Saunaslaafje

Via een chatsite hadden we afgesproken. Hij was 18, onervaren, onderdanig en wist geeneens zeker of hij wel van mannen zou houden. Ik ben de 50-er die wel een jonge knaap lust en hem graag een stukje verderop het seksuele pad wilde leiden. Ik had met hem afgesproken vlakbij een mannensauna en mijn plan of daar hgeen te gaan als het zou klikken. Maar hoe zou het niet kunnen klikken tussen een dominant en een onderdanig. Een kwestie van goed aanpakken, het vertrouwen winnen en niet gelijk te veel en te ver gaan.

Toen ik bij de sauna aankwam stond hij al te wachten. Echt nog een jochie, maar wel met een reuze lieve uitstraling en een tikje verlegen. Ik stelde voor ergens wat te gaan drinken en we zaten voor we het wisten aan een drankje. Ik vertelde als eerste wat over mezelf en liet hem daarna over zichzelf vertellen. Zijn seksuele ervaringen gingen niet verder dan 1 keer door een man en 1 keer door een meisje te zijn gepijpt. De ervaring met de man bleek het lekkerst te zijn geweest en meisjes werkten een beetje te veel op zijn zenuwen. Daarom was hij via internet op zoek naar een oudere man die hem onder zijn hoede wilde nemen. Mijn grapje dat ik hem wel onder mijn roede wilde nemen begreep hij niet helemaal, maar mijn voorstel om samen naar de sauna te gaan viel in goede aarde. Met een kleur op zijn wangen vertrouwde hij mij toe dat het nu dus zou gaan beginnen. Wees maar niet bang, zei ik en hij schudde gelijk van nee. Ik wil graag en zie er naar uit, en jij lijkt me wel de juiste persoon voor mij.

Ik rekende af en we liepen naar de sauna die vlakbij was. Hij was nog nooit in een sauna geweest en toen we uitgekleed waren vertelde ik hem hoe het er daar aan toe ging. Ik zag dat hij een zalig lijf had, met een heerlijk stevig kontje en (hoewel nog slap) een lekkere pik. Na samen gedoucht te hebben, waarbij ik zijn rug en bilspleet extra aandacht gaf, gingen we eerst de sauna in om een poosje daarna naar een relaxruimte te gaan. Allebei hadden we al wat beweging gevoeld in onze pikken  en in half stijve toestand zag hij er helemaal lekker uit. Ik duwde hem naar boven waar we plaats namen op een groot bed waar al drie man lagen te flikvlooien. Ik trok hem tegen mij aan en fluisterde dat hij maar even moest kijken. Alles mag hier, zowel kijken als bekeken worden, maar ook meedoen. Alleen als iemand afweert moet je een ander zoeken en als je iemand niet wil m,ag je zonder reden ook afweren. We keken naar twee mannen waarvan en 1 de amnder een flinke beurt aan het geven was. Mijn pik drukte ondertussen hard geworden tegen zijn malse kontje aan terwijl mijn hand zijn pik vasthield die ook al flink hard was geworden.

Ik fluisterde in zijn oor en vroeg of hij het lekker vond. Hij draaide zich om en drukte zijn lijf stevig tegen mij aan, onze stijve lullen hard tegen elkaar drukkend. Terwijl ik mijn mond op de zijne drukte en onze tongen elkaar vonden, had ik met 1 hand zijn billen beet en masseerde zijn zalige kontje. Zijn billen uit elkaar trekkend streelde ik zijn sterretje en dat beviel goed. Nog steviger kwam hij tegen mij aan liggen en dat was voor mij het sein om verder te gaan. Ik maakte mij van zijn lippen los en via zijn tepels ging mijn mond naar zijn zalige pik. Hij was al helemaal nat van het voorvocht. Ik vind dat nou juist zo lekker bij een man. Zijn eikel in mijn mond nemend proefde ik hoe zalig hij smaakte. Dat duurde niet lang, want je weet hoe het gaat bij jonge mannen, binnen twee minuten begon hij al hard te kreunen gevolgd door een flinke straal sperma, waar ik van genoot.

Schuddend lag hij tegen mij aan en ik hield hem stevig vast. Weer vonden onze tongen elkaar, liet ik een vinger door zijn bilspleet gaan en we bleven daar zo’n kwartier liggen. De mannen om ons heen lagen verlekkerd te kijken en gingen weer verder met hun eigen bezigheden.

Hij vroeg of we al klaar waren of dat we nog even bleven. Ik moest erom lachen en vroeg hem dat hij toch onderdanig wou zijn. Toen hij dat bevestigde vertelde ik hem dat ik nu zijn zaad had geproefd en dat hij voortaan mijn slaafje zou zijn. Hij keek verlekkerd en staarde mij verliefd aan. Er moeten echter nog twee dingen gebeuren, zei ik en hij keek mij vragend aan. In allebei je gaatjes moet ik nog mijn zaad storten en dan ben je officieel van mij. Dan moet je me voortaan voor altijd gehoorzamen en mag je alleen met andere mannen sex hebben als ik het goed vind. Begin maar eens om mijn pik zalig te zuigen. Hij nam voorzichtig mijn pik in zijn mond en omdat ik het gelijk maar goed moest aanpakken pakte ik zijn hoofd en drukte mijn paal een flink stuk zijn mond in. Hij bracht er eigenlijk niet zo veel vanaf, maar dat vergaf ik hem. Hij moest nog leren en zou in de toekomst nog genoeg van mijn zalige zaad te slikken krijgen.

Ik trok hem omhoog en vroeg hem of hij er klaar voor was om ontmaagd te worden. Als het maar geen pijn doet. De eerste keer doet het altijd een beetje pijn, maar voordat je het weet voelt het zalig aan en ga je vanaf hier alleen maar genieten. Ik besloot hem maar eerst eens flink geil te likken. Trok zijn billen uit elkaar, likte zijn gaatje en drukte eerst mijn tong en daarna een vinger in zijn neukgaatje. Eerst nog wat tegenstand ondervindend, maar op een gegeven moment werd zijn lichaam rustiger en kreunde hij wellustig. Ik pakte mijn glijmiddel, smeerde zijn gaatje ruim in en daarna mijn eigen pik. Ik had hem op zijn rug gelegd en legde zijn benen over mijn schouders. Ik zag hem vragend kijken en ik drukte mijn keiharde pik tegen zijn kontgaatje. Nu al begon zijn voorhoofd te glimmen van opwinding. Ik drukte zachtjes mijn eikel naar binnen en het laatste beetje stootte ik mijn pik naar binnen. Een kort gilletje was het teken voor de mannen die ondertussen weer toekeken het sein dat hier iemand gevuld werd met pik. Zachtjes schoof mijn pik in en uit dit jonge neukkontje en langzaam zag ik zijn gezicht vertrekken van een pijngevoel naar een fijngevoel. Voor mij een teken om het tempo op te voeren. Mijn pik gleed zalig in dat heerlijke neukerdje van me. Met bezweet voorhoofd, een open mond, een rode kleur op het gezicht en flink wat gekreun werd ik steeds geiler en geiler.

Ik voelde mij ballen samentrekken, voerde het tempo nog even op en voelde mijn zaad zich een weg naar buiten banen, zijn darmkanaal vullend. Zelf kon ik het ook niet meer stilhouden. Luid kreunend viel ik over hem heen en bleef even uitrusten. Mijn lul glibberde uit zijn neukholletje en ik fluisterde hem toe dat de taak van een onderdaan is om de meesters lul mooi schoon te likken. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Hij sabbelde aan mijn pik dat het een lieve lust was. Weer helemaal schoon en ook weer halfhard zijn we weer de sauna ingegaan. Daar troffen we twee mannen aan die ik al eerder had gezien. We zijn later nog weer naar de relaxruimte gegaan om met z’n drieën ons klaar te trekken over het gezicht van mijn nieuwe slaafje. Onder de douche spraken we af om naar het huis van de twee te gaan. Neem van mij aan, daar is nog flink wat zaad in allerlei mondjes en kontjes verdwenen.

5326 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.