Melissa's date met Tgirl X

Geplaatst door: melissa-thon-cd-trav op 18-12-17

Vanmorgen kwam X, een heerlijke Tgirl, zij heeft mij gevraagd zelf haar beleving/ verhaal te mogen plaatsen via mij, dit verhaal heeft X dus geschreven, ik sluit mij daar geheel aan en is 100% autobiografisch.

XXX Melissa.

Noem mij X


Straks is het weer eens zo ver. Op pad naar Melissa, in Dordrecht. Zij beschrijft haar avonturen regelmatig in verhalen op tgirl, maar omdat ik ooit heb aangegeven mijn privacy voorop te stellen ben ik daar nog nooit in voorgekomen.

Ik heb vrouw en kinderen en ik wil niet dat zij ooit per ongeluk op een verhaal zouden kunnen stuiten waarin ze mij zouden kunnen herkennen. Ik hou van hen, maar al sinds mijn kinderjaren heb ik de behoefte, het verlangen mij soms als vrouw te kleden en daar kan ik dan echt van genieten. Iets heel herkenbaars denk ik voor veel mensen. Ondanks dat genieten heb ik niet de behoefte ermee in het  openbaar te treden. Zoals het nu gaat, man in het dagelijks leven met af en toe een uitspattinkje gaat het prima. Vanwege al de verhalen van Melissa leek het me leuk om het nu eens vanuit de andere kant te beschrijven. En straks, als de kinderen naar school zijn, is het dus zo ver, dan ga ik, noem mij X, naar haar toe.


Melissa is een schat. Vanwege mijn privesituatie kan ik niet zo vrouwelijk zijn als ik misschien zou willen, niet overal geheel geschoren (hoewel ik het wel zoveel mogelijk binnen de perken probeer te houden) is geen probleem voor haar. Andere tv's zitten daar (begrijpelijk, als je zelf goed je best doet er zo vrouwelijk mogelijk uit te zien) niet op te wachten vaak. Ze is lief, laat iedereen genieten en geniet zelf gelukkig ook volop. Uit de mailtjes die aan de date vooraf zijn gegaan is mij duidelijk geworden dat zij erg graag geneukt wil worden vandaag. Uit eerdere verhalen weet ik dat zij een strap-on heeft. Bij mijn outfit lijkt het me een geil gezicht om die strap-on aan te doen. En ik ben van plan haar dan heerlijk mee te neuken. En later misschien ook nog met mijn eigen klit. Zij stelde voor dat ook bij mij te doen, maar ik ben nog vrij maagdelijk en strak dus dat gaat met die strap-on zeker niet lukken. Ze heeft ook kleinere dildo's, mailde ze, dus misschien wordt er wel nog een beetje met mijn kontje gespeeld.Wat tikjes erop met een zweepje vind ik sowieso altijd wel lekker, hihi. Ik weet ook dat zij een halsband met een ketting eraan heeft. Hoewel ik geen doorgewinterde sub ben heb ik aangegeven dat ik wat sturing zeker op prijs stel. Zij mailde dat dat goed zou komen, lijkt me heerlijk. Straks eerst nog even douchen, nog even een en ander bijscheren, spoelen en vast wat spulletjes aan.String (ik twijfelde of ik dat zou doen, vind een panty over mijn pik ook heerlijk voelen, maar een string vind ik ook lekker), mijn zwarte panty (vind ik lekkerder dan kousen, heerlijk gevoel ook over mijn billen), een kort, strak zwart onderjurkje vast aan, een zwart overhemd, is eerst nog gewoon mannelijk, maar later, knoopjes los en panden aan elkaar geknoopt vind ik het prima passen bij mijn outfit. Ook een belachelijk kleine buttplug in.


Zoals gezegd, weinig ervaring nog daar, laatst wat kleine speeltjes gekocht om toch langzaam eens te wennen. Voor onderweg gewoon maar even in zo meteen. 

Pumps, lange zwarte handschoenen en pruik mee, en dan op pad. Heerlijk zo al die strakke spulletjes aan te hebben, ik hou ervan allerlei strakke dingen aan mijn lijf te voelen, vandaar dat ook die halsband mij aanspreekt en bondage ook iets is waar ik van kan genieten. Dat is vast ook ooit nog weleens mogelijk bij Melissa.

Vandaag zou eigenlijk nog een derde iemand erbij zijn, ook een heerlijk geile trava, maar helaas is die ziek. Jammer, had me spannend geleken om met zijn drieën lekker aan de gang te gaan.


Onderweg in de auto voelt het al lekker. Fijn gevoel, de panty onder mijn jeans. Als ik een beetje heen en weer schuif voel ik de buttplug zitten, heerlijk. Bij Melissa aangekomen doe ik even een snelle transformatie naar X. Oranje rokje, pumps, pruik, zonnebril om gebrek aan oogmakeup te verbloemen en lange handschoenen. Melissa vindt het er wel lekker uitzien en maakt eerst even een paar foto's. We nemen een kop koffie en Melissa doet me de halsband om. Er zitten wat kettingen aan en ik vind het lekker om dat aan mijn lijf te voelen en er een beetje mee te spelen. Daarna doet de strap-on bij me aan en maakt nog wat foto's in deze outfit. Daarna begin ik om haar eens lekker te pijpen. Gewoon lekker een beetje met haar klit aan de gang. Na daar even mee bezig te zijn geweest ga ik haar eens lekker neuken met de strap-on. Voorzichtig beginnen, daarna met wisselende tempo's, Melissa geniet. Ik vind het wel leuk hiermee haar lekker te verwennen. Dan vindt ze het tijd dat de strap-on afgaat, ze heeft zin mij lekker te pijpen En daar is ze goed in, ik geniet, heerlijk om te zien en voelen hoe ze mijn pik diep in haar mond neemt. Af en toe kokhalst ze, zo diep gaat hij naar binnen, een supergeil gevoel. 


Na even bezig geweest te zijn nemen we even pauze. Koffie. Terwijl ze aan het aanrecht staat ga ik op de grond bij haar zitten en begin haar weer te pijpen. Ze vergeet helemaal de koffie te maken, maar ook dat komt nog goed. Tijdens de koffie begint ze me lekker te strelen, ik vind dat zo'n heerlijk geil gevoel, over mijn panty over mijn pik... als we even zo gezeten hebben en zij mij heerlijk streelt ga ik op mijn knieën voor haar zitten zodat ze zowel over mijn kont als over mijn pik kan strelen, zalig, mmm. Maar ik krijg zin in een wat hardere aanpak. Ik vraag haar of ze mijn kont met een zweepje wil bewerken. Geen probleem. Voor haar. Voor mij wel, ik ben toch een beetje een watje, het voelt heel pijnlijk. Maar toch ook supergeil. Ze wisselt een flogger af met een ander zweepje. Oef, toch maar weer tijd voor een heerlijke pijpbeurt door Melissa. Een stuk pijnlozer en ook weer heerlijk geil. Als ik klaarkom spuit ik haar mond helemaal vol. Ze laat het uit haar mond stromen en maakt daar nog wat heerlijk geile fotootjes van.  Nog even nagenieten en dan maar weer eens naar huis. Het was weer heerlijk, dankjewel Melissa. Wordt vast wel weer eens vervolgd!!

X

2586 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.