Hoteldate 1

Ik heb al geruime tijd een profiel op deze site en zo nu en dan probeer ik een date te regelen. Door mijn werk verblijf ik vaak in hotels en meestal heb ik het een en ander van lingerie en dergelijke bij me. Enige tijd geleden had ik een kamer in Veenendaal geboekt bij die bekende hotelfamilie. Een aantal dagen daarvoor had ik contact gelegd met iemand uit die buurt en we hadden iets afgesproken. Ik arriveerde om 15.00 in het hotel, checkte in en ging naar mijn kamer. Het eerste wat ik deed was me flink ontharen (ben nogal behaard) en me spoelen. Daarna smeerde ik me in met een geurige olie. Ik had nu een gladde borstkas, benen en scrotum en begon alvast lingerie en kousen aan te trekken. Hier overheen ging nu eerst een spijkerbroek en shirt. Ook begon ik alvast wat basic make-up aan te brengen. Rond 17.00 ging ik naar beneden om te kijken of mijn date al gearriveerd was. We hadden afgesproken in de parkeergarage. Daar zag ik hem al staan, mijn lover for tonight. Geheel 'enfemme' met zomers jurkje, leuke pumps en een koperkleurige pruik. Grote oorbellen en zorgvuldig aangebrachte make-up maakten het af.

Zonder iets te zeggen gaf ik hem een zoen en reikte ik hem/haar mijn hand. In de lift en op de gang kwamen we geen mens tegen en we belandden op mijn kamer. Ik bood Ineke (zijn t-naam) iets te drinken aan en we praatten wat. Ik kleedde me uit en trok ook een jurk en pumps aan, daarna begon Ineke me verder op te maken. Na een klein kwartiertje zag ik de vrouw die ik graag wilde zijn in de spiegel. Ik ging staan en bedankte haar met een hete tongzoen die meteen beantwoord werd. Mijn hand ging van haar rug via haar kotje naar voren en daar voelde ik een behoorlijke staaf groeien. Ik liet Ineke op bed zitte, trok haar jurk iets omhoog en kreeg uitzicht op een paar gladde benen en een behoorlijk gevulde slip. Gretig trok ik de slip iets opzij waardoor zijn paal als een veer tevoorschijn kwam, de eikel al bloot. Ik bedacht me niet en sloot mijn (inmiddels rode) lippen om zijn zaadstaaf. Met mijn tong ging ik langs zijn toompje en rond zijn eikel. Waarschijnlijk stond hij op springen want meteen spoten er stralen warm zaad in mijn mond wat ik meteen doorslikte. Heerlijk.
'Sorry': zei Ineke, 'ik had je even moeten waarschuwen'. Ik zei hem dat het niet erg was, dat hij heerlijk smaakte maar dat ik het liever in mijn kutje kreeg.
'Ik kan zometeen wel weer, laten we even bij elkaar gaan liggen en elkaar wat opvrijen. Ik ga echt niet weg zonder je goed doorgeneukt te hebben schat. Daar ben ik hier speciaal voor gekomen, om je mijn lesbisch vrouwtje te maken'.

Later schrijf ik mijn verdere avonturen van deze heerlijke date.

4143 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.