Kees vertelt.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-02-18

Voor begin robbie 100 deleted per-ongeluk je bericht lees mee geef commentaar bedankt.


Ik ben Kees was ooit opzichter op een bouwplaats in 70 jaren. Toen werkte er echte mannen als zo kan noemen ? Je werkte hard maar was ook tijd voor pleziertjes Wat dan lees mee ?

Dit verhaal gaat over mijn ontmoeting met Sven. Hij was anders Hoe dan ? Floot niet naar de meiden. Welke vaak het uit lokte ! Nee Sven genoot van wat aan strakke kerels langs kwam. Heren liefde had ik alvast nooit van gehoord. Maar daar bleek hij grote liefhebber van te zijn ! Het waren de 70 jaren toen was het anders. Hoe ik er achter kwam dat hij mij lekker vond ?

Simpel ja buiten feit dat zijn ogen over mijn lichaam gingen(merkte,t wel). Ik was aan,t douchen in de wagen en hij kwam binnen. Ja blond en 1.80 en strak kontje en groot geschapen. Ik schrok eerst toen hij zich uit kleedde. En zijn handen over mijn lichaam gingen. Eigenlijk had ook een gevoel  voor hem ! Ja ik zag best goed uit toen haha(nu nog steeds). Zwart golvend haar 1.80 en gewoon wat gespierd op juiste plekken. Ja Sven wist wat hij deed het wond mij wel op.

Hij was al opgewonden voelde ik. Zijn stijve  voelde ik tegen mijn onder rug. Mijn erectie was zeker zichtbaar en voelbaar. Ja ik voelde een vinger naar binnen gaan. Daarna meer tot mijn holletje open was. Ik was zo wijs hem te laten stoppen. Het was niet de plaats om sex te hebben. Ik gaf hem toen we aan gekleed waren mijn adres ! Daar zouden we  wel sex hebben.

Hij kwam op tijd en had aan gebeld. Ik opende de deur en liet hem binnen komen. Al snel was mijn holletje weer open voor wat vind komen. Hij kwam in mij en was snel gewend aan mijn nauwe holletje. Kort door de bocht we hebben  in bijna elke kamer elkaar bemind. En hij kwam net als ik de nodige keren. Na de laatste keer douchte hij na mij. Terwijl ik eten op tafel zette  schonk hij 2 biertjes in.  Nee na het eten  vrijde we nog wat. Toen vertrok hij naar zijn eigen flatje. Ja de volgende dag zagen we elkaar op bouwplaats. Er was iets veranderd maar dat snappen jullie wel.

1515 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.