zaal ergens achterin en in de hele grote zaal zaten nog 2 andere mensen. Een student zat tegenover mij aan dezelfde tafel, de ander zat ergens bij de ingang naast de boeken kasten. Ik verveelde me ondertussen helemaal kapot. Al mijn vrienden waren op dit tijdstip al flink aangeschoten in de kroeg aan het vieren dat de tentamens voorbij waren en ik zat hier omdat ik nog een paper moest herschrijven. De jongen tegenover me zag er al even verveeld uit en zuchtte af en toe diep. Hij had een goeie lengte, iets minder lang dan ik, een knap gezicht, blond haar naar opzij maar met een opskirrtje en onder zijn stijlvolle trui leek het alsof hij een goed lichaam had. Hij zat met zijn rug naar de grote ruiten die alle UB zalen hebben. Inmiddels wat het buiten flink donker was geworden. In de reflectie van de ruit zag ik dat hij een beetje zat te facebooken op zijn laptop. Ik besloot nog maar even aan de slag te gaan omdat mijn aanwezigheid hier anders echt helemaal nutteloos was.


Na ongeveer een half uurtje onderzoeken en schrijven keek ik weer op en mijn hart vloog gelijk in mijn keel. In de reflectie van de ruit zag ik een site op zijn laptop die ik maar al te goed kende, namelijk deze site. Hij had duidelijk niet door dat ik precies kon zien wat hij aan het doen was. Het was een beetje wazig maar zo te zien las hij een verhaal en switchte hij af en toe naar de chat. Aarzelend keek ik even om me heen. Achter me zat helemaal niemand en de andere student in de zaal zat buiten zicht achter een boekenkast. Snel opende ik een nieuwe tab op mn laptop en ging op de chat en jahoor, dat zag ik hem. Een student uit Leiden. Ik stuurde een berichtje, hoe het ging, etc. In de reflectie zag ik dat hij antwoordde en ik kreeg een berichtje binnen: "Ja, verveeld man. Zit nog te studeren maar ben eigenlijk gewoon geil." Ik hield mijn identiteit bekend maken nog even af en vroeg wat hij zocht. "Mm ja zou nu wel effe een pijpdate of iets dergelijks willen, maarja zit nog in de UB." "Kijk eens op." chatte ik naar hem terug. Hij keek me enigsinds verbaasd aan en ik knipoogde. Ik was inmiddels bloedgeil en wees naar de reflectie achter hem. Hij keek om en zag de reflectie van zijn eigen laptop en lachtte. "Dus, wat nu dan?" zei hij. "Effe naar buiten lopen?" zei ik. Hij stond op en liep naar buiten. Ik liep direct achter hem aan. Buiten de zaal opperde hij om naar de WC's op de tweede verdieping te gaan. Op de tweede zat normaal alleen maar universiteitspersoneel maar omdat het al laat was waren die allemaal naar huis en hadden we de verdieping voor onszelf. 

Daarna ging alles heel snel. We doken een toilet hokje in en tongden elkaar geil. Terwijl we elkaar tongden duwden we onze handen bij elkaar in de broek. In zijn boxer voelde ik een flinke redelijk harde pik. Hij voelde als een lekkere grootte en in mijn hand werd hij steeds stijver. Ik rukte hem in zijn broek al een beetje af. Daarna friemelde ik de riem en knopen van zijn broek open en duwde zijn broek en boxer naar beneden. Ondertussen deed hij hetzelfde bij mij waardoor onze pikken en kontjes nu bloot kwamen. Hij pakte onze palen vast en duwde ze tegen elkaar aan. Ik legde mijn hand ook om onze lullen heen en terwijl we er allebei een hand omheen hadden trokken we onze keiharde palen af. Het gevoel van zijn lul die over mijn lul heen gleed maakte me zo ontzettend geil en voelde zo heerlijk dat ik even dacht dat ik direct klaar zou komen. Ik ging snel op mijn knietjes voor hem zitten. Ik pakte zijn pik met een hand vast en likte hem van onder naar boven. Met een luide kreun leunde hij tegen de muur. Mijn broek zat nog steeds wat laag en mijn billen waren bloot. Omdat ik op mijn knieen zat waren mijn billen een beetje uit elkaar en ik voelde een koud zuchtje wind op mn sterretje wat me alleen maar geiler maakte. Ondertussen nam ik zijn dikke lul helemaal in mijn mond en begon hem op een sensueel tempo of te zuigen. Niet keihard, maar wel met een zekere snelheid. Het gevoel van een lul die tussen mijn lippen heen en weer schuift is een van de geilste dingen die er is. Ook nu genoot ik met volle teugen. Ook hij genoot intens want al vrij snel voelde ik hem ineens aanspannen. "Ik kom, ik kom" kon hij nog net uitbrengen en bijna gelijk daarna spoot hij luid kreunend dikke stralen zaad in mijn mondje. Hij keek me aan en ik deed mijn mond open zodat hij zijn eigen zaad kon zien en lachte. Daarna slikte ik. Ik stond op en we tongden even. Na een tijdje draaide hij mij om en kwam met zijn inmiddels slappe maar nogsteeds natte pik achter me staan. Die duwde hij tegen mijn kontje en hij sloeg zijn armen om me heen. Met een hand pakte hij mijn harde lul vast en met de andere speelde hij met mijn ballen. Ik zette mijn handen tegen de muur terwijl hij dit deed. Hij begon me lekker af te trekken en ik begon lekker te kreunen. Het gevoel van zijn hand op mijn ballen, de andere om mijn pik en zijn lul die, inmiddels weer semi-hard, tegen mijn kontje aan drukte zorgde er voor dat het niet lang duurde voor ik luid kreunend mijn lading tegen de betegelde WC muur spoot. Zijn hand en mijn pik zaten onder mijn zaad. Ik draaide me om en we tongden nog even terwijl hij onze pikken weer tegen elkaar liet schuiven en mijn sperma lekker verspreidde. 

Daarna maakten we ons nog effe schoon, wisselden we nummers uit en gingen nog effe aan de studie. Dat lukte overigens voor geen meter want met die lekkere vent voor me kon ik me natuurlijk niet op mijn essay concentreren. We hebben elkaar daarna nog een aantal keer gesproken ;)

4780 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.