Winkelen

Geplaatst door: op 11-02-18

In het weekend ben ik koffie aan het zetten als het apparaat er ineens mee stopt. Normaal bestel ik spullen online, maar omdat ik nu direct koffie wil zetten, rij ik naar een winkel om deze te halen. Bij de winkel aangekomen word ik door een leuke man geholpen. Hoi, zegt hij kan ik je helpen. Ja, vast wel zeg ik. Ik zoek een koffieapparaat. Nog een voorkeur vraagt hij. Ja deze wil ik wel denk ik. Dat is prima. Ik ga hem even uit het magazijn pakken.

Even later komt hij terug met een doos in zijn handen waar het apparaat in zit. Zo, zegt hij. Jij kan vanavond een lekker kop koffie drinken. Nou, doe zo meteen maar, ik was namelijk net bezig toen het apparaat bij mij thuis ermee stopte. Maar vanavond kan natuurlijk ook. Hij noemt het bedrag en ik reken af. Ik wil vanavond wel een bakkie komen doen, lacht hij. Oké, zeg ik, lijkt me leuk. Ik ga naar huis, zet een kop koffie en vergeet de afspraak verder. Als ik in de avond net gegeten heb, wordt er aangebeld. Ik doe open en daar staat de verkoper uit de winkel. Het adres stond in het systeem, mag ik binnenkomen? Ja hoor, zeg ik. Ik zal je jas aannemen en kunnen we zo koffie gaan drinken. Ik hang zijn jas op en ga hem voor naar de woonkamer. Ik heet Pieter zeg ik. Ik ben Theo zegt hij. Ik zal even koffie zetten, zeg ik. Ik ga naar de keuken en zet de koffie aan. Wil je er iets in? Roep ik. Nee, ik drink hem zwart,  roept Theo terug.

We drinken koffie en Theo praat over wie hij is. Hij werkt daar al lange tijd en is getrouwd geweest, maar sinds kort single. Hij is enigszins gezet en iets groter als ik. Zo'n 190 en rond de 90 kilo denk ik. Geen baard of snor en ook geen bril. Hoe oud ben je eigenlijk, vraag ik. Theo zegt 46 en jij? Ik ben 39 zeg ik. Leuk huis heb je zegt Theo. Hij vraagt waar de toilet is en ga hem even voor de woonkamer uit en wijs hem de toilet, als we ongemakkelijk tegen elkaar botsen. Theo lacht. Als hij de woonkamer uit komt sta ik nog te wachten, ik moet namelijk zelf ook. Als ik de toilet uitkom staat Theo daar nog en kust me op mijn mond, kom hier lekker ding. Ik wil je de hele dag al zoenen, ik kan niets zeggen en hij kust me  op mijn mond. We tongzoenen erop los en ik vind het erg lekker. Dat merk ik, omdat me pik al lekker hard wordt. Theo tilt me op en draagt me de woonkamer in en legt me op de bank. Hij trekt zijn trui en blouse uit en zijn boven lichaam is meteen al naakt.

Hij heeft enigszins wat haar op zijn lichaam. Een klein buikje. Hij is kleed mijn nu uit en maakt me blouse los. Daarna pakt hij me riem en maakt de knopen van mijn spijkerbroek los. Als snel ben ik helemaal naakt. Hij kus me eikel en lacht, hij likt er even aan en begint me langzaam te pijpen. Mmm, kreun ik zacht. Hij gaat nu met zijn warme mond op en neer. Ik voel me pik nog harder worden, wat lekker zeg ik. Hij kijkt even me aan en gaat onverstoord door. Ik kreun zachtjes en duw mijn kontje iets omhoog. Hij gaat met zijn vinger tussen mijn billen en ik doe mijn benen uit elkaar, hij voelt met zijn hand nu aan mijn kontgaatje. Ik laat hem gewillig toe. Hij kijkt even op en trek zijn broek uit, daar zie ik een mooie 18 centimeter pik. Hij likt nu even met zijn mijn tong aan mijn gaatje. Ik kreun van genot, ooohhh wat lekker. Voor ik het weet, duwt hij zijn eikel ertegenaan en langzaam glijdt hij naar binnen. Hij komt nu op me liggen en begint me te neuken. Ooooh, wat lekker. Maakt toch niet uit dat ik geen condoom om hem. Eigenlijk wel zeg ik, maar ik wil je warme pik voelen, dus ga lekker door, zeg ik.

Theo duwt nu zijn pik op en neer in mijn kontje. Ik woel zijn warme pik steeds iets dieper in mijn kontje en hij gaat nu steeds sneller op en neer. Wacht even zeg ik, ga eens van me af. Hij kijkt me verbaasd aan. Ga maar liggen zeg ik. Hij gaat liggen en ik ga bovenop hem zitten en duw zijn pik behendig opnieuw bij me naar binnen. Ik ga nu op en neer, hij pakt me stevig vast en gaat ook op en neer. Ik kreun van genot, ik voel even later dat hij begint te schokken en daarna voel ik de warme sap van zijn sperma naar binnen dringen. Ik duw zijn pik nog een keer helemaal naar binnen. Oooohhh, wat was dat lekker zeg ik, ja zegt Theo zeker weten. Ik ga even naar het toilet om mezelf op te frissen en kom daarna weer de woonkamer in. Ik maak met een washandje en lauw water zijn pik schoon. Nadat ik hem schoon heb gemaakt, lik ik aan zijn pik en begin hem te pijpen.

Als snel is zijn pik weer stijf. Theo kijkt me glimlachend aan en zegt, zo dat is lekker. Ik zuig hem zo goed als ik kan af en lik eraan. Ik ga nu met mijn hoofd op en neer en zijn hand zit achterop mijn hoofd om zijn pik stevig naar binnen te duwen. Heel even kokhals ik en trek net op tijd even terug om naar adem te happen. Ik lach en ga gelijk weer door. Als snel komt Theo klaar en ik slik al zijn sperma lekker door. Ik lig alles van zijn pik. Dat had ik nou altijd al willen doen, zeg ik. Dat is mooi zegt Theo, voortaan mag je dat zo vaak doen als je wilt zegt hij. Ik lach en kus hem op zijn lippen. We zitten nog even te praten, drinken nog een kop koffie en dan zegt Theo. Nou, ik ga er maar weer eens vandoor. Dat is goed zeg ik. Volgende weekend weer? Vraag ik, lijkt me lekker zegt Theo. Wat een heerlijke geile avond.

(Dit verhaal is verzonnen en een fantasie van mijn. Ben jij die leuke man die mij verder wil helpen in zijn ontdekkingen, lees mijn verhalen en neem contact op. Als je kunt ontvangen, kunnen we deze fantasieën werkelijkheid laten worden). Groet Pieter

2714 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.