Treinreis deel5

Geplaatst door: shavedguy op 11-01-18

Hier het vervolg op de treinreis naar Groningen. Wat voorafging kun je lezen bij deel 1 t/m 4

 

Daar stond het geile joch dan. Helemaal geschoren en met een gespoeld kontje. Klaar om te gebruiken. Zijn pik begon inmiddels al weer te groeien. Voordeel als je wat jonger bent hahaha. We droogden ons af en liepen naar het grote tweepersoonsbed op de kamer.

 

Kevin glunderde helemaal. Hij was duidelijk wat zekerder van zichzelf geworden. Michel duwde hem zachtjes op het bed op zijn rug. Wij gingen er naast liggen en begonnen als een gek te zoenen. Ik ging langs zijn borstkas omlaag naar zijn pik die alweer recht overeind stond en pijpte hem lekker lang en diep. Michel kwam erbij en nam zijn pik van me over. Mijn beurt om hem te tongen. “mag ik je pijpen?” fluisterde hij in mijn oor. Ik keek hem aan, glimlachte en knikte. Ik ging rustig op mijn rug liggen en Kevin draaide zich om. Hij likte langs mijn borst naar beneden. Michel keek het aan en nam mijn pik in zijn hand. Hij duwde hem langzaam naar de mond van Kevin. “lik maar schatje” Kevin nam mijn pik in zijn mond en ik moet eerlijk zeggen dat hij het nog niet eens zo gek deed hahahaha.

 

Nadat hij een tijd gezogen had, ging hij op zoek naar de pik van Michel en begon die ook te pijpen. Michel lag op zijn rug en lag duidelijk te genieten. Ik was bloedgeil en wilde meer. Ik stond van het bed en nam wat condooms en glijmiddel uit de tas. Beter om die bij de hand te hebben. Michel lag op zijn rug en Kevin pijpte hem terwijl hij op zijn knieën tussen de benen van Michel zat. Een heerlijk gespoeld kontje keek me aan. Ik streelde zijn mooie billen. Ook zijn bilnaad sloeg ik niet over en ging met mijn hand op zoek naar zijn pik en ballen. Hij had nog steeds een keiharde lul. Tijd om hem eens te verwennen. Ik kuste zijn kontje en begon langzaam met mijn tong door zijn bilnaad te likken op zoek naar dat goddelijke kutje. Langzaam likte ik zijn gaatje en ging er uiteindelijk ook in met mijn tong. Mmmm wat lekker om een schoon gespoeld kutje uit te likken.

 

Ik merkte dat Kevin er ook plezier aan beleefde. Zijn pik steigerde op en neer en hij bewoog zijn kontje lekker in mijn gezicht. Steeds ging ik er dieper in met mijn tong. Ik maakte mijn vinger nat en duwde die langzaam op zijn sterretje. Heel langzaam duwde ik wat harder en mijn vinger gleed zijn natte kutje in. Zo was ik hem lekker aan het vingeren en met mijn andere hand speelde ik met zijn pik en ballen. Kevin was nog de pik en ballen aan het likken van Michel. Ik zei tegen hem dat hij net hetzelfde met Michel moest doen als dat ik met hem gedaan had. Michel trok zijn benen op en toonde zijn sterretje aan Kevin. “lik maar schat”. Geile Kevin aarzelde even, wat natuurlijk wel logisch is. Een mannenkont likken is niet iets dat je zomaar even doet. Maar zijn geiligheid overwon het van zijn angst en hij begon ook aan het sterretje van Michel te likken terwijl ik nog steeds met een vinger in zijn kontje aan het spelen was.

 

Na een tijdje was ik zo geil geworden en verlangde ik zo naar iets lekkers om mijn kutje te vullen dat ik Michel en Kevin kenbaar maakte dat het mijn beurt was hahaha. Ik ging nu op mijn rug liggen en trok mijn benen op. Michel viel meteen aan en likte mijn kontje en stak zijn tong diep naar binnen. Kevin keek lekker toe en even later nam hij het over van Michel. Michel pakte een condoom van het nachtkastje, deed die om, wat glijmiddel erbij en hij kwam er weer bij. Ik voelde zijn pik tegen mijn kutje. Langzaam duwde hij iets door. Even rusten en daarna kon hij lekker soepel naar binnen glijden waarna hij me lekker neukte. Kevin zat erbij en keek er geil naar. Ik nam zijn hand en zei tegen hem dat ik zijn pik in mijn mond wilde. Hij kwam voorovergebogen over mijn zitten en duwde zijn pik in mijn geil mondje.

 

Michel neukte goed door en ik merkte aan hem dat hij op springen stond. “Je mag klaarkomen waar je maar wil” zei ik tegen hem. “Mmmm, dan weet ik wel iets” en hij trok zijn pik terug uit mijn kutje.  Hij deed zijn condoom af. Ik snapte wel wat hij bedoelde en duwde Kevin een beetje van me af. Michel kwam boven bij zitten en stopte zijn lul in mijn mond. Ik pijpte hem en niet snel daarna voelde ik zijn heerlijk warme sperma in een paar stralen in mijn keel lopen. Ik slikte natuurlijk een deel door en Michel tongde mij waarbij ik een deel van zijn sperma in zijn mond duwde. Zo lagen we een tijdje lekker te tongen. Ik was bloedgeil en wilde nog meer. “wil je mij neuken?” vroeg ik aan Kevin en hij antwoordde bevestigend, maar hij had het nog nooit gedaan. Michel pakte een condoom en deed die om bij Kevin en leidde zijn pik naar mijn nog openstaande holletje.

 

Kevin duwde zijn pik in een keer door, gelukkig was ik al opgerekt hahaha. Zo was dat jong voor de eerste keer een man aan het neuken. “Als je klaar gaat komen wil ik je sperma in mijn keel voelen” zei Michel. Het duurde niet lang of Kevin trok zich terug en deed zijn condoom af. Michel was nog net op tijd om het jonge sperma in zijn mond op te vangen. “Tongen” zei ik tegen Kevin en hij deed het gewillig. Ik zag de sperma sliertjes langs hun monden druppelen.

 

Wordt nog vervolgd.

1392 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.