De oude chatters

Hoi, ken je ons nog ?? Dat was de melding die ik tijdens het surfen kreeg. Ik was een beetje doelloos op het internet allerlei sites aan het afstruinen. Eigenlijk met het doel om een date te scoren, maar ik bleef meer hangen bij plaatjes kijken. Ik had onderwijl een aantal sites openstaan, waarop ik een profiel heb en op een van die sites kreeg ik deze melding. Ik kende ze zeker. Maar omdat ik in Utrecht werk en zij uit Limburg kwamen, bleef het bij elkaar opgeilen per chat en we hadden eigenlijk niet de illusie dat het ooit tot een date zou komen. Overigens is dat daten best lastig, ik had al een tijdje geen date meer gehad. Niet dat ik  niet wilde, maar er kwam altijd wel iets tussen. Of het klikte niet, of het was een faker, of het kwam qua tijd niet uit.


Maar het bleek dat zij een huisje hadden gehuurd op een vakantiepark en ze hadden wel zin in een verzetje en omdat ik in de buurt werkte, dachten ze aan mij... Ik had ondertussen hun profiel weer even opgezocht om mij geheugen op te frissen en het bleek dat ze wat nieuwe foto's erop hadden gezet. Ze zagen er nog steeds lekker uit.  Ze waren natuurlijk wel iets ouder geworden, beide rond de zestig, maar dat vond ik prima. Ik vond het wel supergeil, maar vroeg me wel af of het nu wel zou kunnen lukken. Ze bleken 3 weken in een huisje te zitten en dat bood mij wel wat tijd om wat "huishoudelijke" zaken te regelen en we spraken af dat ik op een woensdag zou komen. Ze zouden mij ophalen vanaf station Den Dolder, dat vond ik op een of andere manier wel geil dat ik opgepikt zou worden als een soort van hoertje... Zo gezegd zo gedaan, dus de woensdag erop stond ik rond een uurtje of 10 op station Den Dolder. Ik liep naar de parkeerplaats, want daar zouden ze staan te wachten met hun auto. Ze hadden de kleur en merk van de auto doorgegeven met de laatste cijfers van het kenteken, zodat ik niet bij de verkeerde auto zou instappen.


Toch een beetje huiverig liep ik de parkeerplaats op, maar dar was ongegrond want de auto stond er gewoon. De deur zwaaide open en er stapte een man uit, die ik herkende van de foto's. Hij liep naar me toe, stelde zich voor en kuste me al vol op de mond. dat was wel een beetje verrassend, maar ik was te overdonderd om er wat van te zeggen ik moest achterin gaan zitten en hij kwam naast me zitten. De man die voorin zat, draaide zich om en stelde zich voor, ook hem herkende ik van de foto's. We reden weg en Cees, die naast mij zat, begon me meteen weer te kussen. Hij pakte mijn rechterhand en legde die op zijn kruis. Daar zat al behoorlijk wat in, zo te voelen.


Ik werd er supergeil van en deed mijn mond open, zodat Cees zijn tong er lekker in kon steken en we begonnen lekker te tongen. De auto waarin we zaten, had privacyglas, zodat Cees en ik redelijk onbespied onze gang konden gaan. Ik maakte ondertussen de broek van Cees open en haalde zijn inmiddels hard geworden pik eruit. De man voorin, Marcel, bromde goedkeurend. Zo, zei hij, je laat er geen gras over groeien. Ik kon niet antwoorden, want Cees had mijn hoofd naar beneden geduwd , om zijn pik lekker te pijpen... Hij begon te kreunen, dat hij dat zo heerlijk vond, dat hij meteen wilde klaarkomen in mijn mond.... Marcel zei, dat hij daarmee moest wachten, want we waren bijna op de plaats van bestemming.


Ze bleken via Airbnb een vrijstaand huisje gehuurd te hebben, wat redelijk afgelegen lag en dus veel privacy bood. Marcel parkeerde de auto voor de deur en we liepen naar binnen. Meteen toen we binnen waren greep Marcel mij en ook hij begon mij meteen te tongen. Cees stond achter mij en begon mij en zichzelf uit te kleden. Ik was nog geiler geworden en zakte op mijn knieën om ook de pik van Marcel te pijpen. Die liet dat even toe, maar zei toen dat we eerst gingen douchen. Ik begreep de hint en we liepen naar de douche. Daar lagen de spullen al klaar. We hadden via de chat afgesproken, dat ik me zou spoelen en dat we daarna verder ons gang konden gaan, omdat we allemaal schoon en gezond waren. De mannen douchten zich kort en gaven mij toen wat privacy om mij helemaal schoon en klaar te maken.


Toen dat gebeurd was, liep ik naar de woonkamer toe, waar beide mannen naast elkaar op de bank zaten. Ze waren lekker met elkaar aan het tongen, wat een geil gezicht was. Ik ging er op mijn knieën voor zitten en pakte met twee handen twee pikken vast.  Wie eerst ? vroeg ik en ik hun beide verwachtingsvol aan. Ik, zei Cees, en duwde mijn gezicht richting zijn pik. Hij ging lekker languit op de bank liggen en ik kon zijn pik goed diep in de mond nemen. Ik proefde al wat voorvocht, wat lekker ziltig smaakte. Ondertussen was Marcel achter mij gaan zitten en smeerde wat glijmiddel op mijn kontje. Hij begon me voorzichtig met één vinger te vingeren en keek mij eens aan om het zeer deed. Dat was absoluut niet het geval en ik knikte dat hij verder kon gaan. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en voordat ik het wist zaten er drie vingers redelijk diep in mijn kontje.


Kom mee, zei hij, we gaan naar het bed en we liepen naar de slaapkamer toe, waar een lekker groot bed op ons stond te wachten. Marcel ging op zijn rug liggen en gebaarde dat ik bovenop hem moest gaan zitten, zijn pik stond inmiddels fier omhoog en ik liet me er overheen zakken. Ondanks het feit, dat hij met zijn vingers goed werk had verricht, moest ik er toch even aan wennen, vond ik. Dat vond Marcel echter van niet, want met één stoot, zat hij er tot aan zijn ballen in. Ik kreunde van schrik, maar daarna voelde ik mij heerlijk gevuld. Cees stond inmiddels naast mij en stopte zijn pik weer in mijn mond. Ik begon hem te pijpen, terwijl Marcel zijn pik dieper en dieper in mijn kontje pompte. 


Cees zei, dat hij toch echt ging klaar komen in mijn mond, ik had niet eens de kans om nee te zeggen, want voor ik het wist, spoot hij zijn pik leeg in mijn mond. Ik slikte zoveel mogelijk door, maar dat was niet nodig, want hij begon me onmiddellijk te tongen om zijn eigen zaad  op te lebberen. Dat was zo supergeil, dat Marcel zich niet kon bedwingen en ook zijn pik leeg spoot in mijn kont. Ik voelde het zaad in mijn darmen lopen. Wat supergeil !! Ik keek op de klok en het bleek, dat ik net drie kwartier onderweg was. Ze volgden mijn blik en zeiden dat dit een goede warming up was....


Wordt vervolgd.....

3213 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.