Robert

Geplaatst door: bimanjan op 11-02-18

Allereerst mezelf voorstellen, ik ben Jan, 58jr 183cm 83kg en redelijk bottom. Ik val best wel op jonger en een tintje is helemaal niet te versmaden. Ik ben sinds kort een beetje uit de kast, gescheiden omdat mijn vrouw er achter kwam dat ik wel eens met mannen rommelde. Onderstaande is geen fantasie maar helemaal waar gebeurd alleen de naam is veranderd Ik had een advertentie gezet op een mannen datingsite. Gevraagd een versa of top voor een lekkere date. Een paar nietszeggende berichten gehad zonder vervolg. Tot ik een berichtje kreeg van Robbert, daar stond in dat ie seks zocht en wat dominant was maar mn hart begon sneller te kloppen toen ik las datie 19 jaar was en behoorlijk bruin. Na een paar mails over en weer vroeg hij of ik hem kon oppikken en natuurlijk zat ik al in de auto terwijl we nog aan het mailen waren.

Hij zat een beetje stilletjes naast me toen we naar mijn huis reden maar eenmaal binnen kwam hij een beetje los, mag ik echt alles zeggen? Vroeg hij. Ja, jij mag uitmaken wat en hoe je het doet zei ik tegen het ventje en ondertussen werd ik week van de geilheid, ventje van 19 die mij domineert….. Toen hij zijn broek uittrok zag ik dat ik niet te kort zou komen… een lange slanke pik kwam tevoorschijn, zeker 20 x 4cm. Heb je condooms en glijmiddel? Vroeg hij, natuurlijk en wees op tafel. Mooi dat is voor straks, begin maar eens met me te pijpen zei hij en drukte me op mn knieën. Ik snoof die heerlijke jongenslucht op van een pik die een poosje opgesloten heeft gezeten…. Met een snuifje pislucht eraan en ik werd steeds weker…. Toen deed hij zijn handen op mn hoofd en drukte hij zijn pik in 1 keer zo diep mogelijk in mijn keel en daar was ik ff niet op voorbereid, ik kokhalsde en de tranen sprongen in mn ogen maar het ventje had daar geen boodschap aan en bleef steeds zo diep mogelijk in mn mond neuken. Na een paar keer gekokt te hebben begon ik er een beetje aan te wennen en kreeg weer een beetje lucht. Toen hij het voldoende vond liet hij me los en pakte een condoom en deed die om zijn lekkere jongenspik.

Hij draaide me resoluut om en liet me op de bank leunen maar net zoals in mijn mond drukte hij zijn pik in 1 keer diep in mijn anus en toen kwam ik erachter dat lengte zeker uitmaakt….. hij deed me echt pijn maar toonde geen spoor van genade.  Hij bleef flink door neuken en de tranen sprongen weer in mn ogen, hij draaide me weer om en nu drukte hij mn benen omhoog en ramde zijn pik weer naar binnen, en weer was het gevoelig maar nu iets minder, ondertussen begon ik die pijn lekker te vinden, het gevoel dat er tegen je ingewanden aangeduwd wordt, met kracht. Plots stopte hij, trok het condoom van zijn pik en trok mij ook naar voren zodat ik met mn mond bij zijn pik was en ik snapte direct wat hij wilde en hapte zijn pik naar binnen en begon hem te pijpen.

Het duurde maar even en toen hij zijn pik uit mn mond trok begon hij gelijk te spuiten, golven zaad dropen van mn gezicht… Breng je me naar huis? Zei hij terwijl hij zich weer aankleedde. Is goed zei ik terwijl ik met een kanjer van een erectie bleef zitten. Toen ik weer terug was dacht ik bij mezelf: die klote egoïst hoef ik niet meer… Paar dagen erna een appje van Robert: kom je me vanavond ophalen? Ik kon gewoon niet weigeren… en zei: is goed. Ik sta net op de afgesproken plek en krijg een appje…. Gaat niet door. Ik woest en dacht nooit meer lul.

Ondertussen bleef ik steeds aan hem denken. Na een week weer een appje: kom je me straks ophalen? Ik direct een erectie want het was een lekker ventje, lekkere (te lange) lul maar dat was ook wel weer lekker en hij was zo godvergeten arrogant en dominant. Dus ik stond er weer en hij stapte in de auto. Toen we weer in mijn huis waren zei hij bits : kleed je uit en begon zichzelf ook uit te kleden. Na de vorige keer heeft hij toch wat meer dingen overdacht en toen we naakt waren zei hij draai je om, dus ik draai me om en ik kreeg zijn onderbroek over mn hoofd met het kruis bij mijn neus. Het was een beetje vochtig dus ik rook een doordringende pislucht. Ook had hij een kort touw bij zich waar hij mij handen op mn rug mee vastbond. Ik liet alles natuurlijk heel gewillig toe want ik werd steeds geiler van dat joch.

Ik moest voorover bukken maar als je handen op je rug zitten verlies je snel je evenwicht en zo kwam ik met mn gezicht op de bank terecht. Nog geen seconde later voelde ik zijn eikel tegen mn sterretje en voelde dat hij kracht zette om hem erin te duwen en op dat moment had ik door dat hij geen condoom gebruikte. Terwijl ik protesteerde drukte hij zijn pik naar binnen zonder glijmiddel en dat deed fucking zeer. Hij pompte direct op vol vermogen en zoals de vorige keren stonden de tranen in mn ogen maar die onderbroek over mn hoofd, die pislucht, het bruine ventje ….. alles was zo geil dat ik op dat moment alles zou doen om hem ook in de toekomst te houden…..

Hij trok zijn pik uit mn kont en duwde hem in mn mond en natuurlijk ook daar weer zo diep mogelijk. Ik voelde zijn pik dikker worden en kloppen en toen trok hij hem eruit en tegelijkertijd spoot hij mijn hele gezicht vol met grote klodders jongenszaad. Ik zei geef ff dat doekje aan maar hij zei laten zitten totdat je me naar huis gebracht hebt. Zo langzamerhand was ik een beetje een slaafje geworden van dat  joch en liet alles zitten en bracht hem naar huis. Helaas was dat de laatste keer dat ik hem gezien heb want toen ik heb een appje wilde sturen wanneer hij weer kwam bleek dat hij me geblokt had op whatsapp…….

Robert, mocht je dit lezen, je weet zelf wel of dit over jou gaat, neem contact op met me, je mag doen wat je wilt maar geef me weer het gevoel van je pik…..

2239 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.