Zooo lekker..

Ik zal mezelf voorstellen.

Ik ben den en ben 35 jaar  getrouwd en zie er goed uit al zeg ik het zelf. De dagen die ik spendeer in de sportschool beginnen vruchten af te werpen. 

De sportschool waar ik lid ben is in de avond uurtjes rustig. Misschien 3 andere fanatiekelingen en verder de bekende recreatie sporters. 
Ook omdat je best een bedrag betaald voor al het extras is het niet zo druk als bij de goedkopere sportscholen. 
Het was 21:30 en ik was net klaar met een zware training. Ik besloot om nog een paar baantjes te trekken. Doet me altijd goed. Zoals ik zei was het rustig en gezien er toch niemand was besloot ik om naakt te zwemmen. Nu vind ik naakt zijn zo open en bloot best spannend. 
Na een 5 tal baantjes te hebben getrokken kwam ik er achter dat ik niet alleen was. Een wat ouder stel van in de 50 en zeide n mij gedag en ik zei hun ook gedag met een rood hoofd. Ik wilde er eigenlijk uit maar dan zouden ze zien dat ik naakt zwom. De vrouw vroeg nog: wel lekker rustig hier he? Ik antwoorde: ja dat klopt daarom ga ik meestal na de training zwemmen. De vrouw ging verder met haar man praten en het stel liep richting de sauna. Ik ging nog even 10 minuten zwemmen en ging toen het zwembad uit. Stiekem vond ik het wel spannend om naakt te zwemmen met andere mensen in de buurt. Ik had dan ook al een behoorlijke erectie. Ik liep snel naar de douches en na me snel te hebben afgespoeld liep ik snel weg want ik hoorde iemand mijn kant op komen. In de kleedkamer droogde ik me snel af. Al luisterend naar de muziek die uit de speakers kwam liep ik naar de wc met een behoorlijk harde pik.

Ik was zo geil geworden van het idee dat ik begluurt werd dat ik mij begon af te trekken. Ineens voelde ik een hand over mijn bil glijden. Shit ik heb de deur niet dicht gedaan. Uit geilheid ben ik dat vergeten. Het was de man van het stel. Ik stopte direct met trekken en wilde de man wegduwen, maar toen sloot hij zijn hand om mijn stijve. Hij begon me lamgzaam te trekken. Nooit gweten dat dit zo lekker was. Met zijn andere hand betaste hij mijn billen. Af en toe liet hij zijn vingers lang mijn anus glijden. Op de een of andere manier vond ik dit lekker. Hij liet mijn stijve los gebood mij een beetje te bukken en toen begon hij mij te likken. Oooo zooo lekker was dit zeg. Toen voelde ik dat hij zijn vinger tegen mijn anus drukte. Langzaam ging hij er helemaal in. Mijn kontje was zo nat van zijn speeksel dat een tweede vinger geen moeite was. De man kwam weer achter mij staan en smeerde het voorvocht wat uit mijn pik liep over mijn eikel. Hij liet het me proeven en ik vond het gek genoeg lekker ook. Hij begeleide mijn hand naar zijn pik en die was dik zeg. Voor het eerst een andere pik vast. Ik voelde weer een tinteling door mijn lijf. Langzaam trok ik hem af en blijkbaar deed ik het goed. Hij kreunde lekker in mijn oor. Ineens laat hij mijn  pik los en ik hoor dat hij iets uit zijn zak haalt. Hij laat mij een condoom zien en ik was al zo geil dat ik zei: mmmmhhh....ja met een kreun. Hij had mij in zijn macht. Hij had het condoom om en zette zijn eikel tegen mijn gaatje. Mmm zo geil voelde het. Hij duwde langzaam door. Het begon wel een beetje pijn te doen, maar ik zei hem door te gaan. Ineens schiet zijn eikel erin. Ooooowwwh kreun ik uit. Hij moest mij even vast pakken want mijn benen werden week. Paar tellen later ging het weer en ik drukte gewillig mijn kontje naar achter tot dat ik zijn ballen tegen mijn kontje voelde....

Op dat moment schiet de kleedkamer deur open. Jan kom je nog?! Het was zijn vrouw ik dacht shit die was er ook nog. Jan is het je toch gelukt om die hetero jongen zover te krijgen. Nou kom uit die wc dan kan ik het beter zien. Je raakte niet uitgesproken over zijn stijve he jan. Blijkbaar had hij mij toch het zwembad uit zien gaan. Kan hij ook lekker pijpen Jan? Nee die kans heeft hij niet gekregen lachte Jan. Ik moest op mijn knieen en hij haalde het condoom weg. Ik likte zijn eikel en proefde zijn voorvocht. Owh wat lekker. Ik nam zijn pik in mijn mond zover ik kon. Ik begon onwennig maar zijn vrouw zei tegen Jan. Dat heeft hij eerder gedaan. De vrouw ging achter mij zitten en pakte me pik en begon mij af te trekken. Haar andere vinger verdween in mijn gaatje. Owh wat is dit geil. Jan werd ongeduldig en liet mij opstaan. Ik moest voorover bukken over de wastafel heen en zag mezelf in de spiegel. Als een gewillig sletje liet ik mij neuken. Hij wilde een condoom om doen, maar ik zei hem nee ik wil je zaad in mij hebben. Zeker vroeg hij? Ja Jan geef me alles......gevolgt door een kreun. Hij spuugde nog even op mijn gaatje en smeerde het uit met zijn eikel die er makkelijk inschoof. Hij begon mij lekker te neuken en ik kreunde als of niemand mij kon horen. Jan begon zwaarder te ademen en toen voelde ik wel 6 dikke stralen mijn darmen in spuiten. Wat was dit een geil gevoel. Zijn vrouw emma nam zijn pik in der mond en zoog hem schoon. Daarna werd ik lekker klaar gepijpt door emma en spoot ik haar mondje vol. 

Dit is mijn fantasie. Waar zijn emma en jan toch?

5502 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.