Truth or dare

Ik ben den 33 jaar en dit verhaal is een fantasie. 


Ik was even lekker op vakantie met mijn vrouw. We waren naar Luxemburg en verbleven in een bungalowpark. We besloten om de eerste ochtend lekker te gaan zwemmen. Het zwembad stelde niet veel voor, maar groot genoeg om een paar baantjes te trekken. Toen we na het zwemmen ons hadden afgespoeld onder de douche zijn we ons gaan omkleden. In het kleedhokje ging mijn vrouw op haar knieen en pijpte mij als of haar leven er van afhing. Toen ik voelde dat ik ging komen stopte ik haar en liet haar voor over gebogen staan. In een keer duwde ik mijn pik in haar kutje. Ik was zo geil dat ik ineens een keer goed op haar anus spuugde en mijn duim langzaam naar binnen drukte. Ze sloeg een kreet. Ik trok haar aan haar haar en mijn duim verdween. Nadat ik haar had opgerekt was het tijd voor het echt werk. Nog een verse klodder en ik drukte mijn eikel naar binnen. Ik begon haar te neuken toen we ineens een stem hoorde zeggen: houd het even stil daar. Van schrik stopte we en we kleedde ons aan. Net toen we de deur open deden stond daar een oude vriend van vroeger. Owh jij laat wel blijken dat je er bent. Met een rood hoofd begroete ik hem. Hey Karel hoe gaat het? Ja goed hoor. Hij stelde David voor als zijn vriend. Ik zei: nooit gedacht dat je van de mannen was. Nee klopt zegt Karel. Na een relatie met renate van school ben ik met David in aanraking gekomen. Voor ik het wist hadden we een relatie. Karel nodig mij en Jacky zo heet mijn vrouw uit om bij hun te eten. Even bij praten. Prima. Zo gezegd zo gedaan waren we om 19:00 bij Karel en david. Ze hadden heerlijk gekookt en na het eten sprongen de flessen wijn open. 5 flessen verder vond Karel het tijd om een spelletje te doen. Truth or dare. Nou ik dacht prima. Dus Karel begon en vroeg mij truth or dare. Ik zei: truth. Ik dacht zo kom ik er mooi van af. Karel vroeg: klopt het dat jij Jacky anaal nam vanmiddag. Weer een rood hoofd en ik zei ja klopt. Ik was en ik vroeg aan David die in mij ogen de vrouw was van het stel trutj or dare. Hij zei dare. Mmhh je houd van spanning. Okey david ik daag je uit om mijn vrouw te zoenen net tong. Jacky keek mij verschrikt aan. Ik zei dat doet hij toch niet en nog voor ik mijn hoofd kon wegdraaien begon hij haar te zoenen. Verbaasd keek ik naar karel en karel naar mij. Nou 2 min verder even de twee onderbroken.

Okey gaat dat zo zegt mijn vrouw. David was aan de beurt en hij stelde mij de vraag. Ik zei truth. Nee zegt Jacky dat koos je net ook al. Doe maar dare David.  David was brutaal en daagde mij uit om mijn pik uit mijn broek te halen. Ik keek het gezelschap aan en wilde iets verzinnen om er onderuit te komen. Jacky zei ga maar staan dan help ik je wel. Ze trok mijn sportbroek naar beneden met boxer en al. Daar stond ik dan. Pesterig pakte ze mijn pik en trok er zacht aan. Deze gaf gelijk een reactie en zag de heren elkaar verlekkert aankijken. Zooo zegt Jacky vind je het spannend? Ik werd weer rood. Karel zegt nou je hoeft je nergens voor te schamen. Karel zei ik wil ook wel eens. Ja zegt Jacky?  Nou truth or dare Karel? Dare zegt Karel en keek op dat moment naar mijn pik en toen naar Jacky. Jacky knikte durf jij den te pijpen. Woow Jacky heb ik daar niks over te zeggen. Nee Den het is Karel zijn beurt. Karel kwam voor me zitten en begon mij te pijpen. Tintelingen schoten door mijn lijf. Owh je vind het lekker zegt Jacky. Val je stiekem ook op mannen. David zegt nou daar hoef je niet voor op mannen te vallen om ervan te genieten. Jacky zat zich zelf te vingeren. Nu waren alle ogen op haar gericht. Stop.maar zegt ze tegen Karel. Toen was het geen spel meer. Den op je knieen nu! Ik deed wat ze zei. Ze deed mijn resterende kleding uit en ze kleedde zich zelf ook uit. Ze zei de heren zich uit te kleden.

Jacky en ik lagen 69 ik boven op. Karel kwam met zijn pik voor mijn gezicht staan. Jacky liet mijn pik uit haar mond vallen en zei pijp Karel nu. Ik begon karel te pijpen en Jacky pijpte mij verder en tussen door pijpte ze David. 
Mijn hoofd werd vast gegrepen door Karel en ik voelde ineens dat ik op mijn aars werd gespuugd. Ik kon mij  niet bewegen en voelde Jacky haar vinger naar binnen glijden. Ik liet even de pik van Karel uit mijn mond en ze zei pijpen nu. Ik wilde ook niet vanmiddag. Dit krijg je ervan. Ze ging verder en toen kwam er een tweede vinger bij. Ritmisch bewoog ik met mijn kontje. Ze pijpte David en liet toen zijn pik uit haar mond glijden. Owh je vind het geil he om 2 vingers in je kontje te hebben. Ik voelde haar vinger eruit glijden en ik voelde een dikke eikel van David tegen mijn anus drukken. Nee wilde ik zeggen maar Karel drukte mij over zijn pik. David stootte in 1 keer zijn eikel er in en ik voelde zijn ballen tegen mijn billen. Hij begon me gelijk wild te neuken. Karel haalde zijn pik uit mijn mond en Jacky ging voor mij liggen ik moest gaar likken en zei ging Karel pijpen. Zo geile slet dat je er bent. Lekker he een pik in je kontje. David begon wild te stoten en spoot mij kontje vol. Owh wat is dat geil. Ik zei tegen Jacky dus zo voelt het als ik je vol spuit. Ja geil he Den. David liep weg en kwam naast Karel staan. Jacky was zo geil dat ze het sperma uit mijn kontje begon te likken. Ik lekte voorvocht uit mijn pik. Zoveel had ik nog nooit gehad. Karel ging voor me zitten op een stoel en Jacky zei dat ik hem moest pijpen en moest slikken. Karel pijpte David schoon die naast hem kwam staan. Ik had al sperma in mijn kontje maar in mijn mondje wist ik het nog niet zeker of ik het wilde. Ik pijpte hem diep en net toen ik dacht dat hij nooit zou komen drukte hij zijn pik tot achter in mijn keel en spoot zijn zaadzak leeg. Hij zei zo hoef je niet bang te zijn voor de smaak. Hij haalde zijn pik eruit en ik zoog hem gelijk even schoon. Owh wat was dit geil zei ik. Maar ik ben nog niet klaar gekomen. Kom en neuk je vrouwtje zei Jacky. Is goed kom hier met je kontje. Zo sportief als ze is bood ze die gewillig aan. Ja nu wil ik ook weten hoe het is als mijn kontje word volgespoten..........

4183 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.