Timothy en zijn vrienden

D.P.

Ik had al vaker met Timothy afgesproken. Elke keer weer een diepe ervaring rijker. Zijn 20,5 centimeters maken me altijd weer sletterig. Niet alleen zijn pik is geweldig. Zijn hele lichaam is prachtig. Zijn Afrikaanse roots zorgen voor een lichaam en huidskleur waarvoor ik heel gemakkelijk door de knieën ga. Maar dat is allemaal de buitenkant. Hij is ook een leuke relaxte man. Bovendien intelligent. Een stevige discussie over kleine en grote nationale of internationale wereldproblemen eindigen altijd in interessante beschouwingen

De laatste keer dat ik bij hem op bezoek was, vroeg hij me of ik zin heb in een triootje of zelfs meer. Hij heeft een paar vrienden, die hij over mij en mijn gewillige mondje en kontje heeft verteld. Hoewel ik me soms als een hoer gedraag, moet ik even nadenken. Timothy verzekert me dat hij alles onder controle zal houden en dat ze niks met me doen wat ik niet wil. Onder die voorwaarden ga ik akkoord en voel mijn pik stijf worden in mijn broek. Waarom ik moest nadenken, begrijp ik ineens niet meer.

Timothy belt me op een vrijdag of ik nog steeds zijn vrienden wil ontmoeten. Ik zeg hem nu zonder aarzeling dat ik er helemaal klaar voor ben. We spreken af voor zaterdagavond. Hij en zijn vrienden komen bij elkaar voor een relaxt biertje met een jointje. Ze doen dat vaker, maar nu ben ik de verassing. Zijn maatjes weten nog van niets. De volgende dag bel ik aan bij Timothy. We hebben afgesproken dat ik later zou arriveren dan zijn drie vrienden. Ze zouden dan al wat dronken zijn en hebben gerookt. Timothy vertelde dat ze ook vaak porno kijken. Ze zullen helemaal in de stemming zijn. De deur zwaait open. Een mij onbekende man staat voor me. Terwijl hij zijn hand uitsteekt noemt hij zijn naam. Marvin is een stuk groter dan Timothy, breed geschouderd en uitzonderlijk knap. Hij nodigt me verder en vertelt dat ze zojuist hebben gehoord dat er nog iemand zou komen.

Als ik de huiskamer binnenkom zie ik dat Timothy alles heeft verteld. Op de bank zit hij tussen twee mannen met alleen nog een boxer aan. ´Jeffrey´: zegt de één kort. ‘Clyde aangenaam’: zegt de andere terwijl hij me verlegen aankijkt. Timothy is helemaal naakt, zoals ik hem al zo vaak heb gezien. Zijn pik staat kaarsrecht omhoog tot zijn navel. Hij knipoogt met een brede glimlach en geeft een kort knikje in de richting van zijn 21 centimeters. Meteen begrijp ik zijn bedoeling. Hij wil zijn vrienden een voorproefje geven van mijn expertise. Ik ga op mijn knieën en neem zonder aarzeling zijn hele pik meteen in mijn keel. Naast en achter me hoor ik uitroepen van verbazing. Deze pik heb ik al vaker verkend en het kost me weinig moeite om mijn zwarte minnaar te geven wat hij wil. Naast me voel ik beweging. De boxers schuiven naar beneden. Uit mijn ooghoeken zie ik dat ze niet kunnen tippen aan mijn vriendje. Maar hun donkere pikken zijn wel bovengemiddeld. Achter me hoor ik het geluid van ruisende kleren. Onverschrokken ga ik door waarmee ik bezig ben. Echter ik weet dat ik Timothy niet pijpend klaar krijg. Hij heeft een strakke kont nodig, heeft hij me al vele malen verzekerd. Alsof hij mijn gedachten kan lezen, pakt hij me bij mijn hoofd en buigt zich naar beneden. We kussen intens en diep. Zijn tong beweegt zich diep in mijn mond. Dit is altijd zo intens dat ik ervan kan klaarkomen.

Ik hoor Marvin wat mompelen, maar ik kan niet opmaken wat hij zegt. Ik voel dat hij vlak achter me staat. Langzaam draai ik me, nog steeds op mijn knieën, om. Het eerste wat ik zie is een staalharde diep donkere lul. Mijn opdracht is duidelijk. Die pik is de mijne en lik van onder naar boven over de geaderde pik. Ondertussen stopt Timothy niet met me opgeilen. Mijn kont is nu naar hem toegekeerd. Ik voel zijn handen op mijn billen. Hij trekt ze uit elkaar. Ik voel een vinger over mijn anus gaan. Hij steekt hem erin. De volgende komt erbij en nog een. Timothy weet precies hoe hij me los moet krijgen. Ondertussen pijp ik Marvin stevig door. Dat het goed werk is, hoor ik aan zijn zachte kreunen. Langzaam begint hij me in mijn mond te neuken. Ondertussen gaan de vingers dieper en dieper. Onverwacht voel ik Marvins pik stijver en dikker worden. Hij komt bijna geruisloos in mijn mond klaar. Ik voel de spasmen in mijn keel. Vier, vijf keer. Ik slik en trek mijn hoofd terug. De volgende golf komt in mijn mond. Ik proef de bitterzoete smaak van zaad.

Ik draai me om en kus Timothy. Ik deel de lading sperma met hem. Hij houdt er helemaal niet van dat weet ik, maar ik wil hem testen. Hoe ver kan ik gaan. Ik zie de blikken van Jeffrey en Clyde. Verbazing en geilheid verdringen zich om voorrang. Maar Timothy is niet uit het veld geslagen. Ik voel zijn hand onder mijn ballen door naar mijn anus zoeken. Zonder omhaal stopt hij er weer drie vingers in. Snel beweegt hij ze op en neer. Losser kan ik niet worden. Terwijl hij me bij mijn heupen pakt, drukt hij me over zijn keiharde pik. Ik glijd meteen helemaal over zijn staaf. Ik beweeg omdat Timothy nog steeds op de bank zit. Ik kijk recht in de ogen van Marvin. Zijn pik staat weer keihard, misschien is hij ook wel niet slap geweest na zijn snelle ejaculatie. Ik weet het niet. Aan zijn ogen zie ik hoe stoned en geil hij is. Hij rukt met snelle bewegingen. Ik lik hem. Hij kreunt en wil meer. Snel sta ik op, draai me om, buig voorover en zoek met mijn hand naar zijn fallus. Ik duw me erover. Terwijl ik me vasthoudt aan de knieën van Timothy, bouwt Marvin gestaag het ritme op. Nu zie ik ook eindelijk de twee andere mannen goed. Allebei zitten ze flink te rukken. Ze kijken naar de lul van Marvin die in en uit mijn kont glijdt. Zonder uitzondering ook allebei prachtige gespierde mannen. Ze verdienen mijn aandacht. Ik buig me naar Jeffrey en neem zijn dikke pik in mijn mond. Vervolgens buig ik me naar Clyde en doe hetzelfde met zijn lul. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Hoe houd ik ze alle vier bezig. Ik wil ze allemaal in me hebben, maar hoe organiseer ik dat.

´Line up’: roep ik. Voorlopig moeten ze maar even één voor één. Marvin trek zich terug en Jeffrey neemt zijn plaats in. Hij schreeuwt het uit als hij tot zijn ballen in me zit. Terwijl hij in mijn nek hijgt, ramt hij stevig door. Zijn gehijg wordt heftiger, maar hij trekt zich terug. Clyde is de volgende. Ook hij glijdt meteen door tot de basis. Ik heb me nog nooit zo geil, hoerig en sletterig gevoeld. Clyde trekt een aantal keren helemaal terug om me daarna vol overgave weer te vullen. Marvin gaat op de salontafel liggen en wenkt me. Ik kruip op hem en zak langzaam over zijn pik. Dit moet de bedoeling zijn. Ik realiseer me dat mijn kont en de pik van Marvin vol in het zicht van de andere mannen zijn. Niet lang. Ik voel twee handen me stevig vastpakken. Ik weet wat er gaat komen. Mijn eerste dubbele penetratie. Angst bekruipt me. Maar ik verban die gedachte meteen weer. Hoe vaak heb ik er over gefantaseerd. Ik hoop alleen dat het niet Timothy is met de verreweg grootste pik. Ik hoor de stem van Jeffrey bij mijn oor: ‘Mag ik?’ Ik murmel wat waaruit een bevestiging moet klinken. Meer heeft hij niet nodig. Langzaam voel ik een tweede pik in me glijden. ‘Heaven’: roept Marvin terwijl hij hoofd naar beneden trekt en me teder tongt. Jeffrey bepaalt het tempo. Veel bewegingen kan Marvin niet maken. Toch kraait hij het uit van genot. De wrijving van de twee pikken tegen elkaar en mijn strakke kont. Jeffrey voert het tempo op. De mannen hijgen zwaar. Ik weet dat ze tegen hun climax aan zitten. Jeffrey zet nog een tandje bij. Ze gillen bijna unisono; ‘Jaah, ik kom’. Warm zaad vloeit in me. Ik val op uitgeput op Marvin neer. Timothy kondigt aan dat hij ook wil. Hij trekt me los van de uitgeputte mannen. Ondertussen duwt hij Clyde op de tafel. Vervolgens pakt hij mij vast en zet me op zijn vriend. Het zaad vormt het natuurlijke glijmiddel. Dat idee maakt me opnieuw super geil. Alle vermoeidheid trekt uit me weg. Achter me voel ik mijn neukvriendje. Hij weet wat hij wil. Ik voel de eikel tegen mijn opening. Mijn voorbehoud voor zijn grote lul is helemaal verdwenen. Behoedzaam glijdt Timothy naar binnen. Hij weet dat ik het kan hebben maar hij laat me wennen. Dan voert hij het tempo op. Marvin komt naast me staan en pak me bij mijn schouders en drukt zijn lippen op die van mij. Ik voel zijn tong mijn lippen openen. Jeffrey volgt zijn voorbeeld en knielt naast het hoofd van Clyde. Ze kussen elkaar teder. Hoewel Timothy een groot uithoudingsvermogen heeft en klaarkomen lang kan uitstellen, is dit toch te veel voor hem. Hij briest en snuift. Ik voel dat hij diep in me spuit. Niet veel later hoor ik de door Jeffrey gesmoorde kreet van Clyde. Zonder dat ook maar iemand mijn pik heeft aangeraakt kom ik klaar. Mijn anus knijpt zich samen. De twee mannen merken het en juichen luid.

Niet veel later zitten we met zijn vijven elkaar zwijgend aan te kijken. Ik glimlach ze allemaal vriendelijk toe. Ik weet niets te zeggen. Mijn hele lichaam gloeit, mijn hoofd maakt overuren. Dit is verreweg het beste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik vraag me af of ik dat moet zeggen, maar besluit om het niet te doen. Ik kan me zo voorstellen dat ook zij niet vaak zo goed zijn klaargekomen. Timothy straalt en de andere mannen zitten te glunderen. ‘Een goede gastheer zorgt goed voor zijn gasten': verbreekt Timothy de stilte. Hij heeft volledig gelijk. Om te vervolgen; ‘Bij wie de volgende keer?’ Er gaan drie handen de lucht in.

3568 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.