Kees vertelt opnieuw.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-02-18

Even medeling geef geen cijfer als je irriteert is zonde van je stem.


Hoe liep het af tussen Sven en mij ? Laat zo zeggen hij koos niet voor mij !
En vertrok na een poosje van de bouwplaats. Niet getreurd kwam helemaal goed met mij. Toen ik op dag bouw terrein verliet botste ik op hem. Natuurlijk deel ik met jullie wat er allemaal gebeurde. Hij was geen sven ouder zelfs was 1.90 en 80 kilo maar lief. Was het toeval dat hij langs liep Nee. Maar daar kwam later achter. Hij was de moeite waard alvast ! Nee was geen liefde op eerste gezicht. Ik was niet op mijn best maar gaf hem niet. Ik wilde hem wat voor baan hij ook had ?

Ja we vonden elkaar leuk. Hij nodigde mij uit om biertje komen halen !
Toen aan kwam bij zijn huis ging gelijk voordeur open. Ja hij had mij verwacht.
 De biertjes vergaten we. Ik pakte hem beet en zoende hem. Hij beantwoorde de kus. En begon de knoopjes van mijn overhemd  los te maken. Natuurlijk stond ik dat toe. Hij was handig er in was niet eerste waar bij deed !

Wij hadden geen haast. Wilde van elkaar genieten. We kregen onze broek uit. Hij was er klaar voor. Ik had gevoel  we kende elkaar? De laag hangende ballen en grote penis kwamen mij bekend voor. Hij was de ex van sven en ja had met hem geslapen. Wat mij niet tegen hield hoor ! Hij kreeg condoom van mij. Dat hij toen in mij kwam stevig tempo had okay. We genoten van elkaar. Toen we klaar kwamen na poosje een biertje.

PS. Ik kreeg eerst lat relatie met hem maar trok al snel bij hem in. Ik verkocht mijn huis en investeerde in ons nieuwe bestaan.

977 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.