Vissen

Geplaatst door: jantje7 op 12-02-18

Ik had al een tijd van Dirk gehoord na de laatste ontmoeting. Ik denk nog wel eens terug aan de thaise dames, ik ben tenslotte bi.

Maar goed vorige week werd ik wakker na een nachtdienst en zag een mededeling op mijn telefoon dat ik mij om 20:00 moest melden bij Dirk. Gelijk kreeg ik dat vreemde gevoel in mij onderbuik en vroeg mij af wat mij nu weer te wachten stond. Ik kan hier geen weerstand tegen bieden, Dirk heeft mij in zijn macht. Afijn er kwam weer een appje binnen dat ik een rode corselet aan moest doen,  rode holdups met rode pumps. verder niets! Bovendien moest ik van binnen en van buiten glad en schoon zijn. Ik ben het scheermes de badkamer en binnen een half uur was ik glad en schoon. Ik trok een lange jas aan en sport schoenen want op de pumps kon ik niet goed lopen, bovendien was ik zo goed als bloot. Ik wilde de auto starten bleek de auto niet te willen starten. 

Ik appte naar Dirk met mijn probleem. Dirk appte mij terug, kom je toch op de fiets! Het was ongeveer 20 minuten fietsen en de wind waaide onder mijn jas en gaf een lekker gevoel. Bij Dirk aangekomen werd de deur weer open gedaan door een mrs die ik al vaker heb gezien. Zij ging mij direct opmaken en ik vuurrode lippen en het blonde pruikje. De mrs wilde nog even inspecteren of ik van binnen schoon was en gaf aan dat ik moest bukken. Ik moest mijn billen van elkaar houden en voelde dat zij een vinger in mijn kontje stak. Zij keurde het goed en nam mij mee naar de kamer waar Dirk zat met een gezelschap. Zij hadden dolle pret en er werd gelachen toe in binnen kwam. Ik kreeg complimenten voor mijn outfit. Ik serveerde hapjes en drankjes en  de stemming zat er goed in.

Plotseling kreeg ik een warm gevoel over mijn lijf en kreeg ik een stijve waar ik niets tegen kon doen. Mijn pik klopte als en bezetene en werd snoeihard. Ik begreep er niets van tot ik de mrs zag lachen . Het kwartje viel, want bij de inspectie van mijn kont had ze iets in mijn kont gestopt. Ik heb dit niet gezien en gevoeld. Weer had ik mij beet laten nemen. Ik moest op een soort poef op mij rug gaan liggen en de mrs begon met mijn pik te spelen. Ik was al een beetje opgewonden van het geheel. Als ik het te lekker ging vinden zette zij haar nagels in mij eikel en zakte de geilheid een beetje weg. Uiteindelijk begonnen  de andere gasten zich ook hiermee te bemoeien. De een likte mijn kont een ander pijpte me en een dame moest ik likken en dat wisselde van de een naar de ander. Ik kon het op een bepaald moment niet meer houden en kwam vreselijk klaar.

De mrs kwam met een vibrator met een witte bal aan de bovenkant. De mrs zij dat ik gestraft moet worden omdat ik klaar was gekomen. Zelf werd ik aan armen en benen vastgehouden. Het gevoel was zo hevig dat ik snel weer klaar kwam, maar het gevoel was veel heviger.  er volgens ging de volgende met de vibrator door, totdat ik weer klaar kwam. uiteindelijk voelde het niet lekker meer, maar zij gingen maar door, tot dat ik het bewustzijn verloor. Ik werd op de grond wakker en niemand bekommerde zich om mij. ik weel niet hoe lang dat geduurd heeft, maar ik ben weer als een speeltuig gebruikt. Ik heb mij spullen bij elkaar gezocht en ben naar buiten gelopen, de frisse lucht in. Op de fiets bedacht ik dat niet langer meer kon en zou bij thuiskomst Dirk appen dat ik niet meer wilde. Eenmaal thuis kreeg ik een appje of ik heel thuis ben gekomen, weer kreeg ik rare gevoel in mij buik.

2520 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.