George (Deel 2)

Geplaatst door: senior1957 op 13-01-18

Het was al in de middag dat George wakker werd en met een arm om Nigel lag en met een grote glimlach terug dacht aan de heerlijke vrijpartij van afgelopen nacht.

George begon Nigel heel zachtjes te strelen en hij werd na een paar minuten ook wakker en zei zachtjes: "Hi schat, lekker geslapen"?
"Ja heerlijk" zei George, "Dat kon ook niet anders dan onze heerlijke vrijpartij vannacht". Nigel lachte en ze begonnen elkaar weer te strelen en George kuste Nigel over zijn hele lichaam en nam daarna zijn heerlijke grote pik in zijn mond en zoog er op tot Nigel kreunend klaar kwam. George spuugde het uit in een glas, wat naast het bed stond en Nigel ging met zijn tong over het lichaam van George en nam zijn ook niet kleine pik (20x5) in zijn mond en liet hem er helemaal in verdwijnen en ging toen met lange halen heen en weer tot George bijna letterlijk explodeerde en met krachtige stralen zijn zaad in Nigels mond loosde en zoog alles er uit.
Nigel pakte het glas met het zaad van George en goot het naar binnen en mengde het met het sperma van George en kuste toen George en gaf hem al het sperma, George liet het in zijn mond rondgaan en gaf het terug aan Nigel.
Dat ging ging een paar keer zo tot Nigel de helft aan George gaf en ze het tegelijk doorslikten. Voldaan lagen ze nog wat te praten en dat George nog aangifte moest doen van de verdwijning van zijn bagage en de diefstal van zijn portemonnee.

Een uurtje later liepen ze naar het politiebureau en hadden niet zo'n vertrouwen in de lokale veldwachter en beschouwden de bagage als verloren. Eenmaal aangekomen bij het politiebureau, viel alles mee, het zag er modern uit en werden vriendelijk ontvangen en na opgegeven te hebben wat ze kwamen doen, kregen ze te horen dat ze ongeveer 10 minuten moesten tot er een agent beschikbaar was voor de aangifte en of ze koffie wilden hebben.... Na een klein kwartiertje kwam een jonge agent op hen af, stelde zich netjes voor en of ze mee wilden komen, dan nam hij de aangifte op. George vertelde het verhaal met de taxi en de agent luisterde aandachtig en maakte aantekeningen en zei toen verrast dat hij zoiets gelezen had die ochtend.
Hij zocht het bericht op en zei dat in een plaats in de buurt, een taxibestuurder bagage in zijn kofferbak gevonden had, die niet van zijn klant was. De chauffeur hoorde zijn kofferbak dichtslaan en er stapte iemand in de auto en nam aan dat de bagage van hem was en toen bleek dat het niet zo was, bracht hij het netjes naar het politie bureau daar. George was blij als een aap met 7 lullen toen hij dat hoorde en vroeg hoe hij zijn bagage terug kreeg. De agent vertelde dat hij het nu kon gaan halen of anders kon het met de interne dienst mee en kon hij het na 10:00 ophalen.
George liet het maar bezorgen op het bureau en zou het de volgende dag ophalen en deed ook nog aangifte van de diefstal van zijn portemonnee en keek hoopvol naar de agent, maar helaas was daar nog niks over bekend. Die avond moest Nigel weer werken en George hielp in de bar en verdiende zo nog wat geld en zat niet alleen.
De nacht verliep grotendeels hetzelfde als afgelopen nacht, al gingen ze nu rond 02:00 slapen en de volgende dag ging George naar het bureau om zijn bagage op te halen. De agent van de vorige dag vertelde hem dat iemand een portemonnee gevonden had langs de weg en was van hem, want ook zijn identiteitskaart zat er nog in, wel was al het geld weg. George bedankte hem en liep tevreden terug naar het appartement van Nigel....

Wordt vervolgd....

1568 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.