2018 /1

Geplaatst door: ferryb op 11-01-18

2018 /1

Vervolg op 2017 – 2018 /3

Wat wil ik meer en gaf mijn beide kerels een heerlijke tongzoen en zeg bedankt. Bedanken kan je door nu met ons naar bed te gaan en over te doen wat we vannacht ook deden. Hand in hand gingen we naar boven, de kleren vlogen links en rechts de trap af en naakt storten wij ons op bed waar ik direct aanviel op een heerlijke paal.

Wat was dit heerlijk, een heerlijke paal in mijn mond, vier handen die mij streelden. En een tong die mijn kutje verwende. Dit was heerlijk, waarom heb ik dit zo lang tegen gehouden. Kwam het door mijn katholieke opvoeding, kwam het door de maatschappij. Ik weet het niet, maar 1 ding is zeker, het kan me allemaal niets meer schelen. Seks met mannen is gewoon fantastisch. We rolden om en om, kusten elkaar, pijpten elkaar en neukten elkaar net zo lang totdat we alle drie klaar waren gekomen. Heerlijk vermoeid vielen we tegen elkaar in slaap. ‘s nachts werd ik wakker omdat ik werd gepijpt, ik draaide mij om zodat ik ook kon pijpen, met veel gekreun kwam hij klaar in mijn mond en slikte ik het zaad door, waarna we weer in slaap vielen.

 De volgende morgen, het was al bijna middag werd ik wakker. Ik hoorde dat er in de kamer van alles op tafel werd gezet en ik rook de geur van warme broodjes. Ik draaide mij om en voelde dat J nog in bed lag. Zachtjes begon ik hem te strelen en zakte met mijn handen naar onder. Ik voelde zijn slappe lul en pakte die vast. Met lichte schokje voelde ik dat deze stijf werd en begon mijn hand te bewegen. J kreunde, zacht draaide zich om en ik kuste hem zacht en zei “goede morgen”mmm zij hij ga door. Hij opende zijn lippen en heerlijk tongend trok ik aan zijn inmiddels stijve paal, wat voelde die lekker in mijn hand. Met een vinger streelde ik zijn eikel en voelde het gladde voorvocht en smeerde dat uit over zijn eikel en zeg lekker glad eikeltje heb je, daar heb ik zin in. Kom zei hij we gaan douchen en daarna ontbijten. In de douche zeepten we elkaar in, twee gladde body’s, heerlijk. Hij draaide mij om trok mijn kont naar achter en zei ik ga je even neuken schat. Onder de douche neuken vind ik heerlijk.

Ik voelde zijn handen om mijn heupen en zijn eikel zacht tegen mijn kut drukken, toen met een haal trok hij mij tegen zich aan, zijn paal floepte er in 1 keer in, ik kreunde hard en zij wouw wat lekker. Ritmisch begon hij mij te neuken en even later trok hij zich terug en kreunend spoot hij zijn zaad op mijn rug.  We wasten elkaar verder en droogden elkaar af. Hierna gingen we naar beneden, het ontbijt stond klaar en vielen er uitgehongerd op aan, terwijl de plannen voor de rest van de dag werden besproken. Ze hadden een nieuwjaarsparty in een sauna, ik mocht thuisblijven maar ook mee. Wel vertelden ze dat ze elkaar daar helemaal vrij lieten en ieder mocht doen wat hij wou. Ik wou graag mee zo zei ik. We ontbeten uitgebreid en na de tijd ruimden we met ons drieen op.

Om een uur of vier maakten we ons gereed voor vertrek naar de party, ik kreeg nog een zilveren ring die ze om mijn ballen knelden en ze vertelden dat het heerlijk was om daarmee seks te hebben, dat zal je wel merken. Toen we er bijna waren, zei ik, jullie laten mij toch niet direct alleen. Nou dat waren ze niet van plan, ze zouden mij voorstellen aan iedereen die ze konden en daarna zouden we wel zien hoe het liep.

. we parkeerden bij een groot in kerstsfeer verlicht gebouw. Ik voelde toch wel enige spanning, heerlijke spanning. 

1462 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.