Bedrogen

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-01-18

 Ja ik ben Sven de 21 jarige blonde automonteur. Wie niet meer weet wie was korte terug blik. Ik werk bij Nick welk een garage heeft ja verkoopt de auto,s ook. Hij had thuis moeilijk maar, was zo geil als boter staaf. Dus nam mij te grazen op,t bureau. Dat gaat niet meer gebeuren. Hij vond de liefde in Jerry,s armen ! Maar dwaal af wat wilde vertellen.


Ik ging na mijn werk op zoek naar vriendje. Klinkt simpel is niet Waar zoek je ? Eigenlijk simpel in lokale dancing. Op dinsdag avond genoeg mannen die van verzetje houden ! Ja kwam binnen en zag Jeroen. Zwart haar en glimlach waar beverig van wordt. Ja anderen zelfs hetero,s ? probeerde mij te versieren. Maar maakte duidelijk even niet. Ik wilde jeroen niemand anders. Toen ik hem zag durfte eerst niet ! Hij draaidde zich om toen hem benaderde.

Hij zei ook gelijk Ben jij dan niet met nick dat hoorde ik ?. Ja die roddel had nick,s ex verspreid. Aan de bobbel in zijn broek kon zien hij vind mij lekker. Ik wist zeker toen zijn hand op mijn kont voelde. En hij licht zijn lippen op mijne deed. Dat was zo voorbij hij zei We gaan hier weg. Dus we vertrokken ik niet wetend hoe fout,t was. We gingen naar zijn flat, waar al gauw onze kleren uit waren.

Hij sabbelde even aan een oorlel voor de condoom pakte. Hij wilde direct sex kwam ruw , in mij terwijl net binnen was. We verhuisde naar de bank wat prettiger was. Dat was wel okay vond ik. En was ook minder ruw als hij in en uit mij kwam. Ja we genoten beiden, alvast dat dacht ik naief was ik. Nadat hij klaar gekomen was en ik gepijpt  was douchen. Tijdends douchen merkte ik dat sfeer veranderde !

Jeroen vertelde mij We hadden gewed dat ik jou  kon verleiden. Natuurlijk werdt ik boos maar vond ook geil idee. Terug in de huiskamer trok ik mijn kleren weer aan. Sloeg aanbod van biertje af was in de war. Dit had dus niet verwacht. Ik ging naar buiten  voelde mij rot denk jeroen ook ? Wist waar  nick woonde dus liep die richting op. Hij was thuis heeft mij aan gehoord  was even boos. Na poosje vertrok ik wetend dat was een levens les. Ik vertrouwde gewoon  de verkeerde persoon.

2104 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.