Met Arianna naar club Mystique..Travo evening..

Geplaatst door: melissa-thon-cd-trav op 09-02-18

Het is weer de 2e donderdag van de maand, dat betekend vaste Travo evening in parenclub Mystique. In december ben ik voor het eerst meegegaan met Arianna Mystique, een van mijn vaste Tgirl vriendinnetjes.  Nu voor de 2e keer dus...We waren er rond 15.30 uur. Eerst wat gegeten en toe naar de gezellige bar, we dronken wat en gingen onze eigen gang, we kwamen elkaar toch wel ergens tegen..Ik besloot naar de darkroom te gaan, daar werd al flink gesekst... Ik zocht een plekje op het neukbed...Ik zat amper en had al een pik in mijn mond..ik pijpte hem nat en diep..de volgende stond al klaar..binnen 15 minuten heeft Melissa zeker 10 pikken gepijpt...Ik werd bloedgeil en wilde geneukt worden...ik pakte glijmiddel en een condoom...ik ging op mijn knieën zitten op het bed en trok mijn neuk gaatje open...ik verzocht 5 mannen een condoom te gebruiken, een voor een neukte ze mij in mijn kutje..heerlijk was het..de mannen wilde nog niet spuiten en trokken op tijd terug..Het is nog vroeg....

Na een tijdje ging ik terug naar de bar...even mijn keeltje doorspoelen...na wat gedronken en gebabbeld te hebben ging ik weer terug naar de darkroom, ik hoor van Mystique dat er o.a.een geile vrouw was die voor veel in is.... Melissa wil dat meemaken..ik kwam bij het bed en zag wijdbeens een jonde blonde vrouw op haar rug liggen, zij was duidelijk wap....zij werd gebeft...ik ging naast haar liggen en begon haar te tongen....hmmmm heerlijk..Het beffen stopte even...ik begon haar te klit te vingeren...met een paar vingers drong ik haar kut in...ze begon te kreunen en te kronkelen..we begonnen weer te tongen...opeens voelde ik een warme natte straal haar kut uitspuiten, ze kwam squirtend klaar...geil..

Ik ging weer naar de bar..ff uitrusten.. Na een tijdje ging ik weer terug, na een ging ik weer terug..na zeker 15 mannen gepijpt te hebben en zaad geslikt te hebben..ging ik op mijn rug liggen...uit het donker verscheen en heerlijke milf met enorme tieten...ze kroop op mij en ik begon haar heerlijke borsten te masseren..en af te likken, haar tepels werden harder en harder..ze zocht met haar hand mijn half harde pik...ik zei moet je geen condoom schatje...neen lekkerding neuk me zo maar.. zonder..en dat deed ik dus ook,mijn pik verdween in haar kletsnatte kut....hhmmm.

Na een tijdje gevreeën te hebben verschenen er een voor een zeker 15 mannen achter de vrouw, ze zat op haar knieën op mijn pik...een voor een neukte ze de vrouw in haar kont...een echte gangbang!!! Na een tijdje spoten de mannen een voor een hun zaad de kont in van de vrouw,..haar tieten schudde heen en weer..ik kwam ook klaar en spoot mijn zaad naar binnen...hmmmm heerlijk. De mannen gingen weg, maar er kwamen steeds meer nieuwe mannen..de vrouw en ik pijpte er los..de vrouw moest rond half 8 weg zei ze..het was half 8... Ik besloot nu als neukvee te dienen en ging op mijn knieën zitten met mijn kontje open getrokken...een voor een werd ik hard doorgeneukt..terwijl ik andere mannen klaar pijpte...zei spoten hun zaad mijn keel in hhmm ..


Wat een geile dag....heerlijk was het , zeker 41 mannen gepijpt...ben 20 x geneukt, ik zelf met 2 vrouwen geneukt/gesekst...hmmm..
Ik ging weer naar de bar..Arianne zat er ook...we bespoten nog wat te drinken en uitgeblust rond 00.00 naar huis te gaan...voor herhaling vatbaar weer...

Wordt weer vervolgd..

1306 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.