Knipbeurt

Ik liep zaterdag tegen sluitingstijd nog door de binnenstad van Den Haag en baalde een beetje van het feit, dat ik niet de tijd heb genomen om naar de kapper te gaan. Een knipbeurt was echt nodig en de komende week had ik er echt geen tijd voor.
Om snel bij de tram te komen liep ik door wat kleine straatjes en tot mijn verbazing zag ik daar een kleine kapsalon. Ik keek op mijn horloge en zag dat het een paar minuten voor zes was. Toch maar even proberen. Binnen stond een leuke knul al de zaak aan te vegen en schoon te maken. In eerste instantie was hij niet zo blij met mij, maar een klein beetje slijmen hielp. ‘Vooruit, ga maar zitten, ik veeg nog even de grond schoon en sluit de zaak vast af’. Hij sloot de deur af door hem op slot te draaien, sloot de lamellen en deed een gedeelte van het licht uit. Ik vertelde hem dat ik het geweldig vond dat hij mij nog even zou helpen. ‘Ach, ik heb geen plannen voor vanavond, het was een drukke dag en wil straks lekker een avondje bankhangen’. Ik gaf hem gelijk en zei dat de bank wel een goed idee is. We kletsten gezellig door en hij vertelde mij dat zijn relatie over was. Hij had het duidelijk over een man en ik vroeg of hij gay is. Hij zei dat  hij al sinds zijn pubertijd alleen van mannen houd, dus ik kon wel aannemen dat er ook geen vrouw ergens op hem zou wachten.
‘En jij?’ vroeg hij, ‘je ziet er nogal hetero uit’. Ik vertelde hem dat ik bi ben en dat ik wat sex betreft van mannen hou, maar als er echt liefde in het spel zou zijn, dat vrouwen dan de voorkeur krijgen. Ik merkte direct een verandering in zijn gedrag. Hij zat meer aan mijn hoofd en streelde tijdens het knippen door mijn haar. Volgens mij steeg de interesse in elkaar, want het gesprek begon een sexuele lading te krijgen. Op de vraag wat ik zo leuk aan mannen vind antwoordde ik gewoon dat mannen in bed zo interessant zijn omdat ik dol ben op stijve lullen. ‘Ha, ha, dat antwoord laat niets te raden over’. Ik merkte ineens op dat hij met zijn kruis tegen mijn arm aanstond en dat er in zijn kruis het een en ander in beweging was gekomen.  Ik trok nogmaals de stoute schoenen aan en vroeg hem op de man af of hij een stijve aan het krijgen was. Ha, ha, hij gaf het toe en kreeg er een beetje een kleur van. ‘Ga vooral verder, want je weet nu dat ik van stijve lullen houd’. Telkens stond hij weer aan mijn linkerzijde, dan wel aan mijn rechterzijde en ik voelde dat hij zachtjes tegen mij aan stond te rijen. Ik begon te verlangen naar deze geile kanjer en streelde onverwachts over zijn kruis. Hij kreunde zachtjes. Met een hese stem zei hij bijna klaar te zijn, waarop ik vroeg: ‘met mijn kapsel?’

Na het föhnen borstelde hij mijn nek nog even schoon en zei dat ik er voorlopig weer netjes uitzag. Ik betaalde en zei hem dat ik hem graag nog een fooi wilde geven. Het antwoord wachtte ik niet af en drukte mijn lippen op de zijne. Onze tongen vonden elkaar en we genoten allebei. Hij pakte mij bij mijn billen en drukte mijn stevig tegen zich aan. Allebei hadden we ondertussen een keiharde pik gekregen en stonden heftig tegen elkaar te rijen. Ik maakte de tongzoen langzaam los, zakte door mijn knieën en drukte mijn gezicht tegen zijn kruis. Zijn rits was snel open en ik trok zijn broek naar beneden. Wat kwam daar een heerlijke lul tevoorschijn zeg! Snel sloot ik mijn lippen rondom die heerlijke staaf en begon hem heerlijk te pijpen. Zijn eikel kreeg extra aandacht en het duurde niet lang voordat hij heftig in mijn mond begon te neuken en probeerde steeds dieper te gaan. En plots, daar was het. Een flinke lading warm zaad schoot mijn mond in en ik genoot ervan. Hij spoot wel vijf flinke stralen zaad mijn mond in. Het smaakte lekker en ik bleef aan zijn pik likken totdat ie helemaal schoon was. Ik stond weer op en onze lippen kleefden weer aan elkaar. Deze kanjer smaakte niet alleen heel erg lekker, ik wilde na zijn lading zaad alleen maar meer van hem hebben. In zijn oor fluisterde ik dat ik die geile pik lekker diep tussen mijn mannenbillen wilde hebben. Daarvoor kunnen we beter naar mijn huis gaan. ‘Laten we dan maar snel gaan, want ik verlang naar je pik in me’.  
Hij sloot de zaak verder af en hij bleek een straat verder te wonen. Bij hem thuis ontdeden we elkaar snel van onze kleren en begonnen op de bank elkaar te strelen, te zoenen en te likken. Beiden waren we weer bloedgeil geworden en in zijn oor fluisterde ik dat het nu tijd was om zijn pik in me te steken en me keihard te neuken. Hij pakte een tube glijmiddel, smeerde mijn kontje en zijn pik in en positioneerde mij in de hondjeshouding. Ik voelde zijn pik tegen mijn kontje aandrukken en voor ik het wist schoof zijn paal naar binnen. MMMM, wat zalig was dat. Ik kreunde dat hij dieper moest, dat hij harder moest en dat ik zijn zaad in me wilde voelen. Als een beest neukte hij mij en even later voelde ik zijn zaad in mijn darmen schieten. O, wat was dit zalig, zeker omdat hij de kracht had om nog een tijdje door te neuken. Luidkeels gaf ik aan dat ik alleen maar meer en dieper wilde. Na een paar flinke tikken op mijn teer geneukte billen, glipte zijn piemel langzaam uit mijn kontje. In elkaars armen kwamen we allebei weer op krachten.

We tongden zalig en na een half uurtje werd ik op mijn rug gelegd. Voordat ik het wist lag ik vastgebonden op bed. Er werd een tong in mijn oor gestopt en mij werd gezegd dat ik iets heerlijks zou gaan meemaken. Zijn mond sloot zich om mijn pik en ik kreeg een zalige pijpbeurt. Ik kon dan wel moeilijk bewegen, ik maakte wel kleine neukbewegingen. De zaadjes begonnen zich hevig in mijn ballen kenbaar te maken om naar buiten te willen gaan. ‘Ik kom, ik kom, klaagde ik’. Ik voelde dat de weg naar buiten was ingezet en daar was het moment. Een paar flinke stralen zaad werden in zijn warme mond opgevangen. Hij bleef echter doorzuigen en likken, en daar kwam ook nog eens een vinger in mijn neukgaatje bij. Mijn lul verslapte niet, maar ik begon bijna het bewustzijn te verliezen. Het was duidelijk dat ik naar een tweede lozing werd gebracht. Ik spartelde (nog steeds vastgebonden) maar kon geen kant op en ik voelde dat een tweede lading zaad op weg was naar buiten. Ik kreunde en steunde en begon mijn bewustzijn te verliezen. Lat dit de hemel zijn waar ik terecht ga komen. Mijn ballen bewogen flink in mijn zak en daar kwam de tweede lading. Het werd zwart voor mijn ogen en ik zakte helemaal weg. Een tijdje later kwam de wereld weer tot leven en in merkte dat ik veilig in zijn armen lag. Het bijkomen duurde nu wat langer. We kusten elkaar eindeloos totdat ik weer klaar was voor actie. Ik vroeg hem zachtjes of hij mij nog een keer zalig wilde neuken. Die nacht ben ik wel een keer of zes geneukt en sinds deze ontmoeting laat ik mijn haar regelmatig knippen. Ik krijg altijd een speciale behandeling en dat doet ons allebei heel erg goed. Bij het schrijven van dit verhaal krijg ik weer een keiharde. Ik denk dat ik vanavond maar eens een extra knip-/neukbeurt ga meemaken.  

7014 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 44)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.