Gebruikt door daddy

Geplaatst door: gewillignu op 10-01-18

Eindelijk had ik hem gevonden, mijn "daddy" een mannelijke man van 56, top,  getrouwd en hij woonde niet te ver weg. We hebben elkaar leren kennen via deze site , op de chat en het klikte vrijwel meteen. Hij zocht een lieve bottom en ik een rustige lieve oudere man, al snel hadden we dagelijks contact via KIK en het voelde als gegoten, we geilden beide op hetzelfde en konden niet wachten elkaar voor het eerst te ontmoeten.

Ik zocht al lang naar dit, een betrouwbare man, hij is bloeddonor en is gezond, getrouwd en date ook niet met andere mannen, ik zou zijn eerste weer zijn sinds twee jaar. Ik besloot dat ik hem zou laten doen waar ik al zo lang naar verlangde....ik wilde zonder condoom en voor het eerst in mijn leven voelen hoe een man in mij klaar kom. Hij wilde dat ook graag en vertrouwde mij net zo als ik hem deed en hij zei me dat hij heel graag tongen deed ook. Ik heb nog nooit gezoend met mannen maar met "daddy"  wilde ik het heel graag. Deze man maakte zoveel in me los ik was als was in zijn handen en hij mocht alles wel met me doen.

We spraken af op een dinsdag en ik kon niet wachten, we hadden afgesproken dat ik hem zou ontvangen in mijn badjas en verder was ik naakt. Toen hij binnen kwam kuste hij me direct vol op mijn mond, ik sloot de deur achter hem en toen pakte hij me gelijk weer vol op mijn bek, dit maal met tong!

Ik voelde me als een jonge puber en gaf me volledig over aan deze man, ik voelde hoe mijn pik keihard werd en een dikke druppel voorvocht eruit gutste, tegen de binnenkant van mijn badjas. Hij bleef me zalig tongzoenen en voelde hoe hij met een hand mij badjas in ging en mijn pik vastpakte, Hij begon me langzaam een beetje af te trekken en ik was als boter nu. Zijn hand ging verder naar onder en ik voelde hoe hij mijn ballen in zijn handen nam. Ik werd steeds alleen maar geiler en tongde met hem als een volleerd sletje. Zijn hand ging verder en ik voelde hoe zijn middelvinger (denk ik ) mijn kutje begon te betasten. Automatisch, als vanzelf ging ik met mijn benen meer uit elkaar staan om hem er makkelijker bij te laten kunnen, daarop voelde ik hoe hij langzaam binnendrong bij me en ik liet me vingeren  door hem terwijl het geil uit mijn pik drupte.

Zo stonden we wel vijf minuten, in de gang achter de voordeur. Hij stopte ineens met zoenen maar zonder zijn vinger uit mij te halen zei hij ineens dat ie niet veel tijd had...er was wat tussen gekomen, was net gebeld door zijn baas en moest binnen een uur op zijn werk zijn. Ik was wat teleurgesteld want hij zou vrij zijn die dag en zou uren de tijd voor me hebben had hij gezegd. Hij nam gelukkig wat teleurstelling weg door te zeggen dat ie wel even tijd voor me had nog maar niet heel lang helaas. Ik vroeg hem of hij naar mijn slaapkamer wilde of liever naar de huiskamer. Hij wilde naar de huiskamer, waar ik met mijn badjas open op de bank ging zitten, hij heeft me lekker gepijpt eventjes en toen mocht ik eindelijk met mijn hand zijn broek in. Zijn pik was behoorlijk nat en ik voelde ook een flinke natte plek in zijn onderbroek zitten. Dat vond ik geweldig om te voelen en werd geiler en geiler.Hij ging voor me staan en haalde zijn natte geile pik uit zijn broek en stopte hem zo in mijn mond. Dat wilde ik graag en begon hem op mijn allerbest te pijpen, hij pakte mijn hoofd beet en begon me een soort van te neuken in mijn mond. Af en toe ging ie goed diep mijn keel in en ik had de tranen er van in mijn ogen staan. Hij liet me los en zakte op zijn knieen om weer even heerlijk te tongen met me. Ik schoof wat onderuit met mijn kutje over de rand van de bank en voelde zijn warme harde pik tussen mijn billen glijden. Ik keek hem aan en zo sletterig als maar kon vroeg ik "wil je hem alsjeblieft in me steken daddy ? "

Het enige wat ik kon denken was dat dat hij nog even tijd zou hebben voor me want ik wilde zo graag zijn pik in me voelen. Het sletje in me was volledig losgeslagen en was dolblij toen hij zijn natte eikel tegen mijn kontje aan zette en hem langzaam in me duwde. Ik was in extase, voor het eerst zat er een piemel in me zonder condoom, voor het eerst was er geen glijmiddel nodig maar was ik al nat van zijn natte lul! Ik liet me neuken als een meisje en zag aan zijn gezicht dat hij er van genoot, daddy vond mijn kutje lekker en dat vond ik geweldig! Ik was er voor zijn genot en we zouden zo lang gaan genieten van elkaar. Ik vroeg of hij me misschien in een ander standje wilde nemen want ik weet dat de vloer niet heel fijn is voor je knieen. Ik ging op mijn knietjes zitten leunde op de rugleuning van de bank en ik bood mijn gaatje zo goed mogelijk aan. Hij kwam achter me staan en begon me weer heerlijk te neuken. Het duurde niet lang toen ik hem hoorde zeggen dat hij het bijna niet meer hield en bijna klaar zou komen. Ik wilde niets liever zei ik en duwde mijn kont zo diep mogelijk op zijn pik, hij pakte mijn heupjes vast trok en boorde zijn lul nog dieper in me. Ik voelde hem schokken en hoorde hem grommen,en ik wist op dat moment dat ik vol zaad gepompt werd! Mijn droom kwam uit! Eindelijk was ik iemand zijn sletje, zijn gewillige cumdump. Ik voelde me trots en diep gelukkig met mijn daddy en waande me in de zevende hemel.

Hij was klaar en trok zijn pik weer uit mijn gaatje. Hij liet me zijn pik zien en hoe er nog een laatste druppel zaad uitkwam, Ik begreep het en nam zijn pik weer in mijn mond en heb hem met veel plezier schoon gemaakt terwijl ik genoot van het idee dat ik vol zaad zat. Toen trok  hij ineens zijn broekje weer op, piemel ging er in en ook zijn gewone broek trok hij omhoog. Hij moest snel gaan nu vanwege dat werk zei hij. Ik liep mee naar de deur en kreeg daar nog lekkere tongzoen en ik voelde hoe er een beetje sperma tussen mijn billen liep vanuit mijn kontje.

Hij zou snel weer komen en dan zou ie veel langer blijven zei hij nog en ik kon niet wachten tot hij er weer zou zijn. Blij en met een heerlijk gevoel heb ik nog even nagenoten van mijn avontuur, vingerde mijn eigen kontje even en genoot ervan hoe glad en nat ik was. Wat was dat genieten dat zaad in mijn kutje, ik wilde hem zo snel mogelijk weer zien. Ik heb een lekkere douche genomen daarna en heb daarna mijn daddy een berichtje gestuurd. Ik dankte hem voor wat hij met me gedaan had en hoe blij ik was met zijn zaad, dat ik niet kon wachten op meer en ga zo maar door. Het duurde best lang voor ik wat terug kreeg, alleen maar " ben druk op mij  werk nu sorry" en later die dag nog sorry kan niet heel de tijd berichtjes sturen want mijn vrouw is thuis of zo iets. Daddy heeft me gebruikt en ik heb ervan genoten maar voel me nu wel een naief sletje dat zich door de eerste de beste volledig af liet werken in 20 minuten tijd maar heb er geen seconde spijt van!

4754 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.