Melissa als Teatcher.....

Geplaatst door: melissa-thon-cd-trav op 12-02-18

Na het fantastische bezoek aan club Mystique van donderdag..kreeg ik vrijdag mijn leerlingen Luna en Selma( een Turkse slet), op bezoek, Luna leid ik op in de Tgirl wereld en Selma kwam voor het eerst daten na een korte kennismaking week daarvoor. Luna is al een paar keer bij mij geweest,ze is een gewillig neukteefje en pijpsletje ...mijn pik zat dan al snel in haar mondje en zeer strakke kontje..Luna ging met haar billen omhoog naar mij toe op haar knieën zitten op de bank, klaar om bezwangerd te worden met het zaad van haar teacher Melissa..

Ik deed glijmiddel op mijn harde pik nadat Luna deze stijf gepijpt had."open die reet!"...riep ik streng...en Luna trok haar kut open..voorzichtig schoof ik mijn pik de kut in van Luna..............hhhmmmmmmmmmmm...aagghhhhhhhh kreunde Mijn geile teefje....ja ja,,ik stootte door tot mijn ballen...en nog en keer nog een keer..Luna kreeg ook een harde klit zag ik.. Selma had ik verzocht via haar eigen laptop neukers te zoeken...met haat geile  kont voor de cam gaf zij op Tgirl en op de chat enkele  showtjes weg voor de cam...helaas reageerden er voornamelijk fakers en doogrukkers c.q,  camgeilers.....helaas een bekend fenomeen op de chats..

Intussen neukte ik Luna diep in haar nauwe kut...mijn pik begon te kloppen...."mijn zaad komt er zo aan geileteef.." fluisterde ik haar toe....Selma  stond in de kamer met haar reet open getrokken voor de cam...wat een heerlijke Turkse slet is dat toch..

"Heb je al beet ",vroeg ik aan Selma..er willen er 2 komen volgens Selma..nou ik ben benieuwd..

Intussen begon Pijpslet Luna mij te deepthroaten...slijmklodders dropen uit haar mond over mijn pik en ballen..hmmm heerlijk!!! Melissa's pik stond op de spuitstand...
Maar Melissa wilde Luna zwanger maken...ze verzocht Luna gebeukt te gaan staan....Melissa duwde haar kloppende paal in de natte kut van teefje Luna... Toen spoot ik haar nauwe kut vol met mijn warme zaad...jajaaa schatje kreunde Luna ....heerlijk!
Melissa wilde ook geneukt worden door een grote pik...minimaal 25cm....Melissa deed een grote strap-on om bij Luna(zie haar profielfoto)... Ik ging op mijn knieën op de bank zitten en deed glijmiddel in mijn natte kut, Luna liet glijmiddel op haar dikke voorbinder druipen... vervolgens schoof ze de grote paal mijn natte kut in................wow!!! heerlijk,, Dieper..dieper..kreunde ik...de harde paal schoof steeds dieper mijn kut in...heerlijk...

Mijn pik werd weer hard..en ik kwam spontaan nog een keer klaar...dikke klodders dropen mijn klit uit....hhmmm Inmiddels had Selma contact met 2geilemannen..ze spraken af volgende week naar mijn huis te komen..Selma komt tenslotte ook weer..

Wordt weer vervolgd...

1445 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.