Mijn eerste keer

Mijn eerste ervaring was niet echt iets om over naar huis te schrijven. Ik was al een tijdje nieuwsgierig over hoe het zou zijn en was daarom regelmatig in de chatroom van deze site te vinden. Eigenlijk durfde ik nooit echt af te spreken, maar op een dag kwam ik een mooie foto in een profiel tegen. Nieuwsgierig startte ik een chat met hem. Hij zei echt allemaal de juiste dingen en uiteindelijk trok ik de stoute schoenen aan. Hij bood aan dat ik bij hem thuis langs mocht komen. Geen verplichtingen.

Ik stapte op mijn fiets en reed nerveus naar het door hem opgegeven adres. Ik drukte op de bel. Een mooie man deed open en keek me vrolijk aan. Hij vroeg of ik binnen wilde komen en nam me direct mee naar boven. In de slaapkamer keek hij me aan. “Weet je het zeker?” vroeg hij en verlegen antwoorde ik ja. Hij liep naar me toe en begon me te zoenen. Ik zoende gretig en nerveus terug. Zijn handen gleden over mijn rug. Nieuwschierig streelde ik over zijn billen en daarna over zijn kruis. Ik voelde dat hij echt flink stijf was…
 
Ik zakte door mijn knieen, opende zijn gulp en trok zijn broek naar beneden. Hij droeg geen onderbroek, dus zijn penis sprong me te gemoed. Voor de gene onder jullie die nog nooit de penis van een andere man zo dicht bij zijn hoofd heeft gehad. Het ziet er dan echt flink uit! Ik heb natuurlijk zelf een redelijke maat (18cm), maar die van een ander zo dicht bij….
 
Voorzichtig trok ik een beetje aan zijn pik. Ik rook de geur van zijn penis en opende nieuwsgiering mijn mond. Ik likte aan zijn penis en keek vragend naar boven. Hij keek gretig naar beneden. Ik besloot dat bij hem te doen wat ik zelf graag ontvang van de dames waarmee ik het tot dat moment deed. Ik sloot mijn ogen en probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te nemen. Het lukte me om zijn penis in zijn geheel in mijn mond te nemen. Ik moest me concentreren om niet over te geven aangezien hij echt tot in mijn huig zat, maar het lukte me door door mijn neus te blijven ademen. Hierdoor verloor hij zijn controle. Hij pakte mijn hoofd vast en begon me in mijn mond te neuken. Echt stevig. Ik Wilde me eigenlijk verzetten, maar was zo verrast dat ik dat niet deed. Al snel hielt bij mijn hoofd stevig vast, drukte zijn pik volledig in mijn keel en spoot deze echt goed vol. Ik kon niet anders dan slikken.
 
Toen hij verslapte haalde hij zijn pik uit mijn mond en keer wat minachtend naar beneden. Ik was geil en teleurgesteld te gelijkertijd, maar hij zei dat ik moest gaan. Toen ik thuis kwam heb ik me nog ontladen. De gedachte aan deze pijpbeurt maakt me nog steeds geil….. 

5278 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.