Reumatoloog

Geplaatst door: bimanjan op 11-02-18

Reumatholoog

Ik had na een periode van hartproblemen en ontstoken hartzakje en ontstoken longvlies weer een consult bij de cardioloog. Hij zei dat het vocht achter mn hart en longen waarschijnlijk het gevolg was van een reumatologische aandoening en stuurde me door naar een reumatoloog. Op de dag van de afspraak liep ik in mijn werkkleding met een cockring om in de werkplaats wat klusjes te doen. Ook doe ik dan wel eens een flink gewicht aan die ring zodat mn zak lekker uitgetrokken wordt, ik heb op dat moment dan ook geen onderbroek aan. Shit, de tijd vergeten ik moest over tien min in het ziekenhuis zijn en dacht: tis goed zo, gewicht eraf en hup in de auto. Niemand die het ziet. Bij de reumatoloog mijn verhaal gedaan en hij zei dan wil ik zelf eens luisteren hoe je hart en longen klinken……. Oeps. Moest wel mijn tuinbroek los en aangezien die erg wijd is …… Ik voorzichtig de voorkant laten zakken… en beetje omhooggehouden.

Komtie voor me staan en zei, ietsje lager want ik kan er niet bij zo…  dus ik ietsje lager en er flikkert gelijk een aantal pennen, schroevendraaiers en zwarte stiften uit de bovenzakjes. Van schrik laat ik die broek los en mn pik komt geheel bloot te liggen met cockring en al. Reactie van de reumatoloog was…. Hmmmm , ziet er toch niet slecht uit en hij bleef er naar kijken. Aangezien ik al een paar uur met mezelf aan het geilen was geweest en dus best hitsig was kwam er direct een behoorlijke beweging in mn pik die binnen enkele seconden op volle sterkte was. Met het schaamrood op mn wangen mompelde ik iets van sorry hoor maar hij zei dat het niets was om me voor te schamen, integendeel…. Hij biechtte gelijk op dat hij eigenlijk uroloog had willen worden maar dat dan door de verleiding er weinig van zn werk zou komen…..

Hij ging zonder verder wat te vragen door de knieën en nam mn pik in zijn mond en gaf me een heerlijke pijpbeurt. Toen hij merkte dat ik bijna zou gaan komen liet hij mn pik los en vroeg of ik meer wilde en natuurlijk zei ik ja. Hij zei, sta op en draai je om. Tijdens het opstaan viel mn broek helemaal naar beneden en had hij vrij spel. Hij pakte tussen mn benen door mn zak vast en kneep er een lekker in wat bij mij een kreunend geluid veroorzaakte, te hard? Vroeg hij. Nee, lekker zei ik en hij kneep nog wat harder en hij wist toen ook gelijk dat ik wel wat kon hebben….

Terwijl hij mn zak goed vast had siste hij: geen herrie maken want het is hier nogal gehorig. Ik kreunde van de pijn  en knikte alleen maar terwijl ik steeds geiler werd. Hij ging door de knieën en begon mn anus te likken en duwde zn tong steeds dieper en onderwijl bleef hij in mn ballen knijpen die zo langzamerhand beurs werden. Toen stopte hij liet mn ballen los en ging weer rechtstaan. Hij maakte zijn pik, een 17cm, nat en drukte die in mn anus, tjee wat voelde dat goed…. Hij begon me lekker te neuken en trok me tegelijkertijd af. Toen ik voelde dat hij bijna ging komen liet hij mn pik los en concentreerde zich op zichzelf en spoot mn hele kont vol.

Hij kreunde dat het een lieve lust was en trok zijn pik uit mn kont. Hij zakte door zn knieën en begon zijn eigen zaad uit mn kontje te likken en toen hij klaar was zei hij: en nu jou zaad, draaide me om en begon me te pijpen dat het een lieve lust was, tjee, die kon er wat van en al na een paar minuten voelde ik mn zaad borrelen en spoot ik vijf /zes dikke stralen in zn mond die hij gulzig doorslikte. Hij stond op en ging weer achter zn buro zitten en zei: u kunt zich weer aankleden….

Toen zei hij ik had u eigenlijk over drie maanden pas terug willen zien maar ik denk dat het beter is dat ik u wat regelmatiger in de gaten ga houden… bent u het daar mee eens? Natuurlijk zei ik, want het gaat om mn gezondheid toch? Precies zei hij en daar om wil ik u om de twee weken zien. Maar die afspraak maar met mn assistente, kan ik nog wat voor u doen? Ik zei ja, mn pillen zijn bijna op….

Bijna vergeten zei hij , schreef de recepten, gaf me een hand en zei met een knipoog tot over twee weken…….

2686 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.