Na werktijd.

Ik ging het kantoor uit waar ik werk, het was zoals altijd weer laat, ik werk eigenlijk te veel, maar ja soms moet het wel en er wacht toch niemand op mij dus daar hoef ik me niet voor te haasten. Ik woon alleen en heb ook nog nooit samen gewoond. Niet dat ik dat niet zou willen, maar je moet ook wel iemand vinden die met je wilt leven op de manier zoals ik momenteel leef. Ik ben ook iemand die niet helemaal weet of ik nu hetero of homo ben, ik denk dat ik gewoon bi ben, ik vind het fijn om te vrijen met een mooie man, maar ik ben ook gek op een vrouw, meestal gaat de voorkeur ook wel naar een vrouw uit, maar zo nu en dan wil ik gewoon weer eens een lekkere paal hebben en dan mag die gerust overal komen.

Ik kwam naar buiten en liep in gedachte bijna een persoon ondersteboven, ik zei gelijk: o sorry ik lette even niet op heb ik je bezeerd? Toen zag ik dat het een mooie jongen was, hij keek me aan met een paar hele mooie stralende ogen en zei: nee hoor ik ben blijven staan en ik heb alles nog in mijn handen, hij had wat schoonmaak artikelen beet, ga je de zaak schoon maken? Was mijn vraag, ja ik moet dit kantoor nog doen en dan zit het er weer op voor deze avond, maar dat zal wel een tweetal uurtjes duren, normaal zijn we samen maar mijn collega is ziek dus moet ik het alleen doen, dat is ook niet alles, ben je twee keer zo lang bezig zei ik, dat wel maar het zijn ook weer meer uren en dat is ook goed voor de portemonnee, hij gaf een knipoog en ik hield de deur voor hem open en zei: als je zin hebt mag je bij mij thuis ook wel komen schoonmaken, want ik heb er een hekel aan. Hij draaide zijn hoofd om en keek me heel geil aan en zei: als ik niet alleen was dan zou ik het graag komen doen, als je collega er weer is, mag je ook langskomen, de schoonmaak bij mij moet iedere week gebeuren, hij liep de hal in en ik bewonderde zijn houding en loop nog even, wat een mooie billen zaten er in die strak gespannen broek mmmmmm.

Ik stapte in gedachte verzonken in mijn auto en reed naar huis. Ik dacht niet meer aan de mooie jongen en ook niet aan het voorval. Ik moest de avond weer werken want er lag weer een hele stapel werk wat ik deze week af moest hebben, eigenlijk was ik gewoon gek de baas zei: ik neem er niemand bij aan, en als je het bekijkt dan is het werk voor anderhalve man, dus te veel voor een man. Ik zat te werken en keek op een gegeven moment van mijn werk omhoog en ik zag dat ik weer in mijn eentje bezig was. Terwijl ik weer naar beneden keek en mijn werkzaamheden weer op pakte hoorde ik iets op de gang, er geen aandacht aan gevend want het is een groot gebouw, dus er zullen wel meer mensen nog aanwezig zijn. Een tijdje later keek ik op en zag over de gang die mooie schoonmaakjongen lopen, ik kreeg een heel prettig gevoel in mijn buik, mijn aandacht voor het werk was nu helemaal weg en ik bleef kijken of ik hem niet weer zag aan komen, hij kwam aangelopen en deed een stap bij mij in de ruimte, ik begroete hem en hij gaf me een heel geile lach mijn lul reageerde er iets door, ik lachte terug en zag dat hij begon schoon te maken. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden, een strak figuur, hij droeg nu alleen een T-shirt en een strakke broek en een paar gymschoenen, zijn haren zaten vrij wild en hij was een beetje bezweet wat hem een beetje een dierlijke uitstraling geeft.

Het werk wat hij deed ging snel maar wel goed, eerst deed hij de bureaus’s, hij kwam bij mijn buro en vroeg: kan ik er even bij? Of zal ik het maar over slaan? Ik ga een stukje aan de kant en til wel het een en ander op dan kan je het doen, ok, ik tilde en stapel papieren op en hij maakte het blad schoon, ik was iets achteruit gaan staan. Hij schoof tussen mij en het bureau in en ik voelde zijn billen tegen mijn lul aan strelen, even heb ik het idee dat hij het expres doet, het duurt langer dan zomaar per ongeluk het raken dan trek je jezelf ook gelijk terug, dat doet hij niet zijn billen gaan zelfs strakker tegen mijn lul aan, ik voel hem langzaam harder worden, ik wil me terug trekken maar blijf staan en krijg een paar wilde ideeën hierdoor komt mijn lul helemaal overeind en prikt hij tegen de jongen zijn kont aan.

Hij draait zich langzaam om zonder het contact met mij te verliezen, hij gaat tegen het bureau aan staan en zegt: vindt je mijn billen lekker? Want ik voelde een heel harde lul ertegen aan staan. Je billen zijn inderdaad heel erg lekker, maar niet alleen je billen je ziet er helemaal lekker uit, ik zou je wel op willen vreten mmmm, daar houd ik je aan was zijn antwoord, en liep weg mij vertwijfeld achter latend.

Ik was nog een uurtje bezig geweest en liep toen het gebouw uit. Ik kwam bij mijn auto en zag dat er een papiertje onder de ruitenwisser zat, ik dacht: heb je dat weer, stoppen ze zelfs hier ook al reclame onder de ruitenwisser, ik pakte het en wilde het weg gooien, ik keek er naar en zag toen dat het een geschreven papier is, mijn hart sprong op en ik werd een beetje zenuwachtig, in de rondte kijkend stapte ik in de auto. In de auto opende ik het er stond:

Lieve onbekende mooie man,

Graag zou ik willen dat je waar maakt wat je hebt gezegd: ik zou je wel willen opvreten, misschien niet letterlijk maar ik wil me graag aan je geven. Het is de eerste keer dat ik verliefd wordt op een man. Ik hoop dat je het ziet zitten, en ik wil graag bij je schoonmaken zoals je al eens gevraagd hebt.

Dit is mijn telnr bel als je iets zou willen doen: 06……..

De schoonmaker.

In gedachte reed ik naar huis, ik zat te denken hoe ik dit zou moeten aanpakken en of ik het ook inderdaad wil.

Thuis wachtte mij een grote puinhoop, ik was al een hele tijd niet toegekomen aan het opruimen, ik pakte het briefje en belde het nummer, na twee keer overgaan werd er opgenomen: met John, hallo John met Ron uit het kantoor waar jij schoonmaakt, hee hallo leuk dat je belt je hebt mijn briefje gevonden en je hebt er zin in? Ja, ik heb er zin in maar je schrijft in je briefje ook dat je wel bij mij wilt schoonmaken, klopt dat? Ja, zeker klopt dat, ok dan zou ik graag willen dat je morgenochtend, zaterdagmorgen, om half negen bij mij bent dan kan je aan het werk, ik zou graag willen dat je in je blote bovenlichaam en in een ruim vallend sportbroekje zonder slip rondloopt, doe je dat? Even was het stil toen hoorde ik hem slikken en hij fluisterde: ik heb nog nooit met een man gevreeën dus ik ben helemaal maagd, ik wil het maar ik weet niet hoe ver ik wil en durf te gaan, als dat geen probleem is dan ben ik morgen in die kleding bij je. Dat is geen probleem, we zien vanzelf wat je wel wil en wat niet, en dan zien we ook wel hoe ver we gaan. Alles mag, niets moet. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je iets laat doen wat je niet echt wilt. Ok, dan kom ik morgen, ik gaf hem mijn adres en hing op.

Ik ging wat dingen op ruimen en viel even later in slaap, het bleek dat ik toch best moe was geworden na de afgelopen drukke week, ik had ook vier avonden gewerkt tot half tien, dat gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Het is half acht en ik stap mijn bed uit en ga naar de badkamer, ik bekijk mezelf in de spiegel en constateer dat ik er goed uit zie, al wel wat ouder maar mijn lichaam is nog steeds in goede conditie, ik rook niet ik drink niet en doe regelmatig aan sport en dat is ook best te zien, de meeste mensen schatte mij ook altijd een jaar of 7 jonger dan ik echt ben en dat streelt je toch eigenlijk wel. Ik scheer mezelf en poets mijn tanden en stap onder de douche, als ik even later er onder uit stap en me heb afgedroogd loop ik mijn slaapkamer in en doe wat losse kleding aan, een ruim vallend shirt met koopjes aan de voorzijde, een korte broek met ruime pijpjes, geen ondergoed en ook geen sokken. Ik loop op mijn blote voeten de kamer in en ga de keuken in, ik neem mijn ontbijt en ga aan de tafel in de kamer zitten. Als ik het op heb en het heb weggezet loop ik door de kamer heen, ik wil de wc in lopen als de bel gaat, ik kijk op de klok en zie dat het eigenlijk nog te vroeg is voor John, ik open de deur en John staat toch voor de deur, hallo Ron, ik wilde niet te laat zijn en moest ook even zoeken, maar het was makkelijker dan ik dacht vandaar dat ik wat vroeger ben, kom binnen John, en neem plaats in de kamer ik moet even iets voor mezelf doen ben er ook zo, ik laat hem binnen en kijk hem even na als hij naar de kamer loopt.

Als ik hem de kamer in zie lopen krijg ik het even een beetje warm, zijn billen zijn ondanks dat hij een wat ruim broekje aan heeft goed te zien, en staan mooi strak, echt een paar billen van een jonge man, en die ga ik straks bezitten mmmm, bij de gedachte krijg ik al kriebels in mijn buik. Ik loop als ik klaar ben ook de kamer weer in, John heeft zijn shirt uit gedaan en zit op de bank, hij kijkt me aan en begint te glimlachen en zegt: jij ziet er anders ook nog heel goed uit Ron, echt een vent je zou niet zeggen dat jij gay bent, dat klopt ook antwoord ik, ik ben niet helemaal gay ik ben bi ik hou van alle twee de seksen. Hij staat op en vraagt: waar ga ik beginnen en waar staan de spullen? Loop maar even mee, ik loop de keuken in en pak de schoonmaakspullen, John pakt het aan en vult de emmer met water en draait zich dan om, hij wil de schoonmaakfles maken, ik sta nu met mijn lippen op nog geen tien centimeter van zijn lippen, ik aarzel een fractie en druk dan mijn lippen op die van hem, mijn tong streelt langs zijn lippen, voorzichtig opent hij zijn lippen en gelijk schiet mijn tong er tussen door, hij beantwoordt mijn kus en langzaam ontdooit hij, ik laat mijn handen over zijn rug glijden en neem even zijn billen in mijn handen, aan de voorkant voel ik in zijn broek iets groeien. Mijn tong glijd uit zijn mond en ik laat hem los, hij kijkt me aan en zegt: dat was lekker Ron, ik kreeg er zelfs een stijve van, mijn hand gaat naar zijn kruis en ik pak zijn lul beet en zeg: dat is te voelen ja, en hij voelt ook lekker zwaar aan, maar kom je zou eerst wat anders doen.

John pakt de spullen en begint in de kamer, ik ga naar de slaapkamer en begin daar met opruimen en schoonmaken, als ik weer in de kamer kom heeft hij de kamer bijna helemaal gehad, ik kijk naar hem en zie dat hij het er warm van heeft gekregen, langzaam loopt er een druppel zweet via zijn rug richting zijn broek, het is een mooi geil gezicht. Heb je zin in koffie John? Ja, lekker kan ik wel gebruiken, oké dan ga ik even zetten, ik ging de keuken in en zette de koffie. Ik kwam even later met twee kopjes koffie weer de kamer in, ik zette het op tafel en zei: wil je er ook een koek bij? Ja, dat zal ook wel smaken denk ik, ik bood hem een koek aan en ging zitten, John ging ook zitten en in die beweging kreeg ik even een heerlijke inkijk tussen de pijpjes van zijn sportbroekje, ik zag zijn lul die niet echt slap was, ik dronk de koffie op en haalde een tweede bakje, we praten over allerlei dingen. Na de koffie stond John weer op en gunde mij zo weer een inkijk, ik pakte de kopjes op en zette ze in de keuken, ik ging de kamer weer in, John was bezig met de kast en terwijl ik naar hem keek voelde ik dat mijn lul begon te groeien, ik liep naar hem toe en pakte hem vanachter beet en liet mijn handen langs zijn borst glijden, ik raakte zijn tepels aan, hij kreunde diep, zijn hoofd liet hij achterover zakken en rustte op mijn schouder, ik liet mijn tong rond zijn oor gaan en hij kreunde diep: oooooojaaaaa dat is lekker, je maakt me helemaal gek ooooooo ga door, ik liet mijn hand zijn broek in glijden en pakte zijn keiharde paal beet en trok het vel naar beneden en streelde met mijn duim over zijn eikel het vocht liep er rijkelijk uit.

Ik streelde over zijn lul en nam de ballen in mijn hand en kneep er zachtjes in, hij zette zijn voeten verder uit elkaar en zakt iets door zijn knieën, ik neem zijn lul stevig in mijn hand en trek er zachtjes aan, hij laat zijn arm zakken en laat zijn broek zakken, ik ga met een hand naar zijn billen toe en streel ze zachtjes, mijn vinger glijdt door zijn naad heen en hij kreunt nu nog harder: ooooojaaaaaa doe met me wat je wilt eet me op ooooo dit is zalig ik ben van je neem me, ik wil alles oooooo jaaaaaa mmmmmmmmm, met mijn vinger open ik zijn billen en een vinger zoekt de opening van zijn kontje, ik voel dat hij heel erg ontspannen is en mijn vinger gaat er een stukje in, heel makkelijk gaat hij er in, ik duw hem er helemaal in even laat ik hem zitten dan begin ik hem zachtjes en rustig te neuken met mijn vinger, zijn hand heeft mijn broek losgemaakt en hij neemt mijn lul die ook helemaal gegroeid is in zijn hand en streelt hem zachtjes, ik wordt hier erg geil van, ik pak vanuit de kast een potje met glijmiddel en duw hem voorover, zijn broek trek ik nu helemaal uit en ook die van mij gaat op de grond ondertussen smeer ik zijn gaatje goed vol met glijmiddel en mijn lul smeer ik ook in, dan zet ik mijn voeten tegen  zijn voeten aaan en dwing hem om ze verder uit elkaar te zetten, hij steunt met zijn handen op de tafel en zegt zachtjes: doe je aub een beetje voorzichtig ik ben nog maagd maar wil het graag hebben

Ik zet mijn lul tegen zijn kutje aan en langzaam druk ik hem naar binnen, als ik er voor de helft inzit blijf ik even stil zitten, John kreunt met een beetje van pijn klinkende stem: ooooo het doet zeer Ron maar ik wil hem helemaal in me neem me, en gelijk drukt hij zijn billen naar achteren, ik maak een beweging naar voren en mijn lul schiet hierdoor tot aan mijn ballen zijn kutje in, ik moet nu even rustig doen anders dan spuit ik zijn darmen gelijk helemaal vol, dit is namelijk voor het eerst dat ik een kontje heb die echt nog maagd is en zo strak rond mijn paal zit, ik geniet en voel de spanning wat weg trekken, John kreunt en de tranen lopen over zijn gezicht, ik voel zijn kontje knijpen en weer loslaten dan begin ik hem zachtjes te neuken, eerst kreunt John van de pijn maar dat wordt steeds minder en na een kort poosje merk ik dat hij aan mijn lul gewend is en er nu echt van staat te genieten. Zijn lul is weer hard hij staat tegen zijn buik aan te wippen, ik neem hem in mijn hand en trek hem met dezelfde halen als dat ik hem neuk af, hij gromt en steunt en roept dan ineens: oooojaaaa ik ga komen oooooooooooo dit is lekker ik kommmmmmm en ik voel zijn ballen strak worden en zijn lul groeit nog iets verder en dan voel ik in elkaar kruipen en gelijk schiet hij zijn zaad met kracht naar buiten, zijn kutje knijpt nu hard in mijn lul ik kan nu even niet meer heen of weer en wacht even, mijn hand blijft hem af trekken het zaad loopt met grote hoeveelheid over mijn vingers, als hij wat tot rust komt breng ik mijn hand naar zijn lippen, hij opent zijn mond en likt mijn vingers schoon.

Ik trek mijn lul uit zijn kutje en draai hem om, dan dwing ik hem op zijn knieën en duw mijn lul tegen zijn lippen aan, even aarzelt hij maar dan gaat zijn mond open en gelijk gaat mijn lul stukje voor stukje zijn mond in, zijn tong glijdt langs de zijn kant van mijn lul, ik pak zijn hoofd beet en druk mijn lul nog verder naar binnen, hij maakt wat braakneigingen en even laat ik hem wennen en dan druk ik hem nog wat verder, zijn tong streelt mijn hele lul, ik begin hem zachtjes in zijn mond te neuken. Hij slikt en laat zijn tong echt heel erg zijn best doen, ik geniet er van en voel mijn genot met sprongen sterker worden, ik neem zijn hoofd vaster en beweeg het heen en weer, ik kreun en grom: jaaaa John laat me genieten, oooo je doet het goed jaaaa ik voel het komen John ik ga je keel zo vol spuiten ooooooo jaaaaaa ik kommmmm, zijn hoofd hou ik strak vast zodat hij niet weg kan en al mijn zaad moet opvangen in zijn keel, met kracht spuit het zaad mijn ballen uit, hij heeft moeite om alles in zijn mond te houden en het loopt dan ook langzaam langs zijn lippen naar buiten, het is veel en hij slikt een aantal keren en ik laat dan zijn hoofd los, likkend trekt hij zijn mond terug, hij neemt mijn verslapende lul in zijn hand en likt hem helemaal schoon, dan komt hij omhoog, mijn zaad zit nog rond zijn mond, ik lik het er van af, dan laat ik mijn tong tussen zijn lippen door gaan en streel zijn tong, we hebben een heerlijke zoen zo. Dan laat ik hem los, hij kijkt me aan en zegt: dat was lekker Ron, dat vraagt om meer maar eerst moet ik verder want ik ben nog niet klaar met de schoonmaak, zal ik mijn broek maar uit laten? Hij kijkt me vragend en heel geil aan, ja dat lijkt me wel goed kan ik je ten minste elk moment dat ik wil even betasten, laat jij dan ook je kleren uit? Dan kan ik jou ook voelen en strelen, als je dat wilt natuurlijk, dat wil ik zeker John ik zal alles ook uit laten.

John pakt de spullen weer op en gaat dan verder waar hij gebleven was, ik loop even de kamer uit, in de badkamer fris ik mezelf een beetje op, in de spiegel zie ik dat er een vrolijke uitdrukking in mijn gezicht is, en dat is niet zo vreemd natuurlijk, heb net heel erg genoten en als het niet veranderd dan zal er vandaag nog zeker meer gebeuren en daar kijk ik nu met veel plezier naar uit. Ik loop de kamer weer in en vraag aan John: moet jij nog op een bepaalde tijd naar huis? Nee, ik heb met niemand wat te maken, ik woon op mezelf dus er is niemand waar ik verantwoording aan hoef af te leggen, alleen aan mezelf, hoezo? Ik ga zo een boterham eten, vandaar ik denk dat je dan wel zal mee eten neem ik aan, ja dat is goed als het maar vers is dan lust ik wel een paar boterhammen, wil je er misschien nog iets lekkers op? Hij kijkt naar mijn half stijve lul en zegt: ik kan me wel iets voorstellen, maar een eitje gekookt of gebakken is ook goed, ik kijk hem lachend aan en loop de keuken in. John gaat verder en ik dek de tafel en doe de eitjes in de pan, ik loop de kamer in met wat te drinken en zet het op de tafel, ik buk me iets voorover en gelijk voel ik de lul van John tegen mijn kontje aan drukken, ik blijf even staan en ga dan omhoog en neem hem even in mijn hand en zeg: straks nu moet ik naar de eitjes te kijken.

John liep even naar de badkamer en friste zich daar een beetje op en toen hij terug kwam liep ik net met de pan de kamer weer in, ik zag dat zijn lul weer op volle sterkte stond en ik kreeg het er een beetje warm van, het is een hele mooie lul lekker dik ik schat hem een cm of 18 lang en een glanzende donkere eikel waar wat druppels uit kwamen, hij is ook helemaal geschoren en zijn ballen zijn ook kaal, hij gaat zitten en ik kom naast hem staan en laat de eieren op zijn bord glijden, ik voel gelijk zijn vingers weer over mijn billen gaan, ik krijg er een heerlijke rilling van die tot diep in mijn ballen doorgaat. Ik draai mijn hoofd en druk mijn lippen op zijn lippen en onze tongen vinden elkaar weer voor een heerlijk spel, ik heb de pan op tafel gezet en mijn handen pakken zijn harde lul beet en zachtjes begin ik er aan te trekken, hij kreunt diep en ik merk dat hij nog steeds heel erg geil is, als ik er mee door ga dan komt hij weer snel klaar, ik laat zijn tong los en zak met mijn hofd naar onder en neem die heerlijke lul in mijn mond, ik laat hem verdwijnen tot achter in mijn keel en gelijk gaat mijn tong langs de lul op en neer. Als ik langzaam naar boven ga gaat mijn tong strak langs de onderkant van zijn eikel, John pakt mijn hoofd beet en roept: ooooojaaaaa ik kom klaaaaaar en gelijk wordt mijn mond vol gespoten met zijn zaad, ik sluit mijn lippen goed rond zijn lul en laat alles in mijn keel spuiten. Als hij tot rust komt valt zijn lul uit mijn mond en kom ik omhoog, ik ga boven zijn bord en laat wat van zijn zaad op het ei vallen en doe dat ook bij mijn ei en zeg dan: een eitje met en speciaal sausje eet smakelijk.

We eten onze boterhammen en zakken na de maaltijd even onderuit op de stoel, ik kijk John aan en zie dat hij geniet en ook dat hij erg veel zin heeft om nog meer te krijgen, ik kijk hem strak aan en vraag dan: John wil je het wekend blijven? Zonder een aarzeling zegt hij: zeker weten want wat jij me geeft dat heeft nog nooit iemand mij gegeven, zoveel genot ik wil heel graag blijven en zoals ik al gezegd heb, ik wil van je zijn je mag me echt helemaal op eten ik zou het alleen maar heerlijk vinden. Oké dan gaan we straks even wat boodschappen doen zodat we de rest van het weekend niet meer naar buiten hoeven, dan kunnen we doen wat we willen en ik heb nog veel plannen, en ik hoop dat het tot ieders genot mag zijn, als het is zoals je tot nu toe bezig bent geweest, Ron dan zal dat echt wel zo zijn en zal ik na morgen smeken of je aub wilt stoppen, hij lacht en we staan op en ruimen de tafel af, John pakt in de keuken mijn nog steeds harde lul beet en trekt er even aan, ik pak zijn hand vast en zeg: kom daar is nog tijd genoeg voor nu eerst even naar de winkel. We doen onze kleding aan en gaan de deur uit en halen de dingen die ik nodig heb voor het weekend.

Ronald

3757 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.