4e verdieping

Hier mijn 2e verhaal, en iedereen bedankt voor de reacties op mijn eerste verhaal. Hopelijk genieten jullie opnieuw.


Er waren een paar weken verstreken, na mijn ervaring in het bos, waar jullie eerder over hebben kunnen lezen. Ik kreeg zin om mijn ervaring uit te breiden, en zocht contact met mijn date. Deze kon helaas niet, en dus ging ik zoeken op het internet. Via de chat van homo.nl kwam ik contact met wederom een oudere man. We spraken een tijdje, en er was een goede klik. Om het gesprek wat persoonlijker te maken, wisselden we onze skypeadressen uit, en spraken we daar verder, met onze cam aan. Een leuk gesprek, veranderde al snel in een geil gesprek, waarbij we lekker met onszelf speelden. Nu kan ik natuurlijk niet voor een ander spreken, maar we kwamen beide lekker klaar voor de cam. En we besloten dat we dit maar in het echt moesten gaan doen, tijdens een date. Ik zou hem, een week later, komen bezoeken.

De hele week die volgde, was ik super geil, en had zin aan de dag dat ik naar hem toe ging. Gelukkig ging de tijd snel, en brak de dag snel aan. Even snel contact via skype, dat alles wel doorging, ik kreeg zijn adres gegevens, en ging op weg naar hem toe. Gelukkig was het maar een ritje van 10 minuten met de bus, want ik was al erg geil (en zenuwachtig). Het grootste gedeelte van de reis, zat ik met een stijve in de bus. Ik had van te voren al even gekeken waar ik precies moest wezen, dus ik liep al snel naar zijn huis. Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie dat gevoel van zenuwen wel, voordat je daadwerkelijk aanbelt. Die waren bij mij ook ruim aanwezig. Toch vond ik de moed om aan te bellen, en al snel ging de deur open. 4e verdieping zei de stem via de intercom. 

Eenmaal op de juiste verdieping aangekomen, zag ik de deur al op een kier staan, dus gelukkig hoefde ik daar niet nogmaals aan te bellen en te wachten. Ik liep naar binnen, en mijn date stond me al op te wachten in de hal. "Welkom, leuk dat je er bent"zei mijn date, 'kom verder''. we liepen naar de woonkamer, en ik nam plaats op de bank. Hij bracht me wat te drinken, en we spraken over van alles en nog wat. Om het ijs te breken. Na ongeveer 10 a 15 minuten kwam hij naast me zitten, en al snel lag zijn hand op mijn been. Natuurlijk vond ik dit niet erg, en al snel verplaatste zijn hand zich naar mijn pik. Lekker langzaam kneedde hij de bobbel in mijn broek. Ik deed al snel hetzelfde bij hem. Gewoon lekker elkaar betasten....Zo zaten we een paar minuten, waarbij we ook elkaars billen lekker betastten, en hij met mijn tepels speelde. 

Ik wilde zijn broek openen, toen hij plotseling zei, zullen we dat in de slaapkamer doen. En zullen we eerst lekker samen douchen, om straks lekker fris op bed te liggen. Dit vond ik een perfect idee, ook om elkaar dan vast even naakt te zien, en lekker ontspannen te kunnen betasten. Als snel stonden we samen onder de douche, elkaar te wassen, en met elkaar te spelen. Allemaal nog heel ontspannen, en nog niet gericht op het elkaar laten klaarkomen. Eenmaal schoon en droog liepen we naar zijn slaapkamer. 

Hij wilde dat ik op mijn rug op het bed ging liggen, en zo gezegd zo gedaan. Hij kwam aan het eind van het bed staan, en liet zijn handen, via mijn benen, naar mijn pik glijden. Eenmaal bij mijn pik aangekomen, begon het spelen met mijn pik. Lekker rustig liet hij mijn pik stijf worden, en eenmaal stijf, kroop hij ook op bed, zodat hij het met zijn mond over kon nemen. Wat een heerlijk gevoel, die tong over mijn ballen en pik, en langzaam mijn pik die in zijn mond verdween. Ook deze man had blijkbaar genoeg ervaring, wat het duurde niet lang voordat ik op knappen stond. Op het moment dat ik wilde vragen om te stoppen, want ik wilde nog meer genieten van de date, stopte hij al uit zichzelf. 

Ik vroeg hem om op mijn borst te gaan zitten, zodat ik hem lekker kon pijpen. Gelukkig was hij geen zwaar persoon, dus kon ik het makkelijk hebben. Hij ging zitten zoals ik vroeg, en zijn lekkere pik, was nu recht voor mijn gezicht, en na kort ermee gespeelt te hebben, kon ik de verleiding niet weerstaan, en begon ik hem lekker te pijpen. Wat een lekker gevoel om zijn pik in mijn mond te hebben. Ik gaf dan ook aandacht aan zijn hele pik... Ene keer lekker diep in mijn mond, dan alleen zijn eikel, dan weer zijn ballen. Alles wat ik kon bedenken, deed ik. En ik merkte dat hij ervan genoot. Ook hij stond al snel op knappen, en trok zijn pik terug. Het was mijn beurt weer om te genieten, en hij beval me om op mijn knieen op bed te gaan zitten, met mijn kont zijn kant op.

Even de twijfel op mijn gezicht, ik had toch gezegd dat ik niet geneukt wilde worden.  Hij begon te lachen en stelde mij gerust, hij ging me niet neuken. Hij ging me rimmen. Ik schoot ook een beetje in de lach, ik was even vergeten dat dat ook nog kan. Met zijn hand om mijn pik en ballen, begon hij me lekker te likken. Wat was dat lekker, die tong over mijn kont, met af en toe een vinger die een beetje naar binnen ging. Toen er eenmaal een kleine opening was ontstaan, volgende ook zijn tong die wat naar binnen drong. Wat een gevoel, zijn tong die mijn kont bewerkt, en zijn hand die mijn pik lekker aftrekt. Ik hield het bijna niet meer, en hij duwde mij omver, nam mijn pik in zijn mond, en pijpte me, totdat ik alles in zijn mond spoot. Volgens mijn spoot ik voor 3 orgasmes tegelijk. Ik had even de tijd nodig om op adem te komen, maar deze tijd kreeg ik niet. Als snel had ik zijn stijve pik weer voor mijn gezicht. Hij was zo geil geworden van mijn klaarkomen, dat hijzelf ook bijna begon te spuiten. Ik nam snel zijn pik in mijn mond, en begon hem hard en diep te pijpen. Vlak voor zijn orgasme, trok hij zijn pik terug, en spoot alles over mijn borst. Ook hij spoot een flinke lading, dus hij had er ook erg van genoten. Ik vroeg hem, waarom hij over mijn borst was klaargekomen, en niet in mijn mond. Hij had onthouden, dat ik aan had gegeven dat ik dat niet wilde. Dit kon ik erg waarderen, maar ik was op dat moment zo geil, dat het me niet uitmaakte waar hij klaar was gekomen. 

We bleven nog even op bed liggen, spoelden ons samen af in de douche, dronken nog wat, en ik vertrok weer richting huis. Eenmaal thuis, had ik al direct een bericht op skype, of ik zin had om vaker langs te komen. Die week ben ik nog 2 keer bij hem geweest, en hebben we elkaar lekker veel verwend.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van dit verhaal, en stuur me gerust een prive bericht wat je er van vond. zowel positieve als negatieve feedback is welkom!!!!

4047 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.