Dates

Geplaatst door: bimanjan op 11-02-18

Foutgelopen dates

De meeste dates die er worden gemaakt, in mijn geval dan, vallen altijd tegen en zijn niet wat je ervan verwacht… Dit is over het algemeen niet een erotisch verhaal maar een aaneenschakeling van waargebeurde dates…..

1.      1.  Afspraak met voyeur die een buitendate wilde maar ik ben niet voor buitendates. Voyeur sprak me aan op bullchat, je lijkt me een lekkertje en ik zou wel een date willen. Ik zeg: maar wat moet ik met een voyeur? Ik wil seks. Zegt hij ik pijp je en trek je wel af want ik kan door medicijnen geen stijve meer krijgen. En ik weet een plek waar nooit iemand komt……. Ik zeg, weet je het zeker en krijg als antwoord ja er komt nooit iemand…. Ik daar naar toe en inderdaad, niemand te zien…….. ook voyeur niet…….

2.       2. Midden in de nacht word ik wakker en besluit ff op bull te kijken. 2 versa’s vragen een 3e. Ik reageer en zeg dat ik bottom ben, geen probleem want zij willen wel neuken. Ik midden in de nacht naar Middelburg. Bel aan en direct wordt er open gedaan door de bewoner en een Belg, een gelegenheids koppel dus. Ik kleed me uit en ga er tussen liggen in afwachting van wat er komen gaat…. De belg begint met vragen over van alles, of ik een relatie heb, wat ik doe voor de kost…. En ga maar door. Die bleef praten, terwijl de bewoner lekker met zichzelf bezig was en constant aan het kreunen was. Blijkt achteraf dat de bewoner spijt had dat hij die belg gevraag had en een ander, mij dus, uitnodigde om het geouwehoer van die belg aan te horen……na anderhalf uur heb ik me los kunnen weken en ben onvoldaan naar huis gegaan….

3.       3. Via bull een afspraak met een oudere biman, bottom en hield van tongen…. Ik ben ook bottom maar dat maakte niet uit zei hij. Dus ik er naar toe, zag er niet slecht uit, had een snor en baard……… Bleek dat die man echt alleen maar wilde tongen…die snor en die baard maakten mn hele gezicht schraal zolang bleef hij aan de gang… in mn nachtmerries zie ik hem nog wel eens met zn openstaande mond op mijn gezicht afkomen……

4.      4.  Bischierig….

Afspraak gemaakt met iemand die net was gescheiden en nu een eigen woninkje had en wat met zijn gevoel wilde doen. Ik kom boven en we gaan uitkleden. Dan begint hij met vragen: wanneer wist je dat je op mannen viel? Wat vind je er speciaal aan? Enz. enz. bleef vragen. Voor mij is dat een dooddoener voor de seks. Ik zeg, stop eens met vragen en geniet er van. Toen bleek dat hij te veel seksfilms gezien had denk ik, begon met zn pik tegen mn gezicht te slaan, eigenlijk alles wat ze in seksfilms doen waar je niet geil van wordt omdat het te gemaakt is. Ben halverwege afgehaakt……….

5.      5.  Ik zocht een top…..

Via bull een oproepje voor een top. En ja, een reactie, oudere man was top en mn hart maakte een sprongetje want de tops die kunnen ontvangen zijn dun gezaaid. Ik gespoeld en alles netjes schoongemaakt en naar de top. Beetje pijpen en ik draai mn kontje naar hem toe voel ik ineens spetters…. Heeftie lul zich zelf afgetrokken op mn achterwerk………

Bovenstaande is een waargebeurde compilatie van dates. Bij goede reakties komt er een vervolg.

2249 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 29)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.