Supermarkt

Bijna elke dag zie ik hem voorbij mijn appartement lopen. Ik weet niet waarnaar hij op weg is. Hij loopt met zijn hoofd naar beneden. Hij kijkt nooit om zich heen. Zijn gezicht staat niet vrolijk. Een beetje triest zelfs. Misschien moet ik hem een keer vragen hoe het met hem gaat. Uitnodigen voor een kopje thee. Hij woont zeker in de buurt. Soms zie ik hem bij de supermarkt aan de andere kant van de wijk. Dat ik hem maanden niet heb gezien, realiseer ik me pas als ik achter hem sta in de rij bij de supermarkt. Hij heeft zijn winkelmandje vol. Ik alleen een pak melk. Hij kijkt om en gebaart me dat ik voor mag gaan. “Is niet nodig,” Verzeker ik hem. “Jij hebt ook niet veel.” Nu zie ik dat op zijn trieste gezicht ook een vriendelijke glimlach verschijnen. Als hij zijn boodschappen inpakt, reken ik mijn melk af. Samen lopen we naar buiten. “Je woont in deze buurt?,” vraag ik hem, terwijl ik het antwoord al weet. “Ik zie je vaak bij me voorbij lopen,” Hij antwoord bevestigend met kort: “Ja”. Meteen voegt hij er aan toe dat zijn Nederlands niet al te best is. “I prefer english, if you don’t mind.” “I didn’t see you for a while.” Het is niet écht een vraag. Hij vertelt dat hij bij zijn familie op bezoek is geweest. “I am from Sierra Leone.” Terwijl we samen oplopen, praten we geanimeerd verder. Hij over zijn geboorteland en ik over mijn reis door Mali.

Geïnteresseerd vraagt hij me hoe ik Afrika vind. In geuren en kleuren vertel ik over het West-Afrikaanse land. Hoe geweldig de atmosfeer, het klimaat en de vriendelijke mensen. De armoede die ik heb gezien. Maar ook over de gastvrijheid die je overal tegenkomt. Ik vertel hem over de leuke ontmoetingen en de knappe mensen. “Particularly the handsome and charming men,” voeg ik er aan toe om hem te testen. Hij is een tijdje stil en vraag dan: “You like men?” Ik zet mijn versierpoging door: Yes, but only if their as goodlooking and friendly as you are.” Hij kijkt ernstig: “Never been with a man, so I really don’t know.” “If you don’t try, you never know,” Ik kijk hem aan, maar hij wendt zijn hoofd af. “This is my house,” zegt hij als hij zijn sleutels pakt. We zijn in een straat niet ver verwijderd van mijn flat. “I live in the appartmentbuilding overthere, come over if you like, we can have a coffee, tea or something else together, talk about things.” Ik geef hem mijn adreskaartje en zeg hem dat hij altijd kan bellen of een berichtje sturen. “Nice, my name is Lamine,” Hij geeft me een hand, glimlacht en verdwijnt in huis.

Met Lamine in mijn gedachten loop ik naar mijn appartement. Tevreden terugkijkend naar onze eerste ontmoeting. Ondertussen vraag ik me af of hij gebruik gaat maken van mijn uitnodiging. Als freelancer werk ik meestal thuis. Mijn laptop is alles wat ik nodig heb. Ik ben druk bezig als ik na een week een berichtje krijg. Een onbekend nummer. “I need to talk, Lamine,” lees ik. Ik schrijf hem terug dat ik thuis ben, dat hij weet waar ik woon. Ik voeg mijn huisnummer toe. Een half uur later gaat de deurbel. Door de intercom roept hij zijn naam. “Third floor,” antwoord ik kort. Als ik de voordeur open, zie ik weer die bezorgde blik. Ik vraag hem wat er is, terwijl ik hem voorga naar de woonkamer. “I thinking about our conversation all the time. Since we talked i am wondering how it is to be with a man.” Ik geef hem hetzelfde antwoord als een week geleden. “If you don’t try, you never know, however i don’t want to take advantage of you.” Hij kijkt me aan. “I am a grown-up, i do what i have to do,”

Lamine loopt recht op me af. Hij pakt me vast en zonder aarzelen drukt hij zijn zachte lippen op die van mij. Ik open mijn mond en hij duwt zijn tong naar binnen. Zeker tien minuten staan we elkaar op die manier te verkennen. Ik hoor tevreden gekreun. Hij ritst zijn jas open en trekt hem uit zonder onze kus te verbreken. Ik glijd met mijn handen onder zijn sweatshirt en voel zijn harde tepels. Meer tevreden gekreun. Hij volgt mijn voorbeeld en vindt mijn tepels. Lamine knoopt vervolgens mijn overhemd open, maakt mijn broek los. Hij kleedt me helemaal uit. Ik onderga het allemaal en laat het initiatief bij verder bij hem. In no-time sta ik helemaal naakt voor hem. Hij doet een stap terug en bekijkt me van top tot teen. Zijn blik blijft hangen op mijn stijve lul. “It’s okay, but mine is bigger,” zegt hij en kijkt me uitdagend aan. “Only words,” pareer ik. “And by the way: maybe it is big, but can you use it. You are a virgin.” Zijn antwoord komt snel: “I am not a virgin, i’ve been with girls and women,” Hij heeft geen intentie me langer te laten wachten. Terwijl ik toekijk vanaf de bank, kleedt hij zich langzaam uit. De schroom die hij had bij binnenkomst is helemaal verdwenen. Hij geeft een show weg. Zijn kleding gooit hij achteloos door de kamer. Lamine stop bij zijn boxershort. Een ouderwetse wijde katoenen met strepen. De dunne stof bevestigd zijn bewering. Die van hem is groter. Hij loopt op me af. Als hij stopt, is zijn kruis mijn mond dicht genaderd. “You can take it off,” fluistert hij. Ik trek het elastiek naar voren en schuif zijn onderbroek naar beneden. Op zijn eikel verschijnt een parel voorvocht. Teder lik ik het voorvocht op. Neem zijn eikel in mijn mond en zuig erop. Ik leg mijn handen op zijn billen en dirigeer verder. Als ik naar boven kijk, zie ik dat Lamine mijn handelingen nauwkeurig volgt. Veel aanwijzigingen heeft hij niet nodig. Hij drukt zijn pik verder. “Mine is bigger, isn’t it,” hoor ik hem zeggen. Met zijn pik nog in mijn mond murmel ik: “Not that much.” Zijn pik is prachtig. Stevig, dik en kaarsrecht. Ik moet meer wennen aan de omvang dan aan de lengte. Ik sluit mijn ogen. Even later voel ik zijn schaamhaar tegen mijn neus kriebelen. Minstens vijf minuten pijp ik hem met lange halen en veel speeksel. De geluiden die ik van boven hoor, maken me nog geiler. Tegelijkertijd merk ik dat dit niet lang gaat duren. Zijn ademhaling wordt zwaarder. Met een luide kreun spuit hij zich leeg. Het is te snel en te veel om door te slikken. Langs mijn mondhoeken druipt zijn sperma op mijn benen. Lamine ploft op de bank naast me. Het bloed verdwijnt langzaam uit zijn pik. Ik geniet van de aanblik. Zijn lul hangt lang loom tussen zijn benen.

Ik wordt uit mijn dromerijen gehaald door de stem van Lamine: “I want to go all te way.” Hij buigt zich opzij en neemt mijn pik in zijn mond. Die staat nog steeds stokstijf omhoog. Hij pijpt als een beginneling. Kort halen en niet diep. Maar het gevoel is er niet minder om. Genot zit voor een groot deel tussen de oren. Een fantastische pijper die je eigenlijk niet leuk vindt, geeft nu eenmaal minder plezier dan een onhandige die je helemaal ziet zitten. Wat Lamine mist aan ervaring maakt hij goed door zijn inzet. “You can finish me with your hand if you want,” zeg ik hem. “Thanks, licking a pussy is less tiresome, and i know how to jack,” De daad bij het woord voegend. Aandachtig begint hij me af te rukken, zijn hoofd dicht bij mijn lul. Lang heb ik niet nodig. De hele situatie heeft me ontzettend geil gemaakt. Met een paar stevige stralen op mijn borst kom ik zwaar hijgend klaar.

Als opzij kijk, zie ik zijn pik kaarsrecht stijf op zijn buik liggen. “You really want to go àll te way? You know how pussy feels, want to know how an ass is.” Zonder af te wachten trek ik mijn knieën tegen mijn schouders. Ik bevochtig mijn vinger met een flinke klodder spuug en wrijf die in mijn speet. Ik vraag Lamine hetzelfde te doen met zijn lul. Verdere instructies heeft hij niet nodig. Hij schuift zijn dikke lul in mijn kontgat. Hij voelt de weerstand van mijn kringspier. Even houdt hij in. Ik pers alsof ik moet poepen om hem verder toegang te geven. Dan drukt hij door. “You are tighter than a woman,” vergelijkt Lamine. Dan doet hij wat hij met vrouwen eerder heeft gedaan. Onbehouwen neukt hij me. Langzaam en diep. Dan weer met korte halen en snel. Hij gromt. Hij steunt. Hij kijkt me niet aan. Zijn blik is gericht op zijn pik in mijn kont. Na een minuut of tien zie ik zijn gezicht verstrakken. Met een lange ‘ah’ komt hij diep in me klaar. Hij blijft in me en ik voel zijn piemel kloppen. Als hij zich terugtrekt, kijkt hij me strak aan. “I am not going to give up pussy, but i sure want to do this again. Okay?” vraagt hij me onzeker. “Consider this pussy yours. How can I refuse,” zeg ik terwijl ik zijn zachte lippen kus.

5067 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.