2018 /2

Geplaatst door: ferryb op 12-01-18

2018/2

Om een uur of vier maakten we ons gereed voor vertrek naar de party, ik kreeg nog een zilveren ring die ze om mijn ballen knelden en ze vertelden dat het heerlijk was om daarmee seks te hebben, dat zal je wel merken. Toen we er bijna waren, zei ik, jullie laten mij toch niet direct alleen. Nou dat waren ze niet van plan, ze zouden mij voorstellen aan iedereen die ze konden en daarna zouden we wel zien hoe het liep.

We parkeerden bij een groot in kerstsfeer verlicht gebouw. Ik voelde toch wel enige spanning, heerlijke spanning.  Bij de ingang werden we welkom geheten en er werd ons verzocht om ons eerst naar de kleedruimte te begeven en ons uit te kleden, het was namelijk een naakt party. Met ons drieën begaven we ons naar de ruimte, hier waren meerdere personen die zich uitkleden. Het was een gemengde party, zowel mannen als vrouwen waren hier. Ik voelde de spanning door mijn lijf gieren, dit was nieuw voor mij. Jan en Harry waren zich al aan het uitkleden en Harry zei kom op, kleed je uit dan kunnen we beginnen. Een paar mensen keken op en een vrouw kwam naar me toe en begon mijn broek los te doen, ze zei ik zal je wel even helpen. Dit was de druppel en ik voelde iets groeien terwijl de ring begon te knellen. Geraffineerd kleed ze mij uit en even later werd ik door haar bewonderd en ze zegt, zo een goed begin in 2018 en gaf me een kus. Ze vroeg aan mijn twee kerels, of ik met hun mee ging of dat zij mij rond mocht leiden. Het kwam er op neer dat we uiteindelijk met ons vieren naar binnen gingen. Gedempt licht, zachte muziek en veel mensen, naakte mensen die elkaar kusten en gelukkig nieuwjaar wensten. We kregen een glas champagne en toasten. De vrouw, blond en een heerlijk lichaam van rond de 50 toaste met mij en stelde zich voor als Debby. |e vroeg ken jij Jan en Harry al lang, ik vertelde haar dat ik Harry al uit mijn jeugd kende en hem op oudjaarsavond weer ontmoete en met hem naar huis ging. Ook dat ze hadden geregeld dat ik bij hen bleef slapen en nu het plan er was dat ik bij hen in zou trekken. Ze zij dan zien we elkaar vaker want mijn man en ik zijn vrienden van hun. Daarbij keek ze een beetje ondeugend. Harry en Jan kwamen even zeggen dat ze wat rond zouden lopen en daarna naar het sauna gedeelte zouden gaan. Debby zei, ik pas wel op jullie vriend hoor.

Al keuvelend liepen wij naar de bar en kregen nog een glas champagne, we gingen op de kruk zitten en kletsen wat. Er kwam een man bij en die stelde zich voor als Jaap, de man van Debby.  Hij zei zullen we een rondje sauna doen? Gedrieën gingen we naar de douches en spoelden ons af. Kom het bubbelbad is leeg, zullen we daar beginnen. Heerlijk warm water sloot zich om mijn lijf en Debby en Jaap gingen aan beide zijden van mij zitten. Tegen mij aan, heerlijk is dit zei Jaap, vind jij dit ook lekker? Ik moest toegeven dit was heerlijk. We kletsten wat en ik voelde twee handen op mijn benen die mij zachtjes streelden. Ik keek Debby aan en voordat ik het wist zoenden we elkaar, ook voelde ik dat Jan mijn Paal had bereikt, die was hard heel hard met een klemmende ring er om heen. Debby vraagt, heb jij ook zo’n zin in seks en ik moet toegeven, ja dat had ik. Zullen we zo meteen een relax kamer opzoeken. Jaap masseerde door en ik werd steeds geiler en ik zei spontaan ja. In de verte zag ik Jan staan, die stond te praten met een stel en hij zwaaide even naar ons, en riep vermaak jij je. En ik zeg fantastisch. Geniet ervan zei Jan. Kom zei Debby, we halen wat te drinken en zo en gaan dan even relaxen. We pakken een handdoek en lopen naar de bar. Debby zegt, drie keer het vaste recept. En welke kamer is vrij. We krijgen de vraag open of dicht, voor mij is het acacadabra, maar Debby wordt gezegt maakt niet uit. Oke dan 69. Jaap pakt mij vast en zegt kom dan gaan wij alvast, Debby komt zo met de drankje en zo,

We lopen een gang in waar meerder paartjes staan te vrijen, ik zie Hans ook tongen met een man. Hij ziet ons en roept, welke kamer. Jaap zegt 69, oke misschien kom ik straks wel even langs. We gaan een kamer in en als nummer 69 staat er een paartje op wat in 69 is afgebeeld. Een groot bed, met een spiegel wand, zachte muziek en gedimd licht, Jaap pakt mijn hand en trekt mij op bed, gaat op mij liggen en zoent mij vol op de mond, ik open mijn lippen en zijn tong schiet naar binnen, met zijn hand streelt hij mijn lijf, Super geil ben ik. Hij zakt met zijn mond naar onder en neemt mijn paal in zijn mond, ik geniet. Dan zie ik Debby weer, een stralende lach en ze zegt zo al bezig? We krijgen een borrel, een heerlijke mix zegt ze en heeft een pil, doet die in haar mond en zegt kom hier ik wil een geile kus van jou. Ik voel haar warme lippen, ik open mijn mond en voel dat ze de pil in mijn mond duwt terwijl ze geil tongt en kreunt, ik voel dat Jaap mij pijpt, en al wil ik niet slikken, ik slik de pil door. Debby zegt goed zo, pakt twee glazen, geeft mij een en zegt, op onze kennismaking en giet de mix in een keer naar binnen, Jaap doet het ook, dus ik zeg proost en giet de inhoud zo in mijn keel. Ik proef nog iets zuur zoetigs echt vies is het niet, maar ja het is al op weg naar mijn maag.

Debby gaat liggen en trekt mij tegen haar aan, en vraagt, wil jij Jaap pijpen dan pijp ik jou lekker. We liggen in een cirkel en Jaap likt Debby, ik pijp Jaap en Debby pijpt mij. Ik wordt warm, voel een vreemde tinteling en ben super geil. Ik neem de hele paal van Jaap in mijn mond vinger zijn kut en ik voel dat Debby ook vingers bij mij naar binnen steekt. Ik beweeg geil mijn kont heen en weer. Wat ben ik geil, zie allemaal geile beelden voor mij. Dan kruipt Debby onder mij en zegt dat ik iets op mijn knieen moet gaan. Ik voel dat Jaap mij omhoog trekt. Ik zie Debby haar natte poes en begin haar geil te likken, ze kreunt van genot. Dan voel ik dat Jaap zijn paal tegen mijn ster drukt. En langzaam glijd hij naar binnen. Wat is dit heerlijk. Ik kijk op en zie in de spiegel fantastische beelden van drie vrijende mensen. Ik kreun van genot, geil genot. Jaap zijn lans schiet heen en weer in mijn kut, wat kan die man neuken, Debby haar sappige kut is warm en glad. Ik kijk weer op en zie dat er meerder mensen rond het bed staan, ook Hans staat er tussen. Jaap kreunt het uit en ik voel hem schokken en verkrampen, Debby roept spuit hem vol spuit hem vol. Ik knijp met mijn kut en zuig zijn paal bijna leeg, dan voel ik dat Jaap klaar komt, hij trekt mijn hoofd omhoog en met een aantal schokken spuit hij mij vol. Ik zie dat Hans ook op bed komt. Hij neemt de plaats van Jaap in en ook hij ramt zijn staaf in een keer naar binnen. Ik voel me een slet, een geile slet, maar dit is zo heerlijk. Mijn paal is stijf en hard en Debby ligt kreundend met haar open natte kut voor mij en ik voel dat ze klaar komt, al haar natte vocht slik ik op. Ik voel dat iemand aan mij zak likt. Debby kruipt onder mij vandaan en in haar plaats komt een geweldige grote paal voor mijn mond, ik hap toe, mmmmm. Dit is heerlijk, zo geil ben ik nog nooit geweest, ik wil meer veel meer.

1486 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.