Een verrassende reis 2

Geplaatst door: thei op 12-01-18

Een verrassende reis 2

 

Zoals altijd was Marc direct klaarwakker. En dacht aan de dag die voor hem lag en die hij met Luc in zijn truck zou doorbrengen. Het leek hem een buitengewoon aangenaam vooruitzicht, maar vond het prima dat zijn bijrijder nog een poosje zou blijven pitten. Marc ging recht op zijn brits zitten, en trok dezelfde sportshort van gisteren aan. Liet zich langs de chauffeursstoel naar buiten glijden om vervolgens wijdbeens en in Gods vrije natuur zijn blaas te legen. Heeeeeeerlijk, soms is pissen net zo lekker als klaarkomen. Hij borg zijn handeltje netjes op en liep terug naar zijn  truck. Daar had hij een jerrykannetje water waarmee hij zijn gezicht afspoelde. Over een paar uur zou hij zich wel eens lekker gaan wassen bij een tankstation. Hij klom in  de truck, installeerde zich, startte de motor en langzaam kwam de zaak in beweging. 10 Minuten later zat hij al op de snelweg richting het noorden.

Zijn bijrijder was  duidelijk minder actief maar toch ook niet helemaal rustig althans… De slaapzak waar hij onder gelegen had was inmiddels van hem afgegleden en met het vroege ochtendzonntje op de ruit was dat ook helemaal niet erg. Luc droeg uitsluitend een boxer en terwijl de truck voortraasde over de bijna lege snelweg nam Marc zijn bijrijder eens rustig van terzijde op. Het zag er allemaal prima uit maar wat het meest opviel was de verandering in de boxer. Luc zijn pik werd alsmaar stijver en richtte zich langzaam op.  Lag zijn boxer eerst als een vod  over zijn platte buik waarbij nauwelijks enige contour van Luc zijn mannelijkheid waar te nemen was, nu was duidelijk zichtbaar dat er een paal van jewelste overeind wilde die werd vastgehouden door het inmiddels strakgespannen  textiel.  Kennelijk had Luc een mooie droom want hij bewoog wat onrustig en rond  zijn mond hing niet alleen een glimlach, langzaam ging hij met zijn tong over zijn lippen en  begon op een gegeven moment een beetje te kreunen. Natuurlijk kan Marc dit niet allemaal volgen, hij moest tenslotte eerst en vooral op de weg letten. Maar toen zijn maat begon te kreunen keek hij toch even opzij en zag toen dat er in de muisgrijze boxer die zo fier overeind gehouden werd door “iets” dat er tegenaan drukte een grote donkergekleurde natte plek zat!!! Luc-kie  heeft een natte droom! En zoals altijd, als “het” er dan uit is wordt een mens wakker. Ehuuh …..eerst langzaam maar toen  als door een wesp gestoken  schoot Luc overeind in zijn stoel ondertussen met zijn beide handen in zijn natte kruis grijpend. Verschrikt keek hij naar Marc, maar die had, dacht Luc, gelukkig niets gezien. Oh wat een ellende. Nou zat ie hier in zijn onderbroek waarin een  enorme kwak geil die hij langzaam tussen zijn benen door voelde glijden, wat nu??  Marc bracht uitkomst, maar het maakte Luc alleen maar wanhopiger. “Alles lekker en mooi jongeman; maar je zorgt wel dat er geen vlekken in mijn stoel komen hè! Ohhh, ook dat nog die gozer had het dus toch gezien. “Ja en wat nu”?  vroeg Luc timide,


“Nou vrij simpel  je sopt maar net zo lang met die boks van je tot de zaak weer een beetje droog is en er niks meer uitlekt”. “Ja en dan” vroeg Luc terwijl hij inmiddels al driftig door zijn kruis en langs zijn pik aan het wrijven was. “Nou dan trek je hem uit, en achter je staat je plunjezak dus daar zit naar ik hoop toch wel een verschoning in”. “Ja maar...” “Niks ja maar ik kijk wel recht voor me uit, niemand ziet je en als dat wel het geval zou zijn moet je maar denken die van jou is niks krommer dan van elk ander!” Marc merkte dat hij een beetje bars klonk, maar hij wilde niet laten merken hoe opgewonden hij was geworden van dit hele tafereel. De gedachte dat Luc straks in zijn blootje op de knieën  in de passagiersstoel zou zitten wond hem, en vooral zijn pik meer op dan hem op dit moment gelegen kwam. Hij was in ieder geval blij dat hij zijn sportshort aan had, daar zat tenminste nog wat ruimte in. Onderwijl dat Marc strak voor zich uitkijkend probeerde zich op de weg te concentreren, was Luc inmiddels zover dat hij zijn duimen achter het elastiek van zijn boxer zette om de inmiddels behoorlijk natte lap in een vloeiende beweging van zijn kont te schuiven. Terwijl hij voorover gebukt zijn benen uit de pijpen worstelde trok hij met een vloeiende beweging de slaapzak over zich heen zodat er, toen hij achterstevoren en op z’n knieën in de stoel zat, in weerwil van Marc zijn wens helemaal niets te zien was. Snel had hij een short en een Tshirt uit de tas gegrist en in no time zat hij  keurig gekleed in de stoel . Vergiste Marc zich of keek Luc inderdaad met een smerige grijns naar Marc alsof hij wilde zeggen: Mooi mis manneke!

 

Ze reden verder en het bleef rustig op de weg dus hadden ze in 2 uur bijna 150 km afgelegd.  Marc wist dat er in de buurt van Montelimar een heel groot tankstation met restaurant en alles er op en eraan was. Daar zouden ze over goed een uur kunnen zijn. De gedachte aan een douche en een lekker ontbijt sprak hem wel aan. Bovendien verwachtte hij op de tijd dat ze daar zouden zijn weinig drukte. Na overleg met Luc bleek die dat  ook helemaal te zien zitten want hoe dan ook het was daaronder toch allemaal behoorlijk plakkerig. Omdat het al met al toch nog steeds best vroeg was deden de heren er verder het zwijgen toe. Ieder was bezig met zijn eigen gedachten. Marc dacht aan het werk van vandaag. Als het mee zat konden ze voor de middag het eerste adres afhandelen en zouden ze tijd genoeg hebben voor om  het tweede vandaag ook nog doen.  Luc mijmerde na over zijn (natte) droom. Of eigenlijk was het niet zo zeer de  droom maar de  telkens terugkerende herinnering die de droom had opgewekt. Hij was 16 jaar toen hij als hulpleider met de zeeverkenners op zeilkamp ging in Friesland. Op een dag  zouden alle boten van Heeg naar Warns zeilen. De uitvalsbasis was de motortjalk waar in het ruim allemaal slaapzakken lagen. ’s Morgens werd eerst ontbeten en lunchpakketten gemaakt. De tocht zou immers de hele dag duren.  De motortjalk zou ondertussen naar Warns varen en daar zou dan ‘s avonds warm gegeten worden. Toen de boten vertrokken bleef naast  de schipper ook  Johan en Luc aan boord achter. Dat de schipper aan boord bleef was duidelijk en  Johan was  de leider die deze dag de kookbeurt had. Maar wat is een kok  zonder koksmaatje? Dus was het goed gebruik dat degene die de kookbeurt had iemand  uitkoos om hem te assisteren. Luc was niet verbaast  geweest dat Johan hem had aangewezen als zijn koksmaat. Maar de anderen waren wel een beetje verbaasd geweest  dat  hij op de vraag  van  de hoofdleider wie wordt morgen  jouw koksmaat resoluut had gezegd: “Luc van Andel!”. Luc vond dat best want niet alleen was het voordeel van koksmaat zijn  dat je ’s morgen in je slaapzak mocht blijven liggen als de anderen druk doende waren met ontbijt en voorbereiden van de dagactiviteit maar Luc vermoedde dat Johan nog iets anders van plan was.

 

En al was hij natuurlijk wakker geworden toen de hele meute zich ging wassen, aankleden, ontbijten, enzovoort. Toen  ze allemaal het ruim uit waren dommelde Luc weer in.  En toen een tijdje later de motor van de tjalk werd gestart omdat deze ging varen droomde hij helemaal weg op het gebrom van de scheepsdiesel. En wat er vervolgens gebeurde kwam bij Luc terug in de herinnering bij het horen van hetzelfde gebrom van de truck waarin hij nu lag te dommelen.

Nadat ze het haventje van Heeg waren uitgemanoeuvreerd waarbij de schipper blij was dat Johan op het voordek hem wat aanwijzingen kon geven omdat het allemaal even krap was kwamen ze al gauw op het meer.

Hier was ruimte zat en de schipper vond het prima dat Johan zijn maatje ging wekken om samen in het ruim de boel op orde te brengen en alvast  met de voorbereidingen voor de avondpot te beginnen. “Tot de brug van Galamadammen heb ik je niet nodig en als we daar zijn hoor je wel als ik voor de brugopening aan de scheepshoorn trek. Dus voorlopig heb ik je zeker 5 kwartier niet nodig”. Met een “In orde Kapitein!” vertrok Johan naar het ruim. Maar niet om aardappelen te schillen! De  gedachte dat hij Luc van Andel,  uit zijn slaapzak moest gaan halen veroorzaakte bij Johan de nodige geile kriebels. Luc was nog niet zo lang bij de zeeverkenners en daarom had Johan hem eigenlijk  pas nu op het zeilkamp voor het eerst goed gezien. Hij voelde zich direct aangetrokken tot deze wat stille knaap. Maar in tegenstelling tot veel  “verkennertjes” had hij hem nog niet kunnen betrappen op “spelletjes” onder de douche of tijdens het zwemmen. Luc ging een beetje zijn eigen gangetje. Johan wist dat hij niet de enige leider was die van tijd tot tijd behoorlijk de kriebels kreeg van al die gastjes. Toch had hij in tegenstelling tot deze collega’s geen maatje uitgekozen van wie men zeker wist dat die het heerlijk zou vinden om eens een uurtje rustig te kunnen geilen met elkaar. Die gastjes waren er in de groep immers voldoende?   Dat had twee redenen. Allereerst had hij er geen enkele behoefte aan om de verdenking van “die kon het ook wel eens lekker vinden” op zich te laden. Maar er was nog iets.  Op weg naar Friesland hadden ze een avond in Deventer aan de kade gelegen en mocht iedereen op eigen gelegenheid de stad in. Johan was aanvankelijk aan boord gebleven maar besloot later in zijn uppie toch even de wal op te gaan. Na wat door de stad geslenterd te hebben zag hij een hele grote videotheek die hij binnen ging. Hij deed dat vaker omdat hij ontdekt had dat er in de porno afdeling heel wat mooie jongens  te zien waren. Soms stond er ook een tekst over de inhoud bij en al dit soort dingen wonden Johan erg op. Maar toen hij de “Volwassenenhoek” in wilde gaan zag hij dat Luc van Andel  daar al was. Vlug ging Johan  tussen de rekken staan om eens te kijken waar zijn voorkeur naar uitging. Dat duurde niet lang of hij wist het precies Luc keek uitsluitend naar dozen van homo video’s.  Johan wist genoeg en ging gauw naar de afdeling “Humor” die gelukkig vlakbij de uitgang was. Zodoende kon hij wachten tot Luc langs zou komen terwijl hij rustig  kon genieten van alle onzinverhalen die deze films te bieden hadden.  Na een kwartiertje kwam Luc langs lopen.


Hij schrok zichtbaar toen hij Johan ontdekte en kreeg een kop als een biet. Johan deed net alsof hij niets zag en begroette hem joviaal. Leuk dat ik je tref, want het is bijna tijd dus kunnen we gezellig samen naar boord lopen.

Euh ja dat is leuk, prima, stamelde Luc en samen liepen ze de videotheek uit. Buiten gekomen lag de straat er uitgestorven bij want de winkels waren om 8 uur dicht gegaan en het was ook niet precies in het centrum. De kortste weg naar de IJsselkade liep door het stadspark en daar was helemaal niemand meer te bekennen. Dat kwam Luc goed uit want hij moest pissen als een stier. Bij een groep rododendrons vroeg hij Johan even te wachten omdat hij ”even moest”. Johan bleef even op het pad wachten maar toen hij vermoedde dat Luc wijdbeens stond riep hij: “ Das nog niet zo’n gek idee om dat hier te doen want aan boord is het ook wat” en liep ook de struiken in. Wat hij vermoedde was waar, omdat Luc dacht toch alleen te zijn had hij zijn broek royaal losgemaakt en stond zo in volle glorie te pissen. Johan ging expres recht tegenover hem staan en maakte ook zijn broek los. Hij deed net alsof hij daar alle aandacht bij nodig had door met zijn hoofd naar beneden een en ander te doen. Maar hij wist zeker dat Luc hem met ogen op steeltjes stond te bekijken. En dat klopte! Luc wist niet wat hem overkwam toen hij zag dat Johan recht voor zijn neus zijn broek open maakte en hij zijn prachtige lul tentoonspreidde. Ofschoon Luc klaar was met pissen bleef hij maar naar Johan kijken en niet zonder gevolgen.  Als in trance ging de beweging waarmee hij de laatste druppel had uitgeknepen en afgeschud door en het duurde niet lang of zijn pik werd allengs harder en stijver. Ongemerkt was Luc bezig zich af te trekken onderwijl zijn ogen onafgebroken op de pissende  pik van Johan gericht. Maar aan dat pissen kwam spoedig een einde en dat was voor Johan het sein om eens op te kijken van zijn handeltje. Het beeld dat hij toen zag overtrof zijn stoutste verwachtingen, maar het koste Johan geen enkele moeite om het goede voorbeeld van Luc te volgen en ook te beginnen aan een treksessie in de openlucht. Zonder een woord te zeggen keken ze elkaar recht in de ogen, maar bleven zo’n drie meter van elkaar elk op de plaats staan. Ze genoten beiden van de aanblik  die de ander hen bood. En omdat ze zich beiden, zonder het van elkaar te weten, in de videoteek al hadden opgegeild  duurde het niet lang of  Luc begon te spuiten kreunend spoot zijn sperma fier door de avondlucht. Het had nog nauwelijks de bosgrond bereikt of  Johan was ook zover en spoot met een welgemikt schot  zijn kwakkie er precies bovenop, waarop Luc  uitriep zo nou kunnen onze zaadjes samen spelen! Waarop Johan zei dat hij er net zo overdacht, het daarom gedaan had , maar dat wat hem betrof “de baasjes” in de toekomst ook nog eens iets samen zouden moeten doen.  Oh ik vind het best zei Luc maar ik denk dat we nu toch gauw naar boord moeten, we hebben nog maar tien minuten en dan zwaait er wat! Nou dat zwaaien valt wel mee, maar laten we inderdaad maar voortmaken, hoe minder we de aandacht van de anderen op ons vestigen hoe meer kansen we krijgen samen nog eens iets te doen.  En Johan wist dat er zich nu een prachtige kans aandiende en dat hij die met beide handen zou grijpen.


Luc lag in zijn slaapzak en was op het geluid van de motor een beetje ingedommeld. Plotseling schrok hij klaarwakker omdat hij boven zijn hoofd in het gangboord voetstappen hoorde en vervolgens merkte dat er iemand zich door het open luik de trap af kwam. Luc besloot zich plat op zijn rug slapende te houden en maar eens rustig af te wachten. Langzaam liep Johan naar de slaapzak en riep heel zachtjes Luuuhuuc? Geen reactie. Luc! Nog geen reactie. Toen voelde Luc even later dat er heel langzaam aan de rits van de slaapzak getrokken werd tot deze helemaal open  was. Heel langzaam stak Johan  zijn hand in de warme  slaapzak. Heel voorzichtig schoof hij zijn hand naar Luc zijn kruis. Tot zijn stomme verbazing ontdekte hij dat Luc helemaal naakt in zijn slaapzak lag. Want waar hij een  boxer of op zijn minst een slip verwachtte had hij in een keer zijn hele hand vol pik. En op datzelfde moment sloeg  Luc twee stevige armen om hem heen. Johan had daar absoluut niet op gerekend en verloor prompt zijn evenwicht zodat hij boven op Luc kwam te liggen., met hun gezichten vlak bij elkaar. Luc greep Johan stevig bij zijn hoofd en drukte zijn iets geopende lippen vol op de zijne. Het duurde niet lang of Johan was helemaal van de schrik bekomen en beantwoordde de actie van Luc door zijn mond te openen en heel langzaam zijn tong  in Luc zijn mond te laten glijden. Eerst rustig maar steeds gulziger zogen ze op elkaars tongen, likten langs elkaars tanden en vergaten bijna om adem te halen. Na een poosje moesten ze het toch wat rustiger aan doen en lieten de omhelzing waarin ze elkaar steeds  hadden gehouden wat losser. Johan lag boven op de volledig naakte Luc, maar dat duurde niet lang meer. Hij liet zich van hem af rollen trok  in een vloeiende beweging zijn Tshirt over het hooft en ook zijn trainingsbroek met boxer lag in no time ergens in het ruim geslingerd.Nu waren ze beiden naakt  konden elkaar een rustig bekijken. Beiden hadden inmiddels een paal ven jewelste. Luc een vrij dunne, maar wel behoorlijk lang, die van Johan was veel korter maar wel dikker en met een hele mooie paarse eikel, waaruit al een druppel vocht kwam. Toen Luc dat zag kon hij zich niet inhouden en als gehypnotiseerd ging zijn hoofd naar dat lekkers tussen Johan zijn benen. Heel langzaam omsloten zijn lippen de eikel en terwijl hij met het puntje van zijn tong het vocht uit het gaatje likte begon hij langzaam te zuigen terwijl hij met zijn hoofd een op en neer gaande beweging maakte.


Er ging een schok van genot door Johan zijn lijf, maar nadat hij daar even van genoten had wilde hij zich toch ook niet onbetuigd laten en draaide zodanig dat hij Luc dezelfde behandeling kon geven. Luc had zich al een tijdje liggen opgeilen voordat Johan kwam, daarom lag hij ook naakt in zijn slaapzak. Maar dat betekende wel dat toen Johan eenmaal aan het zuigen ging Luc al heel snel voelde dat hij ging spuiten. Hij liet Johan zijn pik even voor wat hij was en waarschuwde Johan dat hij het niet lang meer op kon houden.  Geeft niks zei Johan maar dan moet je mij met rust laten. Ga gewoon op je rug liggen met je ogen dicht, probeer het zo lang mogelijk uit te stellen maar ik wil iedere druppel van jouw geil opslobberen dus als je het niet meer kunt houden: spuiten met de handel! Luc gehoorzaamde onmiddellijk en hij merkte inderdaad dat hij het zo nog even uit kon stellen. Maar het gevoel dat hij moest spuiten werd wel langzaam erger. Hij probeerde het moment van klaarkomen steeds maar tegen te houden tot dit op zeker moment niet meer ging en hij alles bij Johan in zijn keelgat spoot ……………..en het  was deze herinnering die Luc in zijn droom opnieuw beleefde waardoor hij bij Marc in de truck ineens met een natte plek in zijn boxer zat……..!        

 

1676 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.