Schipper Rob XIII

het was een gewone koude kerstavond, gewoon net thuis van een gezellige avond in de horeca. Eigenlijk laatste peuk, al uitgekleed en nog even achter mn laptop. De vuurtoren van ons mooie eiland draait rond en de licht bundels schieten door de lucht. Ik val op jonger dus met mijn 45+ eigenlijk geen kans hier op bullchat, de jongeren lijken het hier niet te gebruiken en de ouderen zijn steeds dezelfde en daar val ik  niet op.


Kijk toch ff op bull, kerstvakantie dus vel toeristen, je weet maar nooit ! IK denk dat iedereen al sliep, en dan een nieuwe erbij, West aan Zee. Ik spreek hem aan, hij reageert, leuk gesprek, hij wil wel afspreken maar vind mij te ver weg, ik hem niet en ik heb auto en hij niet. Op watsapp gaan we verder en we spreken af bij een bushalte van het hotel. Ik twijfel, rij ik voor niks, nou ja leuk geappt dus ben wel positief, ik vlieg door de duinen heen en maak de bocht naar het hotel, ik mn lichtstralen zit er inderdaad iemand in de bushalte, ik draai en stop, hij staat op en stapt in, hoi in ben Rob, hoi ik Robin.

We praten wat over ervaringen en wat hem fijn lijkt, dit fijn gebouwde ventje lijkt eerder 15/16 dan de 18 die hij zegt. Ik vraag het hem nog eens en hij zegt , ja moet altijd overal mn ID laten zien haha, nu ook? nee ik geloof je, ik gooi de auto ff in het zand, en beginnen heerlijk te zoenen in no time zit ie bijna naakt op en bij me. ik rij ff iets meer naar prive daar in geen  stoorzender wil hebben van de spaarzame passant. We spelen verder, en opeens zegt hij sorry ik kan het niet, ik dacht ouder is prima maar nee toch niet. Ik zeg oke dan breng ik je terug, hij had sowieso maar drie kwartier dan moest hij weer thuis zijn, anders was ik wel naar mn huis gereden.

Tijdens het rustige terug rijden haal ik m toch aan, geen m rust en zeg dat ik het op mn 18e ook niet gedurft had. Hij glijd met zn handjes weer over mn lijf,, begint weer te zoenen. Ik zet mn auto stil vlak voor zn deur, trek m al zoenend op schoot, begin zn piemel te masseren, in no time is alles weer uit, we zoenen, vingeren en pijpen, de hele auto zwaar beslagen, hij gaat staan ik zuig m leeg, z.n sperma vlieg door de auto als hij op m lul gaat zitten en begint te kreunen, nu wil ik ook alles voelen!

Het was allemaal nieuw voor m hij genoot, spoot, zoende heerlijk en zn strakke kontje was ingewijd, na nog een heerlijke vrijpartij met veel zoenen en strelen namen we afscheid en verdween hij in de nacht en reed ik weer naar huis, jammer dat hij de volgende dag ook weer naar huis ging, we appen nog, tot snel mate. 
 

2310 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.