Saunabon

Een tijdje geleden na vele jaren weer eens een sauna gepakt, niet omdat ik wat spanning zocht maar ik had een bon gewonnen bij een loterij, en ik dacht het is toch ook weer zonde om er niets mee te doen. Het was er op een door de weekse avond en niet bepaald druk, wat oudjes vermaakten zich in het zwembad. Na eerst een glaasje fris te hebben weggewerkt, snel de cabine in om me te laten roosteren, en het luie zweet zijn beloop te laten. Voelde een bepaalde trance zich meester van me maken in een uitgestorven cabine dacht ik, verder in een hoek bleek een man te zitten tegen de 60 die me bekeek en wat trekkende bewegingen met zijn jongeheer maakte, ik sloeg er verder niet te veel aandacht op, maar het wond me wel op zonder dat ik een erectie kreeg. Na een kwartiertje had ik de warmte wel gezien en liet me afkoelen in de ijsbad om daarna even weg te zinken in het bubbelbad, waar intussen de man ook had plaats genomen en wiens hand overuren aan het maken waren. Wist me er nauwelijks raad mee en voelde me niet echt op me gemak. Snel daarna het Turkse stoombad in om weer de warmte over het lichaam te krijgen en weer een blik te werpen op mijn stille vriend die intussen mij vroeg of ik ook zo genoot van de warmte en ik ja knikkend schudde. Voelde intussen wel een bepaalde geilheid op te komen om hem een beetje te plagen over zijn handelingen.

Maar om het goed te maken zei ik zullen we samen nog even in het zwembad in duiken om de cirkel van het sauna gebeuren rond te maken. En om hem nog een beetje gekker te maken met een duikje onder water zijn pik een kusje te geven en zeggen ik ga naar het kleedhokje met een knipoog. Na een kleedhokje te hebben gevonden stond de man ook al achter mij en ik zei kom erbij dat liet ie zich niet 1 keer zeggen, snel het deurtje dicht en ik pakte hem vol op zijn mond waarbij onze tongen diep in mekaars mond verdwenen en ik zijn gezwollen dikke pik langzaam aftrok en ik verwend werd met een vinger in mijn kontje.In zijn oor fluisterde ik ,wil je gepijpt worden en zijn rode hoofd knikte van geilheid.Na die dikke leuter even te hebben gelikt en gezogen zei ik het speelkwartier is voorbij ,en wat moeten de mensen hier wel niet van ons denken.De man keek me een beetje zielig aan en ik zei we drinken een biertje samen en ik zei tegen hem als je alleen woont ga ik met je mee en  zo gezegd zo gedaan na een 40 minuten rijden aangekomen en hij liet er geen gras over groeien ,ik wil met je naar bed je hebt me zo geil gemaakt .

Na eerst samen te hebben gedoucht nou ja douchen mocht je het noemen, lekker vrijen onder een straal water om daarna snel het bed in te duiken met een lang voorspel en na standje 69 waar zijn pik naar een explosieve dikte was gestegen en hij mijn kontje nat had gerimd,riep die met een hese stem ik wil je neuken schatje ,ik snel op de knieën voor hem en ik voelde de eikel snel binnen dringen, zelf trok ik mezelf wat af ,na een paar fikse stoten voelde ik de warme straal in me, hij keerde me snel om en ging bezweet op me liggen en me te kussen, na 5 minuten beiden bekomen van de geilheid kwam ie met een fles wijn de slaapkamer in om samen nog wat te drinken op bed en na 2 glazen lagen we weer uitgebreid te vrijen op bed en ik zei tegen hem ik heb nog wel een beloning verdiend ,waarop ie zei wat wil je dan ik zei je zaad in mijn mond ontbreekt nog en aan die wens werd ook voldaan ,zonder de sauna bon had ik dit nooit beleefd

4337 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.