Afspraak bij de fysio

Geplaatst door: johnvanb op 12-01-18

Recent moest ik naar de fysio. Mogelijk door het vele hardlopen had ik last van mijn knie en bovenbeen. Het leek mij verstandig om de fysio ernaar te laten kijken, om mogelijk erger te voorkomen. Aan het eind van een middag kon ik terecht bij de fysio, Ad. Omdat ik na afloop daarvan nog naar de fitness ging, was ik daar qua kleding al op voorbereid. Ik droeg een mouwloos sportshirt en een van mijn korte, strakke, zwarte hardloopbroekjes.

Ik moest plaatsnemen op de behandeltafel, liggend op mijn rug. Ad pakte een voor een mijn benen vast, trok deze omhoog van de tafel en maakte allerhande bewegingen en bochten ten opzichte van mijn knie om vast te stellen of ik geen problemen met een meniscus had. Het onderzoek nam best wat tijd in beslag, maar dat maakte niet uit. Ik was al blij dat er serieus naar gekeken werd. De conclusie was dat het een vorm van overbelasting was. Ik was redelijk opgelucht, al was elke dag met overlast er een te veel. Ad masseerde nog een tijd mijn knie en wreef er zacht overheen. Hetzelfde deed hij bij mijn bovenbeen. Ik vond het wel prima, mijn bovenbenen waren door al dat rennen best gevoelig geworden. Op een bepaald moment voelde ik dat hij, door de stof van mijn korte, zwarte, strakke broekje tegen mijn ballen aantikte. Ik ging er vanuit dat dat toeval was. Tegen de tijd dat het voor de derde keer gebeurde, geloofde ik niet meer in toeval. De vierde keerde werd dat bevestigd: hij tikte er niet even tegen aan, hij wreef zachtjes over mijn ballen. Dat was een onverwachte ervaring. Ik lag nog steeds op de behandeltafel en wilde het liefst mijn ogen dicht doen en genieten. Helaas duren afspraken bij de fysio niet heel lang, dus hield ik mijn ogen open. Ad streelde verder, langzaam over mijn bovenbenen en weer over mijn ballen. De dunne stof kon niet verhullen dat mijn lul hard werd. Hij zag dat ook, en wreef er stevig overheen. 

Door de stof van zijn trainingsbroek zag ik dat hij ook opgewonden werd. Terwijl hij over mijn lul wreef, keek ik naar de bobbel in zijn broek. In een flits schoof ik mijn broekje een stukje naar beneden, waardoor mijn harde lul op mijn buik lag. Hij pakte mijn hem vast en begon me langzaam af te trekken. Mijn eikel was al nat van het voorvocht, mijn voorhuid gleed soepel heen en weer. Ik liet mijn hand in zijn broek gaan en voelde zijn pik. Snel deed hij zijn broek wat naar beneden. Ik zag nu zijn harde pik en nam hem in mijn hand. Ik lag in een wat lastige positie, maar het lukte me toch makkelijk hem af te trekken. Daarop bewoog hij voorover en begon me te pijpen. Wow, waar een fysioafspraak allemaal toe kan leiden dacht ik nog.

Er was helaas niet veel tijd, ik ging er vanuit dat de volgende patient al in de wachtkamer zat. Ik was echt zo geil geworden, ik wilde wel graag klaarkomen, en hij vast ook. Het tempo ging omhoog en het duurde niet heel erg lang meer voordat we zouden klaarkomen. Hij gaf aan dat hij ging komen. Ik trok mijn shirt wat omhoog en trok net zolang aan zijn pik, tot hij over mijn onderbuik klaarkwam. Een flinke lading warm zaad kwam op mijn buik terecht. Dat was voor mij het moment om ook te komen. Ik gaf aan dat ik zover was. Hij liet mijn lul uit zijn mond gaan en nam hem in zijn hand. Hij trok me stevig af, veel had ik niet meer nodig. Mijn zaad spoot hard mijn uit lul, alsnog over mijn shirt. Ad pakte snel een handdoek en veegde ons zaad weg. Ik trok mijn broek omhoog en maakte aanstalten om weg te gaan.

‘Het is overbelasting’, bevestigde hij nog. ‘Als je last houdt, kom je nog maar een keer langs.’ Een knipoog volgde.

3361 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.